Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarekkk...posilal jsem si od nich taky tento rok...Normálně do obálky dej prachy v eurech a nějak je dej mezi papír aby nebylo vidět že to sou prachy...aby ti to na poště nečorkli...dal tam dáš papírek s tým objednacím číslem....no zalepíš a pudeš na poštu řekneš do Holandska....mno a normální poštovný je 8Kč ale pokud chceš doporučeně tak to bylo nějak 46Kč...peace
Dik..myslim ze budestačit poslat to za těch 8kč...
A co sis od nich bral?...ja zkousim Early Misty...nechávám si posílat poprvé tak jsem si vybral easy...JAk si to liší easy, moderate a experienced?
A to že ty peníze pošlu až na začátku června to taky nevadí ne?
Hollister: z čehož vyplívá co? No třeba to , že Misty nemá až tak ustálenou genetiku, a záleží na tom zda budeš mít štěstí a dostaneš seeds který se zrovna povedly, nebo dostaneš ty který sice vyklíčej ale pak se jim moc nechce a máš s nimi jen troubles, nebo nevylezou vůbec a pak je člowěk akorát nasranej.
Já osobně jsem ji teda neměl ale znám pár chlapíků co ji zkoušeli a štěstí bohužel neměl ani jeden z nich. Pro začátečníka bych doporučil spíše něco z kuchyně sensi seeds nebo dutch passion, a když už Nirvanu tak něco opravdu ozkoušenýho s čím nebude tolik starostí, třeba Durban ikdyž i ten je lepší od Dutch passion, teda podle mě. Je to však odolná sativka nehybridyzovaná (vůbec netuším jestli jsem to slovo napsal dobře ) tudíž pro beginners jako dělaná. Já ji valím již několik let a zatím jsem naprosto spokojenej, k tomu ještě pár dalších odrůdek po pár kytičkách a seš veselej celej dlouhěj rok
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
moje zkusenost s Nirvanou: poslal sem jim prachy a prisel mi mejl ze obalka dorazila prazdna - takze to nejspis nejaky spi*eny postak vycoroval :-( . . . tak sem koupil 20 semen od Sensi seeds v kamennem obchode a 100%(!) vyklicilo, jen jeden klicek asi umrel . . .
My treba zas dobrou zkusenost ze seedsdirect nemame,objednavali jsme PPP a Jock Horror,seminka PPP prisla 2 rozdrcene skoro na prach a 2 praskle,ze zbylych sesti vyklicili pouze dve.S jockem uz je to lepsi sice 2 byly take praskle,ale klicivost o neco lepsi cca 50%.Sice poslali bonus Master kush,ale z tech se nechytlo ani jedno,vzdycky po delsi dobe vylezl milimetrovy klicek,ale zasekl se a nepohnul se ani v hline.Jinak ostatni no-name vzdy bez problemu vetsinou 90%-100% klicivost a bezproblemova.Takze mi nezbylo nez jedine PPP co mam ja zacit klonovat a modlit se at je to samice abych jich mel vic:-]
Zdar vsichni.S Nirvanou mam good zkusenosti.Do obálky sem dal vyplnenej formular(je na seeds direct),penize a mou adresu.Poslal sem doporučeně a za 9 dní sem sázel...A ceny sou jednoznacne nejprijatelnejsi.Osobne doporucuju.
To já před měsícem a půl objednal od Durbanu semínka OB. po 10 dnech sem dostal mejla, že děkují za objednávku a zasílají od té doby nic. Buď to někde ztratila pošta nebo to někdo vytáhnul ze schránky. Je to k hov... Takhle přijít vo talíř.