Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » zasílání semínek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
BBVlada
Stálý Člen

Karma uživatele BBVlada - 89% PěstitelskáKarma uživatele BBVlada - 89% PěstitelskáKarma uživatele BBVlada - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Zdarekkk...posilal jsem si od nich taky tento rok...Normálně do obálky dej prachy v eurech a nějak je dej mezi papír aby nebylo vidět že to sou prachy...aby ti to na poště nečorkli...dal tam dáš papírek s tým objednacím číslem....no zalepíš a pudeš na poštu řekneš do Holandska....mno a normální poštovný je 8Kč ale pokud chceš doporučeně tak to bylo nějak 46Kč...peace

Old Post 17-05-2005 v 16:12 PM
BBVlada je offline   Profil uživatele BBVlada   Find more posts by BBVlada   Foto galerie člena BBVlada   Click here to Send BBVlada a Private Message   Add BBVlada to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Dik..myslim ze budestačit poslat to za těch 8kč...
A co sis od nich bral?...ja zkousim Early Misty...nechávám si posílat poprvé tak jsem si vybral easy...JAk si to liší easy, moderate a experienced?
A to že ty peníze pošlu až na začátku června to taky nevadí ne?

Old Post 17-05-2005 v 18:17 PM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Obel
Stálý Člen

Karma uživatele Obel - 94% PěstitelskáKarma uživatele Obel - 94% PěstitelskáKarma uživatele Obel - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Hollister: z čehož vyplívá co? No třeba to , že Misty nemá až tak ustálenou genetiku, a záleží na tom zda budeš mít štěstí a dostaneš seeds který se zrovna povedly, nebo dostaneš ty který sice vyklíčej ale pak se jim moc nechce a máš s nimi jen troubles, nebo nevylezou vůbec a pak je člowěk akorát nasranej.
Já osobně jsem ji teda neměl ale znám pár chlapíků co ji zkoušeli a štěstí bohužel neměl ani jeden z nich. Pro začátečníka bych doporučil spíše něco z kuchyně sensi seeds nebo dutch passion, a když už Nirvanu tak něco opravdu ozkoušenýho s čím nebude tolik starostí, třeba Durban ikdyž i ten je lepší od Dutch passion, teda podle mě. Je to však odolná sativka nehybridyzovaná (vůbec netuším jestli jsem to slovo napsal dobře ) tudíž pro beginners jako dělaná. Já ji valím již několik let a zatím jsem naprosto spokojenej, k tomu ještě pár dalších odrůdek po pár kytičkách a seš veselej celej dlouhěj rok

Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))

Obel´s season 2005 ve znamení DP SKLIZENO

Old Post 20-05-2005 v 08:46 AM
Obel je offline   Profil uživatele Obel   Find more posts by Obel   Foto galerie člena Obel   Click here to Send Obel a Private Message   Add Obel to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Obel! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jirka P.
grower racer

Karma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

moje zkusenost s Nirvanou: poslal sem jim prachy a prisel mi mejl ze obalka dorazila prazdna - takze to nejspis nejaky spi*eny postak vycoroval :-( . . . tak sem koupil 20 semen od Sensi seeds v kamennem obchode a 100%(!) vyklicilo, jen jeden klicek asi umrel . . .

70W secret grow - powerplant | 70W secret grow II. - powerplant | 70W secret grow III. - isis | 70W grow IV. - jack herer, mazar | 70W grow V. - skunk#1
Rozum mne pronásleduje, ale já jsem rychlejší!

Old Post 22-05-2005 v 19:46 PM
Jirka P. je offline   Profil uživatele Jirka P.   Find more posts by Jirka P.   Foto galerie člena Jirka P.   Click here to Send Jirka P. a Private Message   Add Jirka P. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Obel
Stálý Člen

Karma uživatele Obel - 94% PěstitelskáKarma uživatele Obel - 94% PěstitelskáKarma uživatele Obel - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

pospisji: kamennem obchodě? Může se zeptat wo co go? Dík

PEACE

Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))

Obel´s season 2005 ve znamení DP SKLIZENO

Old Post 23-05-2005 v 08:35 AM
Obel je offline   Profil uživatele Obel   Find more posts by Obel   Foto galerie člena Obel   Click here to Send Obel a Private Message   Add Obel to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Obel! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jirka P.
grower racer

Karma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

jsem ted v anglii, prodej seminek je tu legalni . . .

70W secret grow - powerplant | 70W secret grow II. - powerplant | 70W secret grow III. - isis | 70W grow IV. - jack herer, mazar | 70W grow V. - skunk#1
Rozum mne pronásleduje, ale já jsem rychlejší!

Old Post 23-05-2005 v 20:36 PM
Jirka P. je offline   Profil uživatele Jirka P.   Find more posts by Jirka P.   Foto galerie člena Jirka P.   Click here to Send Jirka P. a Private Message   Add Jirka P. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bassman
Stálý Člen

Karma uživatele bassman - 84% PěstitelskáKarma uživatele bassman - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

My treba zas dobrou zkusenost ze seedsdirect nemame,objednavali jsme PPP a Jock Horror,seminka PPP prisla 2 rozdrcene skoro na prach a 2 praskle,ze zbylych sesti vyklicili pouze dve.S jockem uz je to lepsi sice 2 byly take praskle,ale klicivost o neco lepsi cca 50%.Sice poslali bonus Master kush,ale z tech se nechytlo ani jedno,vzdycky po delsi dobe vylezl milimetrovy klicek,ale zasekl se a nepohnul se ani v hline.Jinak ostatni no-name vzdy bez problemu vetsinou 90%-100% klicivost a bezproblemova.Takze mi nezbylo nez jedine PPP co mam ja zacit klonovat a modlit se at je to samice abych jich mel vic:-]

Old Post 25-05-2005 v 21:51 PM
bassman je offline   Profil uživatele bassman   Find more posts by bassman   Foto galerie člena bassman   Click here to Send bassman a Private Message   Add bassman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dev1l
Stálý Člen

Karma uživatele Dev1l - 89% PěstitelskáKarma uživatele Dev1l - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Zdar vsichni.S Nirvanou mam good zkusenosti.Do obálky sem dal vyplnenej formular(je na seeds direct),penize a mou adresu.Poslal sem doporučeně a za 9 dní sem sázel...A ceny sou jednoznacne nejprijatelnejsi.Osobne doporucuju.

Old Post 26-05-2005 v 14:45 PM
Dev1l je offline   Profil uživatele Dev1l   Find more posts by Dev1l   Foto galerie člena Dev1l   Click here to Send Dev1l a Private Message   Add Dev1l to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bido
Stálý Člen

Karma uživatele Bido - 39% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

To já před měsícem a půl objednal od Durbanu semínka OB. po 10 dnech sem dostal mejla, že děkují za objednávku a zasílají od té doby nic. Buď to někde ztratila pošta nebo to někdo vytáhnul ze schránky. Je to k hov... Takhle přijít vo talíř.

Old Post 03-06-2005 v 11:00 AM
Bido je offline   Profil uživatele Bido   Find more posts by Bido   Foto galerie člena Bido   Click here to Send Bido a Private Message   Add Bido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:27 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
17-02-2020 - Skleník vs venek? - 6 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás