Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rozhodnul sem se nyvyplejtat kytky ven s pletiva,protože by to byla strašná práce.Necham je vyschnout na pletivu a pak je vystříhám nůžkama ven.Pletivo je rozštípaný na tři díly,na každym je jedna kytka.
Je to trochu připálený.Měl sem ty palice držet dál od světla,nejlíp je mít až za pletivem.Mě se některý paličky dostaly až na 10-12 cm od výbojky a to je poznamenalo. Naštěstí sou spálený jenom lístečky okolo,který půjdou stejně časem pryč.
1 foto porovnání všech kytek s krabičkou krátkejch startek
2 foto AK47 1 porovnání blabla...
3 foto PwP
4 foto AK47 2 tenhle to odnes nejvíc
5 foto OB ještě dozrává na balkóně
6 foto všechny kytky pohromadě
7 foto místo na sušení
Kolik myslíte že toho bude?
Hydrothor ::
Tenhle setup už vylepšovat nebudu,možná jenom drobná změna.Spíš myslim na něco většího.Na podzim pojedeme něco originálního .Nechte se překvapit.Tenhle v-scrog hned v pondělí naplnim novejma řízkama PwP ,vyměnim ten větrák co tam je(euro1 100m3 43dB) za sunnon(120m3 35 dB) a pojedem další várku.Ta ale už nebude růst u mě.
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
prend: tento sposob sa zda byt pristupny aj pre zacinajucich pestovatelov(ako som napriklad JA). preto by bolo fajn keby si napisal konecny pomer g/w.
na prvy pokus vemi pekne K, samozrejme
shrts
No, on se moc neptal, ale to je jedno
Tipuju 95g není to moc, ale chci se trefit
Jinak K+ za dobře odvedenou práci
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
nato ze si isiel este len prvy krat tak to bolo dost dobre.K+.druhy dufam ze bude 1w/1g... mohol si susit bublacik, predsa je to pre korienky lepsie, viac im to chuti...
tak to uzera ze sa cez letne prazniny nikam nechystas a ostava doma pri rastlinkach, asi ich mas radsej ako seba ked nikam nepojdes na dovolenku....
Celkem suchá váha bez větví (štípaly se větve,foukal na sušírnu průvan).
127 g
z toho
AK47 1. kytka 33g
AK47 2. kytka 42g
PwP 35g
OB cca 5g
+ co jsem odštípal při běhu ,tak 12g.Už z toho hulim 3 tejdny .Ten 2. AK je maskr kytka,tolik sem fakt nečekal.Příjemný zjištění .
Takže naprostá spokojenost a proto jsme rozjeli znova soil(plagron).Hydro pojedu až na jiným setupu.
to prenda:solidní výsledek,za snahu a dobrou práci ode mě dostaneš K4YOU
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
to Prenda:asi som si nevšimol,ale mal si tam cooltube?Mne sa z tej jednej fotky zdalo,že nie.Ako si vyriešil chladenie?Ak Ťa to teda neotravuje,mohol by si mi to trochu opísať.
CT jsem neměl.S teplotou jsem měl ke konci problémy,je to popsáno výše.Palice sem nechal moc blízko výbojky a musel sem prohodit periodu.Ale ve výsledku to není moc poznat a hlavně to byla moje chyba,ne chyba setupu.Teď v dalšim kole si to už snad vychytam .
Apofyss ::
Nóó,vo žádný sem se nezmiňoval hehe.Ale K+ dostaneš.Snad ti ty moje 4 bodíky udělaj radost .
0,84g/W snad sem to sčotnul správně