Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Love Potion #1
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

já to do 14 dnů rozjedu a určitě podaruji všechny zůčastněné chorobu jsem ze 70procen vyřešil
TO amalka stím maharsim dost dobrá hlaška ale to že to balíš je zase dost smutné ale musím říc že mně to čeká cca do 2 let také jo manželství a děti se prostě k pěstování nehodí tak se mě dobře a občas napiš jak žiješ

Old Post 07-11-2005 v 20:11 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

tak ja by som sa s niekým tiež zložil na toho nigeriana x love potion lebo amal džamal už niekoho má...

tiež ťa tak baví hekís, poď si s nami zabattlovať ,Duke Nuken time to grow

Old Post 15-11-2005 v 19:41 PM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Venerable
Stálý Člen

Karma uživatele Venerable - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Zdrawim,
chystam v blizky dobe dalsi rozjezd, tak by me zajimalo jestli muzu pocitat z nejakou tou Love Potion ?

Over the Mountains Of the Moon,
Down the Valley of the Shadow,
Ride, boldly ride,The shade replied-
If you seek for Eldorado!

Projekt ALFA

Old Post 16-11-2005 v 08:55 AM
Venerable je offline   Profil uživatele Venerable   Find more posts by Venerable   Foto galerie člena Venerable   Click here to Send Venerable a Private Message   Add Venerable to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 52

Zdravím tak před 5 dny jsem rozjel všechny semena od RF to jest 12ks GUS 4ks LOVE POTION a 8ks REMULAN jenže ani po 5 dnech se nukázal ani jeden klíček což mě začína znepokojovat a i proto jsem udělal tenhle příspěvek a hlavně jsem se chtěl zeptat amalky jak to šlo jemu kolik dní čekal já osobně nejsem žádnej amater a semen jsem rozjel mraky ale nějaká rada by se hodila jestli je třeba nemám vyndat a dát naklíčit do vaty ale nikdy jsem to nedělal a vždy jsem měj 100% uspěšnost ale musím říc že spousta semen byly pěkný mrzáci tad jsou nějaká fotky to semeno velké černé je můj vlastní produkt kříženec sage a g13 BW tak to je asi vše čekám na rady prosím

Naposledy upravil hary 20-11-2005 v 10:45 AM

Old Post 20-11-2005 v 10:10 AM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

tak po 8 dnech mi nevyjelo ani jedno semeno už to pomalu začínám vzdávat 4 jsem vyndal z hlíny dal na 24 hod do vody a neprasklo ani jedno nebudu to tady rozpitvávat LP amálka má a GUS já uhradím pošlu prachy někomu kdo objědná semena nejlépe murymu at napíše kolik chce jo jinak po ¨téhle zkušenosti semana pro více lidí rozjíždět nebudu jsem z toho dosti hotovej

Old Post 23-11-2005 v 13:18 PM
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Tohle mi něco připomíná!

Fotr woe!

Old Post 23-11-2005 v 13:46 PM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dudušek
malý pěstitel

Karma uživatele Dudušek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

to hary - i tohle se může stát a vůbec ti to nezávidím, tohle se mi stalo u willika, ale naštěstí to byly jen moje seeds. Jinak už nevím, kdo byl v té objednávce na GUS, ale stejně si myslím, že většina lidí z té objednávky na groweru už nefunguje!! Já bych navrhoval, že mě třeba vrátíš peníze(můj podíl) při předávce toho Rock Budu, tohle by bylo pro mě momentálně daleko lepší a zjistil jsem, že je určitě daleko více lepší odrůd než GUS(tehda jsem se trochu unáhlil) a myslím si, že i pro tebe hary by to bylo lepší(ušetřil bys) a i organizaci je to lepší, protože nevím, kdy by se zase rozhodl dělat mamkárníka a i ten, kdo to celé organizoval, tak už na G nefunguje, zkus o tom popřemýšlet.... A dej vědět.....

Duduškova zahrádka 06
Zahrada
by Dudušek 2005

150W V-ScrOG 4x PwP

Old Post 24-11-2005 v 09:28 AM
Dudušek je offline   Profil uživatele Dudušek   Find more posts by Dudušek   Foto galerie člena Dudušek   Click here to Send Dudušek a Private Message   Add Dudušek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Dotaz trochu mimo,co je to za Romulana?,já mám doma Romulan x G13(dával jsem Harymu)

Jo Hary :tu G13 xBWxBW mám taky (zmatky s popiskama ,ale teď co povyrostla, byla odhalena )

Amálka:Mám pro tebe toho šnitzla,ale má kořeny dělaný na bubláku(rozuměj bez kostky),nevim jak ti ho mam poslat poštou aby to přežil?

Sory za big OT,ať se daří all

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 25-11-2005 v 12:26 PM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

tak po cca 10 dnech jsou na světle božím 3 semena GUS ale co to je za kvalitu si asi uděláte obrázek samy sakra jak je možná že amalka měl takovou uspěšnost a mě z 22semen se chytl 3 jinak stou reklamací to není špatnej nápat protože už samotná semena byli dosti nedomrdlé jestli najdu pořádnou fotku tak jí sem dám protože minimálně 10semen bylo nezralejch
TO amalka ještě že jsi toho RM stopil protože mě se neukázal ani jeden jo docela bych stál o LP na koho se mám obrátit????
TO kabuto určitě bych měl o tu g13 BWxBW zájem tak až bude čas dám vědět počítej se mnou

Naposledy upravil hary 25-11-2005 v 18:14 PM

Old Post 25-11-2005 v 18:09 PM
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

no jasně já taky jinam už je několik let ani nedávám v coffee shopech je tam mají taky dnes jsem asi 5 semen otevřel nasilím tak uvidím jinak to LP seženu od koho jsi mi schopen zaslat řízek????

Old Post 29-11-2005 v 16:15 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:24 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás