Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já to do 14 dnů rozjedu a určitě podaruji všechny zůčastněné chorobu jsem ze 70procen vyřešil
TO amalka stím maharsim dost dobrá hlaška ale to že to balíš je zase dost smutné ale musím říc že mně to čeká cca do 2 let také jo manželství a děti se prostě k pěstování nehodí tak se mě dobře a občas napiš jak žiješ
Zdravím tak před 5 dny jsem rozjel všechny semena od RF to jest 12ks GUS 4ks LOVE POTION a 8ks REMULAN jenže ani po 5 dnech se nukázal ani jeden klíček což mě začína znepokojovat a i proto jsem udělal tenhle příspěvek a hlavně jsem se chtěl zeptat amalky jak to šlo jemu kolik dní čekal já osobně nejsem žádnej amater a semen jsem rozjel mraky ale nějaká rada by se hodila jestli je třeba nemám vyndat a dát naklíčit do vaty ale nikdy jsem to nedělal a vždy jsem měj 100% uspěšnost ale musím říc že spousta semen byly pěkný mrzáci tad jsou nějaká fotky to semeno velké černé je můj vlastní produkt kříženec sage a g13 BW tak to je asi vše čekám na rady prosím
tak po 8 dnech mi nevyjelo ani jedno semeno už to pomalu začínám vzdávat 4 jsem vyndal z hlíny dal na 24 hod do vody a neprasklo ani jedno nebudu to tady rozpitvávat LP amálka má a GUS já uhradím pošlu prachy někomu kdo objědná semena nejlépe murymu at napíše kolik chce jo jinak po ¨téhle zkušenosti semana pro více lidí rozjíždět nebudu jsem z toho dosti hotovej
to hary - i tohle se může stát a vůbec ti to nezávidím, tohle se mi stalo u willika, ale naštěstí to byly jen moje seeds. Jinak už nevím, kdo byl v té objednávce na GUS, ale stejně si myslím, že většina lidí z té objednávky na groweru už nefunguje!! Já bych navrhoval, že mě třeba vrátíš peníze(můj podíl) při předávce toho Rock Budu, tohle by bylo pro mě momentálně daleko lepší a zjistil jsem, že je určitě daleko více lepší odrůd než GUS(tehda jsem se trochu unáhlil) a myslím si, že i pro tebe hary by to bylo lepší(ušetřil bys) a i organizaci je to lepší, protože nevím, kdy by se zase rozhodl dělat mamkárníka a i ten, kdo to celé organizoval, tak už na G nefunguje, zkus o tom popřemýšlet.... A dej vědět.....
tak po cca 10 dnech jsou na světle božím 3 semena GUS ale co to je za kvalitu si asi uděláte obrázek samy sakra jak je možná že amalka měl takovou uspěšnost a mě z 22semen se chytl 3 jinak stou reklamací to není špatnej nápat protože už samotná semena byli dosti nedomrdlé jestli najdu pořádnou fotku tak jí sem dám protože minimálně 10semen bylo nezralejch
TO amalka ještě že jsi toho RM stopil protože mě se neukázal ani jeden jo docela bych stál o LP na koho se mám obrátit????
TO kabuto určitě bych měl o tu g13 BWxBW zájem tak až bude čas dám vědět počítej se mnou
no jasně já taky jinam už je několik let ani nedávám v coffee shopech je tam mají taky dnes jsem asi 5 semen otevřel nasilím tak uvidím jinak to LP seženu od koho jsi mi schopen zaslat řízek????