Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na každého učinkuje něco jiného a má rád něco jiného,proto je také tolik odrůd a je jedno jesli to má 8 nebo 20 procent THC. Pokud Chceš jen Sílu THC tak neplestuj a kup si rovnou stříkačku.
Neobjednavaj priamo od NIrvani ale od DrChronic ten ma teraz najlacnejsie ceny Nirvanovskych seeds, teda spomedzi renomovanych firiem. A ak robys objednavku nad 100US mas free pack podla vyberu ale nie nejake free seeds podradnej kvality ale normal. Klicivost zalezi pravdepodobne od modelu, no ja som mal od nich 80-100%.
Na Slovensko mi to dorazilo za 14 dni.
caf
no ja jsem taky strcil prasule do cd, zabalil, poslal na seedsdirect a za nejakou dobu mi prisel mail ze maji moji objednavku a za 6 dni(nekecam)mi prisla obalka z Anglie a v ni seminka poradne obalene paskou. ))))))))
Dojde ti to v "tajnom balicku" taky tlsty balicek doporucene ..(pojdes si to vyzdvihnut napostu alebo ak si doma tak ti to pekne niekedy rano donesu .. mne asi za 10 dni .. vnutri mas krasne reklamne perao v ktorom je tajne zabaleny maly sakel s obrazkom ganje a inside mas 10 semen ... (www.nirvana.nl)
s tym drchronic neviem ako to je
NATURE´S WAY OF 'STAYING HIGH'
chceš-li být šťastný hodinu, opij se. chceš-li být šŤastný tři dny, ožeň se. Chceš-li být šťastný týden, uspořádej zabijačku. Pokud ale chceš být šťastný celý život, staň se zahradníkem.