Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja jsem prevazel seminka v palubni desce a celnici na to prisli. Tak u me delali osobni prohlidku a prohlidku kamosova auta. Kdyz nic nenasli(hledaji ganju a Ecka) vratili semena a frceli jsme dom. Pravda je, ze jsme jim rikali, ze to jsou semena technickeho konopi.
Vie mi niekto povedať či mu prišlo niečo od Bushdoctora? Poradte neaké webové adresi na nákup semiačok.Čo sa týka viedne kto vie nie čo o obchode na mariastrasse veía som o tom počul ale ešte som tam nebol. A otazočka na oudoor počul som o vyšlachtení neakej odrody skunka a indiky ktorú šlachtily na 1500 m . Test sa odohraval v rakúskich alpách. V raj je napredaj na mariestrasse už od minulého roka a je pohoda.Cena za balenie a názov.
Walhala fakt si pamatuju ty posraný německý dny,,,
Sobota může být Sa i So a neděle je So,, aha,, tak v sobotu maj od 10-17h
Můžeš aspoň napsat jestli jsem to přečet správně,, nerad bych tam jel zbytečně,,,
...ZASILKY OD BUSHDOCTORA? Prave jsem mel totiz v umyslu si nechat poslat Shiva Shanti II.
Pokud se budu muset rozhodnout pro jinou Seed Banku, jakou byste doporucovali? Aby byla - zkusenosti - zarucena solidni klicivost, rychlejsi jednani ale hlavne nizky ceny. On ten Bushdoctor taky nemel zrovna nejlevnejsi ceny...
Já ti můžu doporučit http://www.seedsdirect.to a tam Nirvana seeds. Semínka stojej od 15 do 20 dolarů za pytlík. V pondělí sem poslal prachy a v pátek mi to přišlo a ještě jedny semínka jako bonus zadara. Chodí to v Cédéčku a nejsou s tim žádný komplikace na hranicích. Jo a zasadil sem 12 semen ( 10*pure powert plant + 2* Indoormix)
líčivost 100 Procent a 8 samic takže celkem OK ne?????????
OŇAF: Slo mi dost o nenarocnost v pestovani, coz Shiva Shanti II urcite splnuje - jak je na tom "Nirvana" nevim...
Jakym zpusobem jsi jim platil? Neni to moc velky riziko, posilat prachy v dopise?
A jeste jedna vec - vim, ze halogenovy svetlo neni pro pestovani indoor zrovna nejlepsi, ale momentalne na novou sodikovku se vsim vsudy nemam prachy (do 500,- by se to asi nesehnalo, ze?). Takze otazka zni - vyroste mi pod halogenovym osvetlenim "kytka", a jestli jo, tak alespon trochu "ucinna"?
OŇAF: Ufff... koukam, Shiva Shanti II, ktera by me u Bushdoctora vysla i s postovnym asi na 550Kc, by stala na http://www.seedsdirect.to asi 1000Kc.... Takze to nevim, nevim.
lidičky mam takovej malej problemek najde se naka dobra dušička ..........fuck newim adresy na seeeds banky (indoor)muzete naky napisat??? Buschdoctor... vite so myslim ctu to ale newim kam kuknout.......dííííííííííííííííííííííííííx