Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » Vodnice dýmky fajfky shotovačky a jiné hulící potřeby
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
JIPak
Stálý Člen

Karma uživatele JIPak - 60% Pěstitelská

pipe Příspěvek č. 49

red plastic pipe

Old Post 01-09-2002 v 20:57 PM
JIPak je offline   Profil uživatele JIPak   Find more posts by JIPak   Foto galerie člena JIPak   Click here to Send JIPak a Private Message   Add JIPak to your buddy list     Navštiv homepage uživatele JIPak! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acid.hack
Stálý Člen

Karma uživatele acid.hack - 52% PěstitelskáKarma uživatele acid.hack - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Tady je egyptská vodní faja. Akorát se na letišti rozbila ta spodní baňka, tož sem tam vrazil vázu na kytky. Fše fachčí na 130%

Old Post 02-09-2002 v 18:08 PM
acid.hack je offline   Profil uživatele acid.hack   Find more posts by acid.hack   Foto galerie člena acid.hack   Click here to Send acid.hack a Private Message   Add acid.hack to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acid.hack! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spek
Stálý Člen

Karma uživatele Spek - 58% PěstitelskáKarma uživatele Spek - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Moje dve nejoblibenejsi slukovky.Kotle jsou s rukojeti ze sroubovaku a zbytek je z kmene WW.

Old Post 19-01-2003 v 19:18 PM
Spek je offline   Profil uživatele Spek   Find more posts by Spek   Foto galerie člena Spek   Click here to Send Spek a Private Message   Add Spek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spek
Stálý Člen

Karma uživatele Spek - 58% PěstitelskáKarma uživatele Spek - 58% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 52

A jeste muj vodni medovej meda.

Old Post 19-01-2003 v 19:21 PM
Spek je offline   Profil uživatele Spek   Find more posts by Spek   Foto galerie člena Spek   Click here to Send Spek a Private Message   Add Spek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
harry
Stálý Člen

Karma uživatele harry - 0% Pěstitelská

Pohodička _-_-_-_- Dymky -_-_-_-_ Příspěvek č. 53

Kdo by si z nich nechtel zahulit?

Zahulíme - Uvidíme

harryhuana

Naposledy upravil harry 07-02-2003 v 16:12 PM

Old Post 07-02-2003 v 15:53 PM
harry je offline   Profil uživatele harry   Find more posts by harry   Foto galerie člena harry   Click here to Send harry a Private Message   Add harry to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Idea
Moderátor

Karma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% Pěstitelská

:) Příspěvek č. 54

tak jsem se ted chvili brouzdal i-netem a podívejte co sem našel ...
http://www.hashmark.cz/
sem zvedavej jak tyhle potvory fungujou ,ale vypadaj luxusne... co vy na to?

-== Skunk ==- 2x70W
-== Masterkush ==- 2X50W
-== balkon 2002 ==-
-== holky za oknem - nebula budha ==-
-== OuTd00R 2002 ==-
-== PoweR PlanT~250W ==-

Old Post 10-06-2003 v 09:30 AM
Idea je offline   Profil uživatele Idea   Find more posts by Idea   Foto galerie člena Idea   Click here to Send Idea a Private Message   Add Idea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mandarin
Nový Člen

Karma uživatele Mandarin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Ahoj, baví mě zkoušet z čeho všeho se dá hulit...ale nakonec jsem si musel dobrou šluknu udělat sám. ( snad se mi povede narvat sem fotku ) vevnitř komplet mosaz, zvenku různé exotické dřevo... kamarádi tomu říkají nezmar. Jinak stavím vaporiser s protahováním horkého vzduchu, bude tak koncem prázdnin, zájemcům zapůjčím k vyzkoušení.

Old Post 09-07-2003 v 19:13 PM
Mandarin je offline   Profil uživatele Mandarin   Find more posts by Mandarin   Foto galerie člena Mandarin   Click here to Send Mandarin a Private Message   Add Mandarin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nikodym
...spise THCdym!

Karma uživatele Nikodym - 4% Pěstitelská

taky přidám.. Příspěvek č. 56

Tak já hulím obvykle čisté konopí z faječky a protože jsem nadšený fotoamatér, tak jsem vám ji vyfotil. Dáte si?

Nechť vás provází kouř!

Čokoláda - je něco jednoduššího?

Naposledy upravil Nikodym 30-07-2003 v 13:54 PM

Old Post 28-07-2003 v 18:58 PM
Nikodym je offline   Profil uživatele Nikodym   Find more posts by Nikodym   Foto galerie člena Nikodym   Click here to Send Nikodym a Private Message   Add Nikodym to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shi-wa
Nový Člen

Karma uživatele Shi-wa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Old Post 21-12-2003 v 17:00 PM
Shi-wa je offline   Profil uživatele Shi-wa   Find more posts by Shi-wa   Foto galerie člena Shi-wa   Click here to Send Shi-wa a Private Message   Add Shi-wa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

udělátko Příspěvek č. 58

ta dýmečka je vyrobená z konopného stonku (tento materiál se ovšem neosvěčil - dobře totiž hoří). zasazená v plastikovém uzávěru lahve je proto, aby se s takto modifikovanou dýmkou daly vařit bonga...

je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk

Naposledy upravil koles 26-12-2003 v 21:33 PM

Old Post 26-12-2003 v 20:51 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yarreck
Stálý Člen

Karma uživatele Yarreck - 79% PěstitelskáKarma uživatele Yarreck - 79% PěstitelskáKarma uživatele Yarreck - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Tak uz dlouho tu nepribyla zadna fotka.. Tak ja tedy pridam muj nejoblibenejsi bong.. Koupil jsem ho za neuveritelnych 500kc,pote co jsem cenu ukecal z 1300 o celych 800kc..!! Je hezka,ma dva kotle,vyborne pri mixovani chuti.. Mam jeste jeden kotel,gdyz je potreba rychle menit modely.. Mnamiii

Old Post 29-03-2004 v 22:44 PM
Yarreck je offline   Profil uživatele Yarreck   Find more posts by Yarreck   Foto galerie člena Yarreck   Click here to Send Yarreck a Private Message   Add Yarreck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

credikta od hashmarku Příspěvek č. 60

no to je jedna z mych dymek sbiram ale spise skla (nemam zatial foto) casem sezenu a ukazu....je to to co ukazoval realist vice na hashmark

Naposledy upravil virgill 07-04-2004 v 00:08 AM

Old Post 06-04-2004 v 07:55 AM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

uz mam aji BUDBOMB Příspěvek č. 61

takze vam sem hrnu obrazek ale nemam vlastni foto zatim..... jinac je to celkem ulet ale zere to jak cadillac takze pozor na spotrebu....

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 22-04-2004 v 16:02 PM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dolma
Stálý Člen

Karma uživatele dolma - 2% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Bang-bang high with bong!
Banging bong!

But maybe that sheriffs also smoke kif or sniff coke, when
already also a pope takes dope!

Naposledy upravil dolma 14-07-2004 v 08:02 AM

Old Post 13-07-2004 v 22:29 PM
dolma je offline   Profil uživatele dolma   Find more posts by dolma   Foto galerie člena dolma   Click here to Send dolma a Private Message   Add dolma to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Tak tady to je moje nejoblíbenější fajfa. Mám ji už rok a přivezl jsem si z Amsterodamu, kde jsem si ji koupil od nějakýho černocha.

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 16-07-2004 v 19:56 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
funkydub
Stálý Člen

Karma uživatele funkydub - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

dneska jsem se nudil. Doba výroby asi 3 minuty, ale měl jsem jen krátký hadičky, jinak ta, co je do ní zapíchnutej joint, mohla být až skoro ke dnu...

(O\_!_/O)

Old Post 19-07-2004 v 22:57 PM
funkydub je offline   Profil uživatele funkydub   Find more posts by funkydub   Foto galerie člena funkydub   Click here to Send funkydub a Private Message   Add funkydub to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:34 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás