Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem se ted chvili brouzdal i-netem a podívejte co sem našel ... http://www.hashmark.cz/
sem zvedavej jak tyhle potvory fungujou ,ale vypadaj luxusne... co vy na to?
Ahoj, baví mě zkoušet z čeho všeho se dá hulit...ale nakonec jsem si musel dobrou šluknu udělat sám. ( snad se mi povede narvat sem fotku ) vevnitř komplet mosaz, zvenku různé exotické dřevo... kamarádi tomu říkají nezmar. Jinak stavím vaporiser s protahováním horkého vzduchu, bude tak koncem prázdnin, zájemcům zapůjčím k vyzkoušení.
ta dýmečka je vyrobená z konopného stonku (tento materiál se ovšem neosvěčil - dobře totiž hoří). zasazená v plastikovém uzávěru lahve je proto, aby se s takto modifikovanou dýmkou daly vařit bonga...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Tak uz dlouho tu nepribyla zadna fotka.. Tak ja tedy pridam muj nejoblibenejsi bong.. Koupil jsem ho za neuveritelnych 500kc,pote co jsem cenu ukecal z 1300 o celych 800kc..!! Je hezka,ma dva kotle,vyborne pri mixovani chuti.. Mam jeste jeden kotel,gdyz je potreba rychle menit modely.. Mnamiii