Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, pěstuju na terase a potřeboval bych, aby mi kytky nevyrostly víc, jak 1,2 metru. Už teď jsem většinu zaštípnul, ale potřeboval bych vědět, jakou velikost květináčů mám koupit na finální přesazení. Podle pravidla z FAQu mi to vychází na 4 x 4l, takže 16 litrů. Ten objem květináče limituje jenom vejšku rostliny, nebo i celkovou mohutnost? Kdybych teda vzal podle toho pravidla 16 - 20 litrový, nebude mi to omezovat košatost kytek?
A pak mám ještě jeden začátečnickej dotaz - když bych chtěl donutit kytku, aby mi ukázala pohlaví pomocí zakrejvání papírovým pytlíkem, můžu to nějak udělat, když se mi ještě žádná nerozvětvila na víc stonků? Kdyby už nějaká měla rozvětvenej stonek, tak prostě budu zakrejvat jeden z nich, ale takhle fakt nevím...
papin v klidku bych to flakl do 20 l kyble prinejhorsim bys to pak trochu poohojbal a polamal...co se tyce toho pohlavi tak bych jednu vetvicku zatemnil sam to taky delam kdyz potrebuju zjistit pohlavi...ale s tim pockej az bude kyta trochu vetsi ...
byt tebou dam max 10l jestli to mash na terase a jde ti hlavne o vysku. ja mel vysku v 1.5L asi 30 cm, v 7.5L neco pres 80 cm..20L podle me neukočiruješ to už je solidní stromek...
pises o nerozvetveni, zastipoval si tu kytku?
Já osobně nechápu, proč by měl mít tak obrovský květináč? Klasickej kýbl má cca. 12 litrů, to musí stačit, pokud bude chtít jó velkej květiváč, tak bohatě stačí něco kolem 15, 16 litrů.
rubni to do 20ti litrovýho - doporučuju černé zednické kýble z Baumaxu, ty jsou navěky...
Nikdo ti neporadil s tím přikrýváním, takže máš dvě možnosti, buď zakrývej denně v režimu 12:12 a nebo to udělej jak já - šupni to na 2 dny do tmy a pak se ti během pár dní oběví buď kule nebo blizny, byla by škoda zejebávat kýbl samcem! hojas
Původní příspěvek od Svahadji co litr to centimetr. takže na 1,2 m potřebuješ 120L květináč.
nic proti ale taky bych rekl, ze je to blbost... ja vypestil za oknem kytku tak 80cm na vysku (jen centralni stonek a par bocnich vyhonu) v normalnim kvetinacku max tak 7 litru objem...