Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No drsne ses nasral ti to asi nerozbehaj
----------------------------------------
Talstar, to by mohlo taky byt jmeno nejakeho bajneho hrdiny od Tolkinena...
mno ja nevim proc by to delali?? to delaj slimaci... ale jak se jich zbavit.... hmmm to ti musi rict nakej zkusenej grower... ja nevim postrikat to nemuzes
to jsou uplny kurw* mam jich na fleku plno a tech pijaku to snad neni mozny.uz mam jen 4 kyti.sahnu na kytku a ruka plna pijaku!!to zdarec jako!hnojim to dutch formulou je to good hnojivo??
Servus,
pěstuju outdoor v substrátu + každodenní péče. Na dvou kytkách (vedle sebe) z čehož jeden je skunk z hollandu (mám semena od chlápka co zapoměl méno) ale sou výborný, taxe mi na nich pasou mravenci, nejčastějc kempujou ve vrcholcích, pobíhaj po stonku i větvičkách, je jich tam mrda. Myslel sem že si tam pasou mšice, ale postřikuju Agrionem, ale hlavně tam žádný mšice nejsou. Máte někdo stejnej problém? Nezájíma mě co tam dělaj nebo chtěj dělat, ale na mejch kytkách nebudou. Chtěl sem je postříkat insekticidem, ale nechce se mi šupat moc chemky a přírodní anti-mravenec eleminátory moc nefungujou páč je v tom stejně jen jakási citronová kůra či co.. takže sem v mrtvým bodě.
Možná to s tím souvisí, ale na těch kytkách kde se pasou, už teď kvetou (malý blizničky u stonků i ve vrcholcích, odhadem tak 10% v květu rovnoměrně po kytce) což se mi do teď taky nestalo že by už tak brzo kvetly..
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
Já zase nejsem nejakej znalec, ale mam skoro zato ze mravenci nahore na kytce nic nemuzou zavaznyho zpusobit. Podle me kytku mravenci neokusujou. Pruser by byl, kdyby si udelali hnizdo (fakt nevim jak se obydli mravencu rika- jo mraveniste) v korenovym balu. Tam verim tomu, ze by dokazali koreny zdevastovat. V tom pripade je to budto v hajzlu, nebo presadit.
mne tiez napadli mravci rastlinky...ale hore na strome...rovno v kvetinaci.stale ich postrekujem ale stale su s nimi nejake problemy. nemozem ich dostat prec, ale rastlinke zatial nic nesposobili :::check my out ::: a tiez sa mi uz vsade robia male sisky a tiez neviem preco tak skoro...asi su uz dost stare.
...ty vrdo, mame toho dost spolocneho
Co jsem tak za ty léta sledoval mravence u kytek, tak nigdy nic neuděaly, krom toho, že mě občas štíply ne kecam, podle mě provzdušněj kapku pudu a lezou po kytkach, nic vic
hmm ja som mal mravencov pri asi dvoc rastlinach (teda jedna bola priamo v mravenisku, druha kusok od) a tie rastliny boli najvacsie. nemali ziadny problem, poveal by som ze aj vynos bol lepsi.
neviem, nechcel som ich kilovat, boli tam uz predo mnov tak maju na to miesto narok nie? a neskodia mi tak naco ich kilovat? sak ale tebe vadi ze ti lozia po rastline, prepac tak ich rovno postrielaj
potřebuju nutně radu....ve třech kytkách mam mravence v hlíně a dvě už zabili a byl bych radši kdyby jste mi poradili něco přírodního ale chemii klidně taky
ty kytky přesaď, jestli mají poblíž mraveniště, tak jich tam musí bejt mrtě a nejlepší řešení by bylo přesazení. Jiank se používá skořice, jen tak posypat kolem kytky a je to OK.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Zedy:dík moc
hmm tak jsem to kolem posypal skořicí a kypřícim práškem trochu jsem nasypal přímo na ně a zalil kafem s vodou 1:6 tak uvidíme snad se jich konečně zbavim, ale klidně raďte dál kdyby náhodou přežili