Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
to ja sem rikal kamikovy : vcera sem se dival na real a barcelonu.(rozumej 2 ruzny zapasy) a bore c me rika a to hrali spolu???rikam ne! a on tak proti sobe???
a pak me jeste rikal typek uplne na šrot. Neřikej hop dokud si nehodil flintu do žita.
Čau,nevím jestli to sem patří,ale hláška to je a pěkně mě včera u TV
rozsekala !
Díval sem se s maminou na barandov včera večer,šel tam český komunistický seriál Žena za pultem ......a jedna z těch prodavaček se vrátila z Itálie z dovolené a každému z obchodu něco dovezla....a teď došla k takému dědáčkovi a že:
"Tu máte pane,italské cigarety,ale sou slabé,dáte si dvě a ještě k tomu můžete šňupat marihuanu."
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin
Minule leto na Let it rollu jsme si uzivaly koncerty, ale jak tak stojime a skaceme cely vecer prisla chvilka na odpocinek u stanku kde měli zrovna lavicky. Sednem si a asi byla haluz ze jsme zabrali misto protože si nás všichni prohlíželi celkem nezávihodně pohledem. V tom přišli dva týpci a jestli si můžou přisednout jestli se nescvrknem, že toho mají taky dost. Jasné, že jsme je pustili a týpek hned jestli si nedáme s nima brko. Bylo fakt dobré tak se ho kámoš ptá odkud vůbec jsou a on že z Třebíče. Nerozuměl jsem a tak se ptám toho mojeho známého "odkud že jsou?" on, "z Třebíče" ja "Ty vole a kde to vůbec je?" on "Sice mi to vysvetloval, ale vůbec nevím, ale hulení tam mají dobré" . A to fakt bylo, tahle hláška mi v hlavě zůstane asi navždycky. Sice asi moc vtipná nepřijde, ale síla okamžiku vyvolala asi 10-ti minutový smích.