Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hih tak se omlouvám za rozruch, ale náky fotky ze šiškama sem tu v oddílu devatenáct viděl .....
sorry
Jinak sem kytky po víc nez mesíci z čekoval a byl přijemně překvapen, že alespoň některé neztratili chut žít, a snad jim tenhle mokrej víkend bude jen k dobru.... ikdyž pochcipalo jich hodně, naštěstí sem jich taky hodně vysázel takže nákejch pátnáct kusů tam zůstalo ... a ikdyž mám kytky teprv po druhý tak bych řek že vypadaj snad uplně všechny na holky, alespoň podle výšky a posazení listů ...... někěrý sem zkusil štípnout, někerý sem nechal, tak sem zvědavej jak budou vypadat až je navštívím příště ! venkáčům zdar !
Původní příspěvek od Morpheuss Mam kytiz, ktorá ma 2m, a kedže este bude dosť dlho obdobie rastu, tak sa chcem spýtať ako ju zastaviť aby mi neisla už do výšky...???
2Pan Ker
Nebude staciť ked trosku ohnem vrsok??? takých 15cm??? aký je rozdiel medzi ohnutím a usmiknutím??? a v polke??? to mam akože 1m kytiz zahodiť???
Mam dotaz, že ked je krík tak vrchne paldy sú kvalitou rovnaké ako tie spodnejsie???? Inak s tým strihaním pockám, uvidím, ale 1m z nej urco neufiknem to by bola velká škoda...
Původní příspěvek od Morpheuss 2Pan Ker
Nebude staciť ked trosku ohnem vrsok??? takých 15cm??? aký je rozdiel medzi ohnutím a usmiknutím??? a v polke??? to mam akože 1m kytiz zahodiť???
Samozřejmě, že s tim ustřiženim to nebylo myšlený až tak vážně, ale jsou i situace-např. když si někdo nepřeje, aby byly kyti vidět, či je omezen stropem skleníku, kdy jiné než takto razantní řešení neexistuje. Jinak neznám tvoje důvody, ale zastavit s téhle době kytku v růstu do výšky je téměř nemožné a určitě toho nedosáhneš tím, že bys o 15cm ohnul vršek. To bys musel přistoupit k poněkud zásadnějšímu ohybání. Počítej s tím, že kytky mají před sebou ještě třeba měsíc a půl čistě vegetační fáze a i v květu se pak o něco vytáhnou...
2 Pan Ker
A akú mas skusenosť s vrchnými, a spodnými a strednými paldami u kríkoch??? ktore aj podstupíli fimku.... hm???? (myslím kvalitu alebo silu zhulovanosti)
Vrchní palice jsou vždy nejkvalitnější, ať už se jedná o keř, či jen jednovrcholovku a čím doleji se palice na větvi(resp. kytce)nachází, tím je kvalita nižší...
to kubo: Jasný, záleží to hlavně na slunečních paprscích, které se nejvíc dostanou k těm vrchním palicím. Ty spodní jsou jakoby ve stínu těch vrchních, tak už nejsou zásobovány tak dobře.
Jinak zde přikládám fotky mých No name kýtí, které mám mezi kopřivami - rostou jak z vody
Ale docela mě udivuje, že u dvou mám stonek tlustší nahože než dole u země. Stává se vám to taky???
Já jsem ty první tři kytky sázel 1.1.07 - novoroční modely . Ale jak to rostlo, tak na jaře to začalo tvořit blizničky a teď už to jen kvete, teda kromě tý první kytky, která se vrátila zpět na růst.
Ty kytky na 2. a 3. obrázku jsem zkoušel tvarovat, tak že jsem to zastřihnul asi nad třetím patrem a pak ty dvě větvičky, jak to vyhnalo jsem nechal růst vodorovně. Potom z nich vyrážely ty ostatní větve vzhůru.
Jinak ty kytky na posledních dvou obrázcích jsem sázel někdy v květnu a předpěstovával taky doma.
P.S... to pivo je Královar z Nymburka ... docela dobrý.
Tak ja pridavam taktiez nejaky moje zlaticka, z krikoviskakde to rastie taktiez velmi dobre a kazde 2 tyzde mi robia co raz viac vacsiu radost. Ak to pojde takto dalej tak na jesen to bude ¨¨Amen tma¨¨ zase za tyzden tam pojdem tak uz teraz sa tesim.
No ja to polievam tie v CZ asi tak raz za dva tyzdne priblizne, a medzitym cekujem www.chmu.cz/ radar, priblizne kolko zrazok padne v tej mojej lokalite. Ja to vlastne chodim hnojit ale zato 4-5 l vody/ 1 kytka. Jamy mam tak 50-60 l zeme a naspodu su skaly takze sa tam voda dobre drzi a slnko od rana do vecera, a asi podobne to je aj na SVK