Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj nevim jestli mám podobný problém nebo je to něco jinýho ale taky se mi začli dělat nějaké flíčky na druhém patře listů malé kytky.Je asi měsíc stará ze semínka, roste to pod 18 W zářivkou , hlína biobizz light mix , hnojky zatim jen root juice + bio grow .vlhkost kolem padesáti % teplota 19 - 27 ...obcas roeno vodou...
Poradte prosím čím by to mohlo bejt...děkuju
Hi girlz & boyz, na starsich, predevsim spodnich listech se mi objevuje na okrajich hnedo, viz foto. Prehnojeni? Neco jineho? Jinak myslim vypadaji slusne....ale tohle me stwe..
Diky za radu
ja sem to mel taky proplachl sem to enzymama a byl klid mozna sto kapku prehnojil ale krapet to je vpohode mozna sto aj prelel tam prolej to enzymama a nech to proschnut chvilu
No tak to strikej vodu hned jak to zhasne to ti mozna neuschlo jaks to postrikal a a ta hlina vypada moc promocena ale to bude dobrre davej polovicni davku hnojiva zatim
iceCubovy zachvilu se ti tam zacnu delat svilusky bud tebu to vyhodim a dam hned nove at mas na prazdniny co kurit protoze ta kytka se steho bude dluho dostavat a nebude brat ziviny a korene ma taky v pici takze to ted snadno prelejes a zachvilu su tam japonci bud to vyhod nebo to skus vytahnut z hliny oplachnut korene a zasadit do nove hliny a cekat
přesně tak je to přehnojený trochu uber dávkování.... přelitim tohle neni...a jakou tam máš vlhkost?? já bych jí ještě trochu zvednul na pár dní pak porostou rychlejc
OK, diky boyz. Ja jsem si to myslel a dobry point s tou vlhkosti, mam tam sucho Jeste...nejake ty enzymy? Nazvy? Ja jsem spis mel ve zvyku proplachovat vodou...
Sawers- kdybych se ridil podle tebe tak udelam velkou blbost rostliny se z toho hned vzapamatovali bylo to asi tim celkovym nezvykem na pudu, o hodne silnejsi svetlo nez meli v matkarne atd. Dal jsem výš světlo, dal pořádnou zálivku enzymů, a plagron roots, koupil druhou zvlhcovacku sps 818 a pohoda kyti za pár dnů budu přepínat, den ode dne jsou k nepoznání, pořád pěknější a více a více new výhonků... zanedlouho udělám celý thread tak tam to najdete... zatíal bye
Čest, koukni se na pH, pak skus týden až dva týdny nehnojit a dal bych jim větší vlhkost... Jakou tam udržuješ vlhkost?? Zdaj se mi takový suchý holčinky Trochu se rozepiš... Jakou máš teplotu v boxu ? Vlhkost atd....
Zdar letos jsem dostal pár klonů v dost zuboženým stavu a některých rostlinách se objevilo nápadný rezavění listu doprovázený kroucením a sesycháním. U všech postižených rostlin to napadlo jen mladší lístky. Hledal jsem co by to mohlo bejt ve fórech a ve faqu ale nic s těmito příznaky jsem nenašel. Jestli někdy ví co by to mohlo bejt a jak na to, tak please napište. dík moc
pod lampou to není, mám to na ven, ale je možný že to ten týpek co to od něj mám připek v matkárně, zatím jsem se s tím u kytek nesetkal.
re: jufik: myslíš že pravydelným rosením se to spravý?
může to být a asi i bude spálený od sluníčka. to se někdy může řízkům stává při přechodu z umělýho osvětlení na slunce (UV záření) nejsou na to zvyklý, ale jistý si tím úplně nejsem
s tím spálením od UV máš asi recht, vůbec mě to nenapadlo, proto se to asi projevilo jen na nejmladších výhoncích který nebyly dostatečně vyvynutý a slabí. už druhej den to rosim tak ještě přidám pařníček a uvidím jak se to bude vyvýjet dál. Zatím dík