Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno.. nejradši mám asi klasickou petku se sklem )) nejobyčejnejší bong ale nejvíc mě baví, udělám díru, přelepím elektrikářskou páskou a pome jinak špeky častěji z lamp, sem tam pyro
Když jsem začínal hulit, kouřil jsem výhradně brčka. Ale s lety jsem přestoupil na bongy - brčko si sice dám, ale prakticky vůbec je nekouřím. Ale baví mě balit.
Tak ja používám vykuchanou žárovku. Protože nejsem barbar co by zahusťoval plastik dělanej přes butan. Tak hodim malou kuličku do žárovky zacpu špuntem a zespod zahřeju zapalovačem až se naplní kouřem odšpuntuju a skleňenkou vysaju kouř. Dostat tam tu kuličku je dost obtížné někdy. Rychle se začne roztíkat když se vyndá z lednice. Ale stojí to za to!
no ze začátku sem samozřejmně jako asi všichni kouřil speky zhruba 2-3 roky no a potom se ke mně dostal bong a us je jedu taky tak 2-3 rokem mam metra deset centaku dlouhej bong a davá fakt velký nicméně víc a víc přemejšlim o návratu na brka přece jenom ten bong je vobčas fakt čistá vymnazanost a to už mi neni tak pochuti jako dřív ....
PRVNÍ OUT-rok 2014
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=72779
Nejčastěji pálím ze skla - je to pro mě asi nejpohodlnější... Pak celkem často z bongu a sem tam joint, ale mě balení moc nejde, tak když to někdo smotne... ale hlavně čistý, nemám rád brka s tabákem. Poslední dobou ještě celkem jedu blunty, ty se mi kupodivu motaj líp než jointy
Tak od doby co sem tu psal naposledy se toho celkem dost změnilo.. Hulim převážně jenom skla, bong si dam maximálně 2x za měsíc, a i ty brka už nějak moc nemusím.. Skleněnky jedou!
Jsem jointař. Mám prostě rád tu klasiku. Ale papírový filtry už mi nedělají tak dobře jako zamlada. Žáha. Nechci dělat reklamu, ale na věci jako je tohle http://smart-smoking.de/ , jsem si už docela zvykl. Podle toho loga a podle zkušeností to nijak nemrví potenci a kouř je i docela zchlazenej.
spravne skaffe!!skla,pyrex,lzicky na hash,proste cokoliv ze skla je top!nabijes na par prdu,zadnej prepal,zadna pulka speka natahla shitem ze to uz ani nasat nejde jak je to hutny a silene chutna...taky nepalis zbytecnej papir,coz sem driv delal tez ve velkym,proste skaffe asi starnem,dostavame rozum a kourime jenom chutovy prdy,a to rekneme si narovinu dvacatej prd z jointa neni...
Jasně, sklo je nejlepší - inertní, čistý materiál,
osobně mám rád tento typ dýmek. Do kotlíku sítko a řekl bych taková "Těžká Berta", jak zmínil kámoš.
Dobré turbo. Lehce se čistí, nejlépe těsně po dopálení když je ještě teplá, shit jednoduše vytřu papír. ubrouskem. takže není problém s chutí/nechutí.
No a pak samo skla, takové osobáčky a ty je nejlepší zase čistit za tepla profouknutím. No když vezmu ty nápady co byly před 10 lety: vatové tyčinky do uší, šulky z papír. ubrousků - asi nej. a ty další... (vyvařování a já nevím jaké hovadiny)
Špeky lezou do peněz, hulím to jak cígo - ani mě to nezhulí jak dýmka/sklo.
Tak při nějaké akci pro více lidí ok, ale i ta chuť jde do háje po pár prdech.
To si raději to sklo, nebo dýmku nabiju méně a vícekrát. Ono stejně to natlačit, že si ani člověk nepotáhne je taky opruz.
STEJNĚ JE TEN 1. PRD NEJLEPČÍ NO NI.
FREE PARTY, FREE PEOPLE, FREE FUTURE SpiralTribe 23 You might stop the party, but you can't stop the future.
Free, prosťe free, moe voe nebo co vlastně jsi zač.
Volný jako pele ptáka, který letí vzduchem.
Původní příspěvek od Dr_paradox69 spravne skaffe!!skla,pyrex,lzicky na hash,proste cokoliv ze skla je top!nabijes na par prdu,zadnej prepal,zadna pulka speka natahla shitem ze to uz ani nasat nejde jak je to hutny a silene chutna...taky nepalis zbytecnej papir,coz sem driv delal tez ve velkym,proste skaffe asi starnem,dostavame rozum a kourime jenom chutovy prdy,a to rekneme si narovinu dvacatej prd z jointa neni...
Přesně! Ale když už mam chuť na jointa tak mam takovou vychytávku.. Skleněný filtry od Cypress Hill nazývané Phuncky feel tips. Dají se používat jak dlouho chcete a vyrábí je ROOR (takže záruka kvality).