Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od TIME Lidičky já bych zase potřeboval poradit ohledně zapojení čtyř zářivek 18w . Zajímalo by mě zda-li je výhodnější zapojit je na společnou tlumivku 70W nebo na dvě 40W - jestli jim vadí že budou mít o dva watíky míň nebo naopak každá o 2 více , chápete mě ? Jde mi o ztráty a ubec o funkčnost , přesné schéma uvítám . Věřte že jsem hledal a ne jen tady ,äle zatím marně ..
Zdrawim pane
mno presne ti na tvou otazku neodpovim ale dam ti jednu radu a to pokud je zarivka na 18w posilej do ni pokud mozno 18w pokud do ni budes posilat min meni se dost podstatne jeji svetelny spektrum !!mam to overene..nevim co se deje kdyz do ni rves vic ...kytizz by ti pak rostli pekne haluzne
Panjahoda - hmm taky si říkám, ale nemůzu najít v elektrech
a přez inet obědnávát a připlácet za poštovné a balné se mi moc nece
a jinak byl sem dneska v kauflandu v Ostravě u Ústředního autobus. n.!!
Elektricky časovač na mechanické nastavování - 60kč (značna NOELL nebo nějak tak)
a pak ještě el. digitální časovač (nastavení na celý týden, přesný den,hodinu a minutu! a ta samá značka) za 159kč!!! ;-)
neměl sem money, ale zítra se tam chci stavit, tak pak dám vědět ja budou fungovat... ;-)
Popřípadě pokud už je někdo třeba máte dejte vědět jestli jedou přesně...
zatím zdarec
to toos: Když nemůžeš najít v elektrech tak najdeš určitě ve velkoskladu s elektroinstal. materiálem, většina má i maloobchodní prodej, seznam součástek ti rád některý z členů poskytne. Nebo se zkus podívat do bazaru.
jinak dár pár korun za poštovné není zas tak hrozné, a víš že je to nové.
S časovačem uvidíš.
kua pitomá průmyslovka.... sotva se bliží vánoce musí nám napaři tolik všelijakých píč**tých testů a zkoušení že se tam nemám ani čas stavit
snad mi to nevyprodají
snad tam budou ještě zítra?!
jo a Hydrothor: THX to mě ani nenapadlo dík
Panjahoda - heh bohuzel nic tak drahyho si dovolit nemuzu.... vis takze je pro mne momentalne ta nejlevnejsi a nejlepsi varianta opravdu vitana!!
do 700,- se se svetlem musim vlest! a to neni zrovna lehke hledani, tak ted uz me snad chapes?!
kdybych fakt kupoval komplet 250-400W tak za 1200,- az 1500,-
tak bych byl asi vbaliku a to kilo by mi bylo asi u prdele... bohuzel v baliku moc nejsem