Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec, další kamoš se na mě obrátil s problémem,tak to zase nechám na Vás moudřejších osobně sem myslel,že to přehnojil,ale pry hnoji 1x týdně a ostatní holky má OK,tak mě už jen tak napadá přelití(zalévá každý den...) a uhnívání kořenů? ale zas ty spálené listy mě nejdou do hlavy..díky za rady
Ahoj, budu střílet od pasu 😁 jelikož sám ec neřeším. ALE jestli leješ 1.8, k tomu predhnojený allmix, tak bych řekl přehnojení, nebo zasolení substrátu. Jen moje teorie 😉
No nalil jsem to tam vcera podruhe, jsou tam mnohem mensi sazenicky a tem absolutne nic neni pak vyfotim a prilozim foto k tomuhle prispevku, kazdopadne radeji budu lejt jen cistou vodu upravenou na pH 6,5
Naposledy upravil CockeyRejects 19-09-2018 v 06:52 AM
Za mě může bejt i úlet v ph, píšeš presadils z kokosu, kokos jako hydro médium má mít ph5,7- 5,9 jedu to tak roky a uplne pohoda, z fotek navíc vypadá ze jsou kytky dost malý na ec 1,8....takže možná i prehnojene. ...
Čau lidi.. už sem vážně bezradný. Už je to páté kolo a pořád se mi objevuje stejný problém. Na spodních listech se objevují hnědé fleky/skvrny od krajů listů, posléze list odumře a uschne vršky jsou úplně ok, krásné zelené, kvete to jak má. Ale postupně v pozdější fázi začínají i horní listy a vedlejší malé palicky. Do některých listů rovněž stačí drcnout a hned se ulomi. pH ok, vyzkoušel sem 3 druhy hnojiv, podle tabulek. Doplňuji calmag, voda je odstata. Tento problém se vyskytne VŽDY dva týdny od přepnutí na květ
Napiš všechno čím hnojis kolik ec jaké médium. ..
Popřípadě nahod fotku...co je ph ok???
Mas zkalibrovany ph metr????
Když sem přešel na led musel sem dát calmag bokem a sáhnout po canna mg mono a dávat o poznání více mg....možné este koupit v jakémkoliv zahradnictví horkou sůl. ...půllitr stojí do 50kc....canna mono mg litr cca 250!!!
Pánové tak dneska jsem sehnal ec metr... Úplně jsem se zhrozil moje voda baráku po odstati má ec 0,8. Přidal jsem tedy 15ml biobizz bloom + calmag na 5 litrů zálivky. Ec bylo 1,5. Prolil jsem tím květináč, a změřil vzorek který má EC... 4,1 předpokládám, to bude asi trošku moc...
TommyH - so všetkou úctou - čo tak si niečo okolo toho prečítať???
Máš Ec 0,8 na vstupe??? a ešte do toho pereš CalMag????? k BB bloomu???
to je fakt sila!
Keby si aspoň napísal podrobnosti a priložil foto! Toto je už fakt moc!