Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od SubFocus Pánové při dnešní kontrole jsem zjistil že je to skoro na každé kyti , tak co dělám špatně? Je to na 10 kytkách z 14 což je opravdu dost až začínám mít strach ...
Ještě přidám fota ať je to konkretni .Sice kvalita fota na pendrek,ale každopádně alespoň něco ...
Bude to mít nějaký vliv na květ?
Poraďte prosím moc ,než mě odvezou....
Díky SF
Čao bubiku! Substrat je Bio-bizz light mix ( 4 roky stary).Hnojil jsem v posledni zalivce Plaglon Alga Grow jsem dal pouze 1ml/lholky maji 14.dni rustu od dovozu klonu. Možná jsem je zpočátku trošku přelil ale za 4dny proschly a teď schnou jednou za 2 dny. Už jedu x té kolo ale nevím kde je problém ....
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
.. jestli maji prorostly korinky az dolu tak jim klidne naloz.. a myslim ze neudelas chybu kdyz je vezmes necim proti plisnim /Kuprikol nebo neco takovyho../ a na chvili snizis vlhkost...
Takže zvedl jsem dávkování na 2,5ml/l alga grow a přidal jsem enzymy,vypl jsem SPSku ať to lepe prosychá namířil na ně davočko venťas ...
Ale kamo pokud byly přehnojený tak to dopadne zle ... ¨
aaa když jim chyběly živiny dopadne to dobře... pak napíšu jaký výsledek , díky - snad přežijou ...
Původní příspěvek od cotipotom právě že hlína je suchá jak cip.a všechny jsou lehké
a zaj ak dlouho plánuješ sklízet? a flushuješ teda nebo ne?
přelití vypadá jinak..
a jestli to máš tedka spálený hnojkama, tak to asi nebude zrovna ideální, vzhledem ktomu,že než to stihneš propláchnout, tak to bude přezrálý..nebo tam budou cejtit hnojky
SubFocus: kamo, vsechno spatne! Na co pouzivas zvlhcovacku? 4 roky stary substrat? ten si vzal kde? Podle fotek kytky vypadaj bud prelity, anebo chytaj plisen prave od zvlhcovacky, 75l zahradnickej substrat se da koupit za 120 kacek. Zvlhcovacku vykopni ven a hnoj stridme, S tim substratem si me ale dostal, das dvojku za rezy a setris 100 korun za hlinu...
saiklon: Byl to zabaleny Light mix od Bio Bizz , myslíš že se to kazí?Jinak zvlhčovačka je už off , používal jsem ji protože rust při 35% neni až tak ok. Kamoš co se mnou pro ně byl se o ně staral a ze začátku je přelil a od tý doby se to veze ....
Včera jsem je přesadil do většího a dal jsem nový light mix tak snad se to napraví ... ale na plisen to nevypadá ...
Zdar, chtěl bych Vás poprosit o názor (radu). Vyskytl se mi problém s listy, který se za poslední týden rozšířil na většinu rostlin. Nyní jsem v 3 týdnu růstu, z řezů.. za poslední týden se mi zastavil i celkový růst,.. nepoužíval jsem PH metr a zjistil jsem, že jsem udělal chybu. ph zálivky bylo dost přes 7 .. tak jsem prolíval upravenou vodou s ph - .. 5.9.. stále protéká něco mezi 6,5 až 7... substrát je kokos .. posílám fotky jak v počáteční fázi defektu listu,tak finální nekrózu.. jsem nováček.. ale nechtěl bych si vybrat hned tu největší daň... potřeboval bych znát Váš názor na věc,, jak mám případně postupovat abych to nějak ustálil.. ec metr prozatím nemám, ale přidávám podle návodu.. díky za každý comment
Nevite kde by mohl byt problem? objevilo se to po prvnim hnojeni po prepnuti na kvet na jedne kytce, Biobizz Bloom(2)+Grow(2)+G.E.T PowerThrive(1ml), zalivka 600ml, teplota 27 stupnu pres den, vlhkost 50% (uz nemam zaplou zvlhcovacku, vlhkost si delaji kyti samy)