Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pesti nekdo sheherazadu krome jahmaicana a pana kere? nebo pestoval ji tu nekdy nekdo? chci naky info ale zatim sem jeste nenasel ani poradnou fotku ..nevite o necem? D.
DooMer:Pokud ji nechceš jet ještě letos, jakože by to ze semen už stejně nemělo cenu, tak vyčkej podzimu a určitě dostaneš dostatečné info-buď odemne nebo od JAhmaičana...
ciao,tek ja tiez prispejem nejakym tym fotom z dublinu,su to shamany a durbany,nieco sa mi deje z passionmy,z normalne v pohode vyzerajucich plant sa mi za 3tyzdne uplne zjeba..y.vyzeraju ako vo kvete!!?,ale divno zdegenerovane,je to posledne foto.ak niekto poradi budem vdacny.
cuzz lidi ja mam venku v kvetinacich cca 11 kytiii a uz tam boudou tak stopro pres mesic maji zeminu z kompostu + matecni a jedina vec ze se bojim jestli se jim nejak nezasekl ten kvetouci proces pridavam par fotesek jestli by mi nekdo nerekl jestli to vypada ok nebo jestli je to na pytel thnx,,,,
to Morpheus: Tak ty kytky mám od sebe asi 30 cm. Je to asi dost málo, ale já je mám ze semínek, tak počítám s tím, že nějaké samce vytrhnu a tak nechci moc plýtvat s místem.
No, radši je ale budu dávat dál od sebe.
btw. To políčko mezi kopřivami jsem asi dvakrát zvětšil a chci tam mít asi 15 kytek.
Jenom taková malá otázka na závěr. Jaké je to pěstovat mezi kopřivami??? Jak často se to musí tak v létě zalévat a musí se nějak pro kytky upravovat půda - hnojení, změna pH???
For Papek, Tak to pestovani mezi koprivemi, bude asi dosti prhlive :-), a to zalievanieje zlozita otazka, bo zalezi jak se ti tam drzi vlhkost a jak casto jak inezivne bude prset, a jak casto to chces hnojit. Daj si do kopy tyhle fakta nejak, ber na vedomi ze starsi rastliny vydrzi dost, (ja moje tak raz za 10-14 dni, 5l/1 kytka )tak raz za 10-14 dni ked im das 5 litrov na rastlinu tak to bude stacit, si myslim, podla mojho nazoru. To PH ja riesim tym ze uz doma pripravim vodu s hnojivom na zalievanie, a upravim PH, a necham odstat a potom tym idem zaliat kytky. myslim si ze upravenou ph vodou upravim aj PH zem, si myslim ak sa nemylim, ale zatial ani jeden samec :-)
POTLESK:
Pre teba, tvoje rastlinky, ale aj pre vsetkych growerov.
Zdravim máte pěkný kytky většinou ... já ty svoje měsíc neviděl ... asi mám počítat stim že v těch vedrech chciply a pokud ne tak tam sou samci a je to vom*daný ?
Původní příspěvek od Zoder Zdravim máte pěkný kytky většinou ... já ty svoje měsíc neviděl ... asi mám počítat stim že v těch vedrech chciply a pokud ne tak tam sou samci a je to vom*daný ?
Vom.daný to bude asi těžko, když kytky ještě nekvetou - nemaj palice...
a jeste jedna amaterská otazka .... vzhledem k tomu ze sem kytky mesic nevidel a predtim byli jeste mali tak sem je nestipal, mam je jeste zastipnout jestli nejaky prezili tropické podmínky ?