Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dělám selekci The Ultimate - hnojim atami Bcuzz, jedu přesně tabulku. Jedenkrát týdně postřik plagron vita race (phytamin) Hlína bionova. Ph jsem dával 6.5 domíval jsem se že jde o zinek nebo železo tak jsem to snížil na 5.8, bez zlepšení ale ani výrazného zhoršení. Ec měřák nemám.
Snažil jsem se vyhledat něco podobného, ale nicmoc, jen pár fotek bez odpovědí. začlo to po přepnutí. Teploty noc 17-22 den 25-28 vlhkost ted v květu Svítim na to 660w slektickym. Ale u vrcholů teplota OK.
Vůbec nevím. Přehnojený se mi to nezdá a málo hnojek to taky nemá.
mladý lístky strašně tenký a příjde mi že se táhnou na horu.
Jednou jsem už o tom kdysi četl ale už jsem to nedohledal co to znamená.
Původní příspěvek od Bárt
Máš to v pořádku, jde o normální odhazování velkých listů na květu.
Díky moc.. a nevíš co to je za nový výrůstky ? včéra to bylo jen na té jedné .. a dnes je to na všech vrškách na všech 3 kytí.. někdo tu říkal že to vypadá jako by se přeply zase na růstu.. :/ ja když jim vypnu SV tak je tam ještě 2 -3 hoďky šero není uplná tma .. co tím zkazím když to ufiknu ty nový patýrka.. na jedne je to ABnormálně třeba 12 výhonečku na konci palice.. dokvete to když to uřežu.. a pokusím se tam udělat větší tmu ? .. :/
Díky moc.. a nevíš co to je za nový výrůstky ? včéra to bylo jen na té jedné .. a dnes je to na všech vrškách na všech 3 kytí.. někdo tu říkal že to vypadá jako by se přeply zase na růstu.. :/ ja když jim vypnu SV tak je tam ještě 2 -3 hoďky šero není uplná tma .. co tím zkazím když to ufiknu ty nový patýrka.. na jedne je to ABnormálně třeba 12 výhonečku na konci palice.. dokvete to když to uřežu.. a pokusím se tam udělat větší tmu ? .. :/
Taky mi to přijde, že se to převádí....zkontroluj si spínací hodiny, občas se spečou kontakty a pak to svítí stále.
Původní příspěvek od Bárt
Taky mi to přijde, že se to převádí....zkontroluj si spínací hodiny, občas se spečou kontakty a pak to svítí stále.
Nemám to na spínačkách.. zapínam to manuálně v 6:00 když jdu do práce a v 18:00 když jsem s práce doma.. ale jak říkám vypnu světlo a mají tam 2 hodky tak ještě šero.. tak nevím posílám foto toto se mi stalo ze včéra na dnešek už je to na všech tak nevím jestli se te%D květ prodlouží, jestli to vůbec dokvete.. nevím co mám dělat.. :/
Nemám to na spínačkách.. zapínam to manuálně v 6:00 když jdu do práce a v 18:00 když jsem s práce doma.. ale jak říkám vypnu světlo a mají tam 2 hodky tak ještě šero.. tak nevím posílám foto toto se mi stalo ze včéra na dnešek už je to na všech tak nevím jestli se te%D květ prodlouží, jestli to vůbec dokvete.. nevím co mám dělat.. :/
No nevím, nezapínáš jim fakt nepravidelně? Šero samozřejmě vadí, ale to musíš sám vědět, jak moc je tam šero, ale takto se to fakt chová, jak při nepravidelné periodě světla. Nerozsvítíš třeba někdy při kontrole atd...?
Zdravim, vedel by nekdo co je tohle? Je to outdoor, mam to na vsech vetsich kytkach. Strikal sem to mnohkrat tabakovym vyluhem, ackoliv zadne skudce na listech, na stoncich ani v hline sem nenasel...
občas se mi to stalo ale nedělám to stále.. ale tak z 5% vážně se snažím omezeně.. ale co teĎ stím .. mám to ufiknout ? ... protože na těch malích výrůstkách už zase raší paličky tak nevim ..
Původní příspěvek od Filosof Zdravim, vedel by nekdo co je tohle? Je to outdoor, mam to na vsech vetsich kytkach. Strikal sem to mnohkrat tabakovym vyluhem, ackoliv zadne skudce na listech, na stoncich ani v hline sem nenasel...
Jedes out jo ? tak to nevim ale to same jsem mel i na svých Indoor a pochvili to zmizelo.. listy odpadli a jelo to dál.. :/
in, out, ja jedu vsechno :-) no, ja uz to na tech kytkach mam tak mesic, a objevuje se to porad i na novejch listech, tak bych rad zjistil, co to je, a nejak to vyresil... :-(