Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 35 36 37 38 39 »

xxx
This poll is closed.
xxx 0 0%
xxx 0 0%
Total: 17 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
ProDiesel
Nový Člen

Karma uživatele ProDiesel - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 577

AHOJ MOC PROSíM O RADU.

Dělám selekci The Ultimate - hnojim atami Bcuzz, jedu přesně tabulku. Jedenkrát týdně postřik plagron vita race (phytamin) Hlína bionova. Ph jsem dával 6.5 domíval jsem se že jde o zinek nebo železo tak jsem to snížil na 5.8, bez zlepšení ale ani výrazného zhoršení. Ec měřák nemám.
Snažil jsem se vyhledat něco podobného, ale nicmoc, jen pár fotek bez odpovědí. začlo to po přepnutí. Teploty noc 17-22 den 25-28 vlhkost ted v květu Svítim na to 660w slektickym. Ale u vrcholů teplota OK.
Vůbec nevím. Přehnojený se mi to nezdá a málo hnojek to taky nemá.
mladý lístky strašně tenký a příjde mi že se táhnou na horu.
Jednou jsem už o tom kdysi četl ale už jsem to nedohledal co to znamená.

Každýmu budu moc vděčný za radu.

Old Post 29-06-2013 v 09:46 AM
ProDiesel je offline   Profil uživatele ProDiesel   Find more posts by ProDiesel   Foto galerie člena ProDiesel   Click here to Send ProDiesel a Private Message   Add ProDiesel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dragoonko
Nový Člen

Karma uživatele Dragoonko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 578

Ahoj priatelia,
Matabo Blue - zltnu mi listy od spodu plus hnede bodky po celom liste.
Co to moze byt?
Krystalon start, bioobizz alg a mic

Old Post 29-06-2013 v 10:58 AM
Dragoonko je offline   Profil uživatele Dragoonko   Find more posts by Dragoonko   Foto galerie člena Dragoonko   Click here to Send Dragoonko a Private Message   Add Dragoonko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomsmid
Nový Člen

Karma uživatele tomsmid - 0% Pěstitelská

Re: Re: Tak já prostě nevím Příspěvek č. 579

citace:
Původní příspěvek od Bárt

Když otočíš list, tak tam najdeš hromady svilušek, takže jde o napadení hmyzem.

Jenže já jsem i psal v příspěvku že svilušky to nejsou, ne ne. díky

Tom Smid

Old Post 29-06-2013 v 11:47 AM
tomsmid je offline   Profil uživatele tomsmid   Find more posts by tomsmid   Foto galerie člena tomsmid   Click here to Send tomsmid a Private Message   Add tomsmid to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tomsmid! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Karma uživatele Bárt - 96% Pěstitelská

Re: Re: Re: Tak já prostě nevím Příspěvek č. 580

citace:
Původní příspěvek od tomsmid

Jenže já jsem i psal v příspěvku že svilušky to nejsou, ne ne. díky

Ty bílé tečky jsou jak od popíchání hmyzem, nebo to jsou stopy od nějakého postřiku? Klidně to vyfot i ze zadu listu.

Grow Max 150W

Old Post 29-06-2013 v 13:31 PM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Karma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% Pěstitelská

Re: Re: Listy po 3tí :( Příspěvek č. 581

citace:

Máš to v pořádku, jde o normální odhazování velkých listů na květu.

Díky moc.. a nevíš co to je za nový výrůstky ? včéra to bylo jen na té jedné .. a dnes je to na všech vrškách na všech 3 kytí.. někdo tu říkal že to vypadá jako by se přeply zase na růstu.. :/ ja když jim vypnu SV tak je tam ještě 2 -3 hoďky šero není uplná tma .. co tím zkazím když to ufiknu ty nový patýrka.. na jedne je to ABnormálně třeba 12 výhonečku na konci palice.. dokvete to když to uřežu.. a pokusím se tam udělat větší tmu ? .. :/

Old Post 29-06-2013 v 17:03 PM
Kiddnaped je offline   Profil uživatele Kiddnaped   Find more posts by Kiddnaped   Foto galerie člena Kiddnaped   Click here to Send Kiddnaped a Private Message   Add Kiddnaped to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Re: Re: Re: Listy po 3tí :( Příspěvek č. 582

citace:
Původní příspěvek od Kiddnaped

Díky moc.. a nevíš co to je za nový výrůstky ? včéra to bylo jen na té jedné .. a dnes je to na všech vrškách na všech 3 kytí.. někdo tu říkal že to vypadá jako by se přeply zase na růstu.. :/ ja když jim vypnu SV tak je tam ještě 2 -3 hoďky šero není uplná tma .. co tím zkazím když to ufiknu ty nový patýrka.. na jedne je to ABnormálně třeba 12 výhonečku na konci palice.. dokvete to když to uřežu.. a pokusím se tam udělat větší tmu ? .. :/

Taky mi to přijde, že se to převádí....zkontroluj si spínací hodiny, občas se spečou kontakty a pak to svítí stále.

Grow Max 150W

Old Post 29-06-2013 v 17:05 PM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Karma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% Pěstitelská

Re: Re: Re: Re: Listy po 3tí :( Příspěvek č. 583

citace:

Taky mi to přijde, že se to převádí....zkontroluj si spínací hodiny, občas se spečou kontakty a pak to svítí stále.

Nemám to na spínačkách.. zapínam to manuálně v 6:00 když jdu do práce a v 18:00 když jsem s práce doma.. ale jak říkám vypnu světlo a mají tam 2 hodky tak ještě šero.. tak nevím posílám foto toto se mi stalo ze včéra na dnešek už je to na všech tak nevím jestli se te%D květ prodlouží, jestli to vůbec dokvete.. nevím co mám dělat.. :/

Old Post 29-06-2013 v 17:15 PM
Kiddnaped je offline   Profil uživatele Kiddnaped   Find more posts by Kiddnaped   Foto galerie člena Kiddnaped   Click here to Send Kiddnaped a Private Message   Add Kiddnaped to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Re: Re: Re: Re: Re: Listy po 3tí :( Příspěvek č. 584

citace:

Nemám to na spínačkách.. zapínam to manuálně v 6:00 když jdu do práce a v 18:00 když jsem s práce doma.. ale jak říkám vypnu světlo a mají tam 2 hodky tak ještě šero.. tak nevím posílám foto toto se mi stalo ze včéra na dnešek už je to na všech tak nevím jestli se te%D květ prodlouží, jestli to vůbec dokvete.. nevím co mám dělat.. :/

No nevím, nezapínáš jim fakt nepravidelně? Šero samozřejmě vadí, ale to musíš sám vědět, jak moc je tam šero, ale takto se to fakt chová, jak při nepravidelné periodě světla. Nerozsvítíš třeba někdy při kontrole atd...?

Grow Max 150W

Old Post 29-06-2013 v 17:51 PM
Host
Host

Příspěvek č. 585

Zdravim, vedel by nekdo co je tohle? Je to outdoor, mam to na vsech vetsich kytkach. Strikal sem to mnohkrat tabakovym vyluhem, ackoliv zadne skudce na listech, na stoncich ani v hline sem nenasel...

Slimaci to taky nejsou.

Diky moc!

1. foto - Opium (Paradise seeds)
2. foto - Deimos (Buddha seeds)

Old Post 29-06-2013 v 18:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Příspěvek č. 586

občas se mi to stalo ale nedělám to stále.. ale tak z 5% vážně se snažím omezeně.. ale co teĎ stím .. mám to ufiknout ? ... protože na těch malích výrůstkách už zase raší paličky tak nevim ..

Old Post 29-06-2013 v 18:20 PM
Kiddnaped
Stálý Člen

Příspěvek č. 587

citace:
Původní příspěvek od Filosof
Zdravim, vedel by nekdo co je tohle? Je to outdoor, mam to na vsech vetsich kytkach. Strikal sem to mnohkrat tabakovym vyluhem, ackoliv zadne skudce na listech, na stoncich ani v hline sem nenasel...

Slimaci to taky nejsou.

Diky moc!

1. foto - Opium (Paradise seeds)
2. foto - Deimos (Buddha seeds)

Jedes out jo ? tak to nevim ale to same jsem mel i na svých Indoor a pochvili to zmizelo.. listy odpadli a jelo to dál.. :/

Old Post 29-06-2013 v 18:44 PM
Host
Host

Příspěvek č. 588

citace:

Jedes out jo ? tak to nevim ale to same jsem mel i na svých Indoor a pochvili to zmizelo.. listy odpadli a jelo to dál.. :/

in, out, ja jedu vsechno :-) no, ja uz to na tech kytkach mam tak mesic, a objevuje se to porad i na novejch listech, tak bych rad zjistil, co to je, a nejak to vyresil... :-(

Old Post 29-06-2013 v 18:50 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dragoonko
Nový Člen

Karma uživatele Dragoonko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 589

Zdravim, poradite preco mi zltnu listy?
Mataro Blue, krystalon start,alg a mic

Old Post 30-06-2013 v 06:35 AM
Dragoonko je offline   Profil uživatele Dragoonko   Find more posts by Dragoonko   Foto galerie člena Dragoonko   Click here to Send Dragoonko a Private Message   Add Dragoonko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
doxenon
Stálý Člen

Karma uživatele doxenon - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 590

Filosof: Já měl tohle loni ve skleníku, je to taková zkurvená housenka co leze ven až za tmy (píďalka podzimní) zabral na to postřik Karate.

Po trávě se nešlape, po trávě se směje !!!
#1 - 8x Super Skunk (400W),
#2 - Jack Herer + Ultimate (400W),
#3 - 9x Super Silver Haze (400W),
#4 - 8x Power Skunk + 8x Super Skunk (600W),

Old Post 30-06-2013 v 12:17 PM
doxenon je offline   Profil uživatele doxenon   Find more posts by doxenon   Foto galerie člena doxenon   Click here to Send doxenon a Private Message   Add doxenon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fisHunter
Stálý Člen

Karma uživatele fisHunter - 40% PěstitelskáKarma uživatele fisHunter - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 591

poradte co to je
mam to na jedne kytce mezi ostanimi s pomerne stejnymi pohminky

Old Post 30-06-2013 v 23:59 PM
fisHunter je offline   Profil uživatele fisHunter   Find more posts by fisHunter   Foto galerie člena fisHunter   Click here to Send fisHunter a Private Message   Add fisHunter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fisHunter
Stálý Člen

Karma uživatele fisHunter - 40% PěstitelskáKarma uživatele fisHunter - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 592

poradte co to je
mam to na jedne kytce mezi ostanimi s pomerne stejnymi pohminky
Dík za odpověd...

Old Post 01-07-2013 v 00:00 AM
fisHunter je offline   Profil uživatele fisHunter   Find more posts by fisHunter   Foto galerie člena fisHunter   Click here to Send fisHunter a Private Message   Add fisHunter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:59 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 35 36 37 38 39 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás