Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Pěstování na stromech I.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 35 36 37 38 39 »
Autor
Téma 
Bido
Stálý Člen

Karma uživatele Bido - 39% Pěstitelská

Příspěvek č. 577

4 dyk: měl sem na jedný kytce stromovce taky plíseň, ale jenom na jedný paličce a ta byla úplně celá v pr..... Ostatní ale neměli na sobě ani ťuk.

Old Post 07-10-2005 v 05:56 AM
Bido je offline   Profil uživatele Bido   Find more posts by Bido   Foto galerie člena Bido   Click here to Send Bido a Private Message   Add Bido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
onrejblesk
Stálý Člen

Karma uživatele onrejblesk - 84% PěstitelskáKarma uživatele onrejblesk - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 578

dyk : ja sem mel na jaendy taky plisen ale vlastni vynou dal sem to sklizet kdyz to bylo po desdti a spatne se to usushilo

je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej
1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk"
1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno
2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno
3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu"
1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.

Old Post 07-10-2005 v 16:28 PM
onrejblesk je offline   Profil uživatele onrejblesk   Find more posts by onrejblesk   Foto galerie člena onrejblesk   Click here to Send onrejblesk a Private Message   Add onrejblesk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zhuler
Stálý Člen

Karma uživatele Zhuler - 79% PěstitelskáKarma uživatele Zhuler - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 579

A co takhle uříznout vršek stromu vydlabat dát hlínu a zasadit to přímo do stromu.

Old Post 12-10-2005 v 19:48 PM
Zhuler je offline   Profil uživatele Zhuler   Find more posts by Zhuler   Foto galerie člena Zhuler   Click here to Send Zhuler a Private Message   Add Zhuler to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
onrejblesk
Stálý Člen

Karma uživatele onrejblesk - 84% PěstitelskáKarma uživatele onrejblesk - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 580

2Zhuler: nic proti tobe ale malinkatej priklad co kdyby si jeden mravenec rekl co kdyby jsme tomu clovekku vydlabali diru do hlavy a udeůlali sui tam bazen???jak te takova pitomost mohla napadnou me pride uz dost drsny rezat tomu stromu vetve(ruce) ale tohle je fakt vrchol btw neber to soukrome

je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej
-------------

Old Post 14-10-2005 v 14:29 PM
onrejblesk je offline   Profil uživatele onrejblesk   Find more posts by onrejblesk   Foto galerie člena onrejblesk   Click here to Send onrejblesk a Private Message   Add onrejblesk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 581

hm, tak ty si fakt manik zhuler. urcite by si najradsej vyrubal cely les, okolo spravil minove pole a natiahol elektricky plot. koli tomu,aby si sa mohol trochu zfetovat a cosi aj popredat ze?
hm, ale mozno si to nemyslel zle a iba ti to nedoslo.

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 14-10-2005 v 14:41 PM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smooth
Stálý Člen

Karma uživatele smooth - 67% PěstitelskáKarma uživatele smooth - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 582

onrejblesk: nebral bych to az zas tak vazne... chtel bych videt jak tam zhuler bude rezat strom a pak ho dlabat... )

Moje první úroda - ZHULENO

Moje metrová ještěrka

Ono je to vždycky do značné míry o vás.Najděte si v živote to co sami chcete..

Old Post 14-10-2005 v 14:46 PM
smooth je offline   Profil uživatele smooth   Find more posts by smooth   Foto galerie člena smooth   Click here to Send smooth a Private Message   Add smooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
onrejblesk
Stálý Člen

Příspěvek č. 583

2TIME to tiu nerjder mezernik
2smooth jeden nikdy nevi

-------------

Old Post 15-10-2005 v 13:59 PM
Xkmet
Nový Člen

Karma uživatele Xkmet - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 584

davejte pozor na veverku huli!!!

Old Post 15-10-2005 v 16:00 PM
Xkmet je offline   Profil uživatele Xkmet   Find more posts by Xkmet   Foto galerie člena Xkmet   Click here to Send Xkmet a Private Message   Add Xkmet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
onrejblesk
Stálý Člen

Příspěvek č. 585

ale ted me tak napada kdyz ten strom (vrba) bude mit asi dutinu tudiz musi byt shnila tudiz asi uz nebude mit listi a nebo aspon natolik aby to tu kyty zamaskovalo tudiz mi to prijde docela naprd

-------------

Old Post 17-10-2005 v 15:03 PM
gza
Nový Člen

Karma uživatele gza - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 586

PEACE lidi taky jsem tenhle rok zkoušel pěstovat na stromech a byly to jediný kytky co jsem si sklidil sám.Ty kýble jsem doma z boku dvakrát navrtal a na stromě jsem je přidělal hřebíkama.No byl to docela horor to připevnit ve 20 metrech ale držely pěkně.

Old Post 19-10-2005 v 09:36 AM
gza je offline   Profil uživatele gza   Find more posts by gza   Foto galerie člena gza   Click here to Send gza a Private Message   Add gza to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gza
Nový Člen

Karma uživatele gza - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 587

Jo a ještě proti veverkám mi dobře fungovala ovčí vlna

Old Post 19-10-2005 v 09:38 AM
gza je offline   Profil uživatele gza   Find more posts by gza   Foto galerie člena gza   Click here to Send gza a Private Message   Add gza to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
onrejblesk
Stálý Člen

Příspěvek č. 588

veverky sou f pohode jen me stva no proste sem cekal ze to bude nejaka 2m kytka no ja vim je to blbost ale je to tak ale jinak je dobra stoji to za to

-------------

Old Post 19-10-2005 v 15:55 PM
onrejblesk
Stálý Člen

Příspěvek č. 589

2yavar: fakt si to zkus jestli neveris si to vyzkousej sam budes rad za pul nebo trictvrte metru ale o to pepciho hula a hlavne mas 99,999999991% ze sklidis ty

-------------

Old Post 21-10-2005 v 14:50 PM
Moltres
Stálý Člen

Karma uživatele Moltres - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 590

Ufff, to byla zabíračka pročíst si tenhle thread! Ale jelikož mi letos vše sklidili neznámé mrdky, tak mám díky Vám novou motivaci s téměř 100% jistotou sklizně. Dík chlapi!!

Old Post 27-10-2005 v 11:20 AM
Moltres je offline   Profil uživatele Moltres   Find more posts by Moltres   Foto galerie člena Moltres   Click here to Send Moltres a Private Message   Add Moltres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raush
Stálý Člen

Karma uživatele raush - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 591

kdosi psal o plisni na stromovce,ja už jsem měl podruhé problém se mšicemi.mravenci si je tam natahali,musel jsem to skosit dřív,na postřik už bylo pozdě.takže pár fotos pro inspiraci..

Jednou se tam stejně sejdem.
Ať už tam znamená cokoli.
Přej a bude ti přáno.

Old Post 19-11-2005 v 13:11 PM
raush je offline   Profil uživatele raush   Find more posts by raush   Foto galerie člena raush   Click here to Send raush a Private Message   Add raush to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mirico
Stálý Člen

Karma uživatele mirico - 49% PěstitelskáKarma uživatele mirico - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 592

je to dobri sistem pestovania ale co ked ty co kradnu ganiu citaju tieto strany a budu o tom vediet ........ale asi nie pozerat kazdy strom by bola fuska . ja sa idem tento rol pozriet a najst ten svoj strom dufam ze ho najdem a dufam ze bude ihlicnaty...........cest

Old Post 20-11-2005 v 18:03 PM
mirico je offline   Profil uživatele mirico   Find more posts by mirico   Foto galerie člena mirico   Click here to Send mirico a Private Message   Add mirico to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:55 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 35 36 37 38 39 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
29-04-2020 - Pěstování na stromech II. - 7 odpovědí
17-08-2015 - Pěstování DMT - 6 odpovědí
16-03-2010 - Outdoor Na Stromech - 17 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás