Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 35 36 37 38 39 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 577

zrovna dožíram litrovej polárkovej dort...ty bongy byly fakt děsný!

Old Post 22-02-2007 v 20:46 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 578

jo a když sem hodně skouřenej, tak sem schopnej spořádat 400ml plechofku salka na posezení... mmm

Naposledy upravil 11-03-2007 v 22:00 PM

Old Post 22-02-2007 v 21:26 PM
brambora
Stálý Člen

Karma uživatele brambora - 95% PěstitelskáKarma uživatele brambora - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 579

ja zeru veshno mozny dyz neni co zrat tak normsal vezmu nudlicky do polivky do 1litru vody pridam kostku buonu opeprim pak naky koreni tam dam no a mam polivku nebo sou dobry uzeny zebra ale ne opeceney ale jentak a kdyz sem nervozni tak zeru cukr bych tady byl do rana kdybych mnel vypsat vse co dokozau v kuchyni ztvorit.

4x Love Potion #1, 70w, sklizeno

Bramborova BÍLÁ Rodina

Old Post 26-02-2007 v 00:21 AM
brambora je offline   Profil uživatele brambora   Find more posts by brambora   Foto galerie člena brambora   Click here to Send brambora a Private Message   Add brambora to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 580

všechno

Old Post 26-02-2007 v 13:53 PM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pomeranč
Nový Člen

Karma uživatele Pomeranč - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 581

bramboraky s cukrem :* luxuuus

Old Post 26-02-2007 v 14:09 PM
Pomeranč je offline   Profil uživatele Pomeranč   Find more posts by Pomeranč   Foto galerie člena Pomeranč   Click here to Send Pomeranč a Private Message   Add Pomeranč to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LSD25
Stálý Člen

Karma uživatele LSD25 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 582

no včera polievku,zapekaný chleba so syrom, slíže s vajcom, krupičnú kašu, topeničky, a na dobrú noc siestu na cesty

Old Post 27-02-2007 v 11:32 AM
LSD25 je offline   Profil uživatele LSD25   Find more posts by LSD25   Foto galerie člena LSD25   Click here to Send LSD25 a Private Message   Add LSD25 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Divoženka
Stálý Člen

Karma uživatele Divoženka - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 583

hM,ano krmení se meze nekladou. Je ještě vtipnější,když i samotná příprava jídla je nechutná,nebo ve velke¨é zhulenosti neobvyklá,stalo se mi třeba,že sjem si na nabírání polívky vzala hrnek. Dnes jsem měla k obědu něco jako karbanátky a k tomu jsem si kydla budapešťskou pomazanku. Ale vbylo to vytečné. Jinak třeba sjem nedavno sežrala pul kastlu kremžské samotné,ale zdálo se mě pak,že su z teho nafouklá,byl to ten velký kastl500g myslim.He he,jinak třeba je mc dobrý ,do vývarové polívky nakrájet rajčataa azlít mlíkem, hehe,.ale to se běžně jí v Bulharsku Jako že to dáte až do uvařené polívky v talíři. Velkou slabost mám v granku. To si cpu ,když mám chutě na sladký ,do všeho. Hlavně jagurty jakýkoliv,velké množství granka. To pak sním litrovej kiwi jogurt od jogoblili ani nemrknu taky hodně prokládám,,tzn.že když si fám sladký,na to pak musí být slaný,pak zase sladký a tak,heh. ale co je opravdu nechutnost, rohlík namáčený do octa,eh,už jen jak se to hned nasaje tím octem! A nebo si má sestra jednou rozmočila dětský piškoty v mlíku a ty si natřela na chleba. a jeslti je něco nechutnější ,tak trumfujte!!!

Old Post 27-02-2007 v 14:53 PM
Divoženka je offline   Profil uživatele Divoženka   Find more posts by Divoženka   Foto galerie člena Divoženka   Click here to Send Divoženka a Private Message   Add Divoženka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
STG
Stálý Člen

Karma uživatele STG - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 584

Dvojtý sendvič se smaženkou,chili omáčkou a chutney...

Moje 2.skriňa

Jen tak sám sobě k radosti
spisuji drobné blbosti
s formou se nenamáhám
ale blbosti jsou to dokonalé...

GET HIGH

Old Post 28-02-2007 v 19:24 PM
STG je offline   Profil uživatele STG   Find more posts by STG   Foto galerie člena STG   Click here to Send STG a Private Message   Add STG to your buddy list     Navštiv homepage uživatele STG! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lolek
Nový Člen

Karma uživatele Lolek - 12% Pěstitelská

Pohodička ..... Příspěvek č. 585

STG: Red Dwarf ruleezzzzz

co žeru po hulení?? všechno co je doma k jídlu..i to co bych druhej den nestrčil do huby:-D

Old Post 28-02-2007 v 19:40 PM
Lolek je offline   Profil uživatele Lolek   Find more posts by Lolek   Foto galerie člena Lolek   Click here to Send Lolek a Private Message   Add Lolek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 586

právě včera natruc, jsem vypila skoro celou flašku červeného, zakouřila si (takovou věc, která se zachytí na prstech, když člověk stříhá kytky) a pak to přišlo, celé odpoledne jsem nejedla, tak si dala jakési rohlíky, paštiku (kterou nikdy nejím), placky s černýma olivama a pak jsem si dala dvě Delissi (jednu bílou, jednu hořkou) a bylo to.... píšu si do deníčku, co každý den sním, ajajaj ......

Old Post 01-03-2007 v 06:42 AM
wocas
Stálý Člen

Karma uživatele wocas - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 587

všechno co se dá pokousat zubama, jinak haluzí sem zjistil, že palivo pro smích po zhulu je nejlepší cukroví, s kámošem sme se minule zkouřily a po zdolání krabice chutného cukrovíčka sme oba během minuty chytli takové záchvaty smíchu, že sme se sobě návzájem smáli bez důvodu a pochopení 10 minut v kuse, takže sem měl po pěti letech zase krásnej záchvat ale malem sem se udusil bo už sem nemoch nabrat dech a pořád sem se smál, prostě cukr je good.....

Old Post 03-03-2007 v 01:19 AM
wocas je offline   Profil uživatele wocas   Find more posts by wocas   Foto galerie člena wocas   Click here to Send wocas a Private Message   Add wocas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xtron
Nový Člen

Karma uživatele xtron - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 588

mě se jednou stalo že jsem přišel domů zmaštěnej otevřu ledničku a tam mísa jupííí jásám v ní je salát! nebylo to špatné sice tuhé ale dobré. když jsem se druhý den probudil odpoledne z komatu tak si mě milovaná maminka vzala na špacír prej kde je to naložené maso na guláš co bylo v té míse v ledničce no málem jsem sí poblil fuj ještě teď mě ta myšlenka děsí jak jím syrovou mrtvou tkáň

Old Post 03-03-2007 v 13:52 PM
xtron je offline   Profil uživatele xtron   Find more posts by xtron   Foto galerie člena xtron   Click here to Send xtron a Private Message   Add xtron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
STG
Stálý Člen

Karma uživatele STG - 52% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 589

2 Lolek: ...ou yeah

...právě jsem dojedl mísu cornfayků,müsli a podobnejch hovadin...otevřel jsem špajz,vzal tu největší nerezovou mysku a začal si odsypávat - jahodový müsli,ořechový müsli,čoko
müsli a ještě jedny,který jsem neidentifikoval a tři druhy cereálií,kydnul na to půl litru jogurtu a to byla chála že jsem se z toho málem zadusil...
peace

Moje 2.skriňa

Jen tak sám sobě k radosti
spisuji drobné blbosti
s formou se nenamáhám
ale blbosti jsou to dokonalé...

GET HIGH

Old Post 03-03-2007 v 22:08 PM
STG je offline   Profil uživatele STG   Find more posts by STG   Foto galerie člena STG   Click here to Send STG a Private Message   Add STG to your buddy list     Navštiv homepage uživatele STG! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lootman
Stálý Člen

Karma uživatele lootman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 590

Jo jo jak se rika hlad je nejlepsi kuchar a kdyz se mu jeste napomuze spickem tak se vsechny chute krasne spestrej ze me chutna i to co mi jinak nechutna.To vzdy s kamosem co uz se stalo pravidlem kdyz se vracime domu(bydlime kousek od sebe)tak uz vymejslime co by sme si dali a co si doma dame jak se prezerem... co vice dodat Parada

Komu se neleni tomu se zeleni

OPĚT MIMO SFÉRY VNÍMÁNÍ

Old Post 09-03-2007 v 11:49 AM
lootman je offline   Profil uživatele lootman   Find more posts by lootman   Foto galerie člena lootman   Click here to Send lootman a Private Message   Add lootman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
barracuda
Stálý Člen

Karma uživatele barracuda - 90% PěstitelskáKarma uživatele barracuda - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 591

Nejvic asi sladky,favorit je Milka M-joy.Jednu tabulku a uz premyslim co dal.Musim si delat zasoby,protoze kdyz nic neni,tak jsem vzteklej.Jinak ze slanyho jsou fakt vyborny ty pocukrovany bramboraky,jak tady uz nekdo psal.Hlad je proste svina.

Old Post 09-03-2007 v 14:31 PM
barracuda je offline   Profil uživatele barracuda   Find more posts by barracuda   Foto galerie člena barracuda   Click here to Send barracuda a Private Message   Add barracuda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
industtry
Nový Člen

Karma uživatele industtry - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 592

Ja zas viem ze kamosov foter dosiel z krcmy jak delo a zacal jest kysly jogurt so staroupolievkou a chlebom
no to jedlo bolo urcene pre susedove prasa
no co uz stava sa

Old Post 11-03-2007 v 17:30 PM
industtry je offline   Profil uživatele industtry   Find more posts by industtry   Foto galerie člena industtry   Click here to Send industtry a Private Message   Add industtry to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:34 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 35 36 37 38 39 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás