Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ak to nemáš pravidelne na všetkých listoch, tak podľa môjho názoru to bude postriekané hnojivom na zalievanie a spálené pri zalievaní.
Pokiaľ sa to začne objavovať masívnejšie na vačšine listov, tak by som riešil možný deficit nejakého prvku Ca, Mg, P
Co to prosím Vás je?
Asi teda vím, odešel mi ph metr a leju asi hrožne vysoký ph, ale už jen 14 dní proplach s nemam love na novej metr, a dělá to jen tahle jedna, super silver haze od semenakonopi.cz. Myslíte, že to dojedu, nebo to mám nějakrešit?
Pravdepodobne spatna suplementace zivin, tzn nedostatek neceho
-------------------------------------------------------------------------
Piko je cesta.
Neviem, či správna, ale určite rýchlejšia.
-------------------------------------------------------------------------
In memory of Sergey Chaplygin. /Чаплы́гин/
Zdar chlapy nevíte čím to muže být mám to v hline ec dávám 1.6 podle tabulky a ph mám 6.4. Když jsem měřil výtok u té hlíny tak ph 6.4 ale ec mám 6.4!!! Tak nevím čím to muže být
Zdravim.
Dneska při kontrole kvetin jsem nasel na jedom listku takove sede kulicky. Nevite nekdo co to je nebo od ceho to je? Vypada to jako nejaky nakladeny vajíčka. Něco takového vidim prvne. Bylo to jen na jednom listu. Jinde na kytce jsem nic podobného nenasel. Viz foto:
zdarec,lidi mám problém,nevím zda je to plíseň nebo něco jiného,ale nechcu nic podcenit a nejlíp zakročit než bude pozdě :banna:
mám to zatím jen u jednoho automatu,listy sem proskubal,ale objevilo se to zase,tak nevím jestli je to vlhkostí(foliak) nebo nějaký parazit...díky
Miravlak - vypada to na padli a je to z tej vlhkosti. Skus tu na fore popatrat ohladom padli (powdery mildew), mne sa osvedcil postrek s 3% peroxidom (h2o2, zozenes v kazdej lekarni) zredenym 1:5 s vodou.