Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Docela dobra hnojka je taky OBM je to za par penez (50Kc/lahev).Ta flaska vam vydrzi tak na cca. 1,5 sklizne.Je to ciste organicke hnojivo a dela to docela pekny palice.Growingu zdar
TheEnd: dovolil bych si tě popravit (nebo poopravit, to už bude jedno ) OBM není čistě organické hnojivo, ale organicko-minerální. To znamená, že je to napůl taky "chemka", jenomže já na označení "chemka" stejně nevěřím... Jinak si ale taky myslím, že je to velmi dobré hnojivo s vynikajicím poměrem cena/kvalita.
Deda Mraz: Joo jasny ted jsem se mrknul na flasku a je to fakt ale vipada to jako tekutej hnuj
a ten smradek neocenitelnej... ale fakt je to dobra hnojka
Zdena: seznam organiky z obchodu? Nějak nevím, co tím myslíš...
Jinak co se týče toho hnoje, já myslím, že kdybys kontaktnul nějakého chovatele, že by ti určitě vyšel vstříc. Je ale fakt, že to vyžaduje vlastní auto... Pak už to jenom v pohodě naložíš do igelitovejch pytlů a je to doma. Hnůj je hnůj... V obchodě seženeš třeba Organoferm, tedy sušený kravský hnůj, ale stojí toho 1 kg asi sedm pětek
Zdárek,
brouzdal jsem tady po groweru, ale nikde sem nenašel žádný organický hnojivo, který bych mohl použít na květ. Můžete mi prosím někdo poradit? Jinak na růst používám slepičince - to je osvědčený)
Náhodou sem teďka slyšel o tom, že výborný hnojivo je vyluhovaná káva(lógr)Slyšel o tom někdo?
2Joe Fucker:
Nejsem si jistej ale BcuzZ je organickej a měl by bejt i na qet.
A stou kávou sem to taky slyšel jenom že instantní kafe dáš ten prášek do kvetníku(posipeš to) a normálně zaleješ.
Ale nijak se to nevosvědčilo.
Joe: na květ je z organických (nebo též statkových) hnojiv pro svůj vysoký obsah fosforu a draslíku vhodný hnůj skotu, koňský nebo ovčí, jako doplňkový zdroj fosforu lze do substrátu přimíchat kostní moučku nebo rohovinu. Nebo, pokud nemáš hluboko do kapsy, jsou dobrá org. hnojiva od fy. Plagron - například fishemulze.
zdary hele podle mě Na růst kytky je nejlepší hnojivo z kopřiv a potom na květ hnojivo třeba ze slepičích hoven.To je potom paráda.Všechno to narvy do petlahví s vodou a nech to pár dní.