Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ten smailík co mu neni do smíchu sem vůbec nepatří!!!!!!to byl překlep ani nevim jak se to povedlo!! a jinak vapoizery si myslým že je to dobrá věc,těším se na to až budu moct ochutnat něco jiného a nového,sem pro,taková experimenty čistej zhul no to musí být zajmavé. ..
No. Tak ja se tu taky vyjadrim. Jak uz tu nekdo zminoval, ja nejradsi hulim pres skleneny dymky. je mi jedno jestli je to obycejny sklo, nebo pyrex, nebo cokoliv jinyho, hlavne to potrebuju skleneny. Proste pres to dokazu ocenit tu chut a pripadna snaha o proplach za poslední 2-3 tejdny rustu je videt. Dále je sklo ideální materiál k čištění. Není nic lehčího než cokoliv skleněnýho vyvařit ve vodě... absolutně to pročistí a máme novou kuřáckou potřebu připravenou hned k použití (teda až po schladnuti).
Dreveny a kovovy dymky sou shit a je to pres to, nemuzu si pomoct, hnusny. Nema cenu to ani rozebirat, hulil jsem pres to parkrat a vzdy to bylo od nejakyho zatvrzelyho hipíka na festaku, kterej se pridal ke speku a pak ze nam da ochutnat ze svyho dreva. (jako huleni ale kour byl proste drevenej, vitil sem to tam) :-D
Speky se mi kourit moc nechce, jeelikoz moc neholduju tabaku (tak max ve vodarne) a tim padem jen sebemin mokrejsi huleni a uz je to napicu. Dalsi vec proc je nemam moc rad je ta, ze nesnesu u dobryho huleni citit k te krasne chuti spalenej papir. To mi prijde potoom zbytecny pestovat kvalitni huleni a jeste treba prolejvat posledni 2 tydny. Kdybych hnojil az do konce, tak to ve speku stejne nepoznam :-)
K bongu a vaporizerum se snad ani vyjadrovat nemusim. Jenom snad to, ze nemam zrovna v oblibe takovy ty nejlevnejsi akrylovy bonga, ale radsi si priplatim za mensi a skleneny Dal se mi libi takova ta vychytavka (ted nevim odborny nazev) jak tam muzes nasypat kostky ledu a ono to nepropadne do te vody. To mi prijde uplne super, pokud ma clovek huleni skunkovyho typu, idealni to schladit pres led... Jo to muzu :-D
Vaporizer nejvic, cistota vdechovaneho je krasne pohodlna v plicich a da se vychutnat nejlepe vune a chut. bohulel je s tim prace a rychly zhuleni to urcite nebude.
Co se tyce jidla tak muzu rict, ze jsem zkousel mliko, cokoladu, maslo a sadlo a smazeni na nem. No, podle me velice dobra vychytavka byla cokolada. Nejlepsi vareni. vyvarit ve vode ganju nekolikrat, potom v masle asi 2 hod, scedit, pridat kakao a dalsi serepeticky, promichat a rozlit do predem pripravenych prazdnych platicek z bonbonier, potom do kazdeh otvoru zaplneneho cokoladou zapichnout treba liskovy orech, nebo rozynku, nebo kandovane ovoce (doporucuji kandovanou cuketu, letos sme to zkouseli a je to moc dobrota) Tu cokoladu je idealni vzit si rano jeden bonbon z bonboniery a do odpoledne ma clovek co delat (zalezi na koncentraci toho mnozstvi vyvarenyho v tomo masle).
Mliko... tak to je nasup nejvetsi... to jsem mel dvakrat a ani v jednom pripade to nedopadlo dobre... v jednom poblitej a totalne nasracku a v druhym pripade totalne nasracku a poblitej :-D Takze do toho se uz poustet nebudu... nechci mit 20 hodinovej stav... je to o zivot... clovek si musi uvedomi ze se mu to v tele vstrebava pomalej, takze kdyz vypijete pul litra mlika a "vono furt nic" po pul hodine, tak si nesmite rict, ze ste posral pripravu a dat si dalsiho speka ale lepsi je pockat tak hodku az dve.... :-D
Tak to je asi tak vsechno k mym zkusenostem s hulenim :-)
kdyz se chci zmrtvit tak jedine dvema zpusoby,pracuji prakticky na stejnem principu....prvni je stary dobry KYBL a druhe je FINSKE BONGO...ale ma to tezky gaucovy efekt
preferuju brčka, koláčkama či pudingem nepohrdnu - o státní svátek po delsi době skonzumován 2 dcl kelimek mlíka... boha to byl hnus nedochucenej tfuj... ale mordy solidní
Cau sem tady novej sem ze Slovenska takze aby mi niekdo rozumel tak pisu po cesky :-D mohl by mi nekdo poradit nejakej inej spusob nez je ( bongo, fín, joint) hoci co mi napisete to vysousim :-D dik