Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar lidi před 2 dny jsem zasadil klony do royal mixu a pustil na ně 400w mh..na jedné kytičce přímo pod světlem se udělali tyhle spáleniny..myslíte že je to spálení světlem, nebo předhnojeným substrátem? zalévám jednou denně den odstátou vodou 250ml s ph 6,2 s Hesi root. vlhkost během svícení je v rozmezí 55-60 % v noci 80% a teplota nad vrcholky je cca 25 C během dne, v noci pak 21 C. Teď jsem umístil výbojku cca 65 cm nad vrcholky, ale včera byla asi 40 cm. díky za všechny rady
vcera poprve dostali zavlahu ve vane (jedu EBB and flow) a dneska rano jsem si vsiml techto skvrn. Predtim byly 14 dni pouze na vode a RW kostky uz jsou prorostle... Muze to bejt nedostatek dusiku? Jde to odspoda a nekroza ma svetle zelenou barvu (coz je podle Jackerspackleho dusik).
Predevcirem jsem je jeste preventivne postrikal NISURIN, nebo jak se to jmenuje (proti sviluskam) - takze tohle by taky mohal bejt pricina ne?
Ted k hodnotam:
PH - 5.8
EC - 0,5
hnoje zatim pouze HESI TNT + Root complex (50ml od kazdeho na 30l rezervoar)
zdravím jsem tu nový potřeboval bych přidat fotku ale nevím jak vůbec se mi to nedaří...mám problém s listy jsem ve 30 dni květu...a dělají se mi rezavé vleky na listech nejdrřív na větších starších ale už u dvou rostli jsem mi to dělá na vrškách listy se kroutí a jsou jakoby uschlé a rezavé... díky za odpovědi...
všechny listy co byli sem otrhal asi 23.listopdu,z počátku sem hnojil bio canna flores a bloombastic..myslel sem že sem to přestřelil fosforem hned sem prolil květináče sprchou,už je to asi 6 dní hned co to proschlo dal sem jim proti šoku cropmax,a poloviční dávku terra leavs od atami a tímto hnojvem chci i hnojit jsem na něj zvyklej... takže bio canna už nepřpadá v úvahu ale nevím jestli je to tím prosím tedy o radu,jinak sem měřil kohoutkovou vodu a ta má Ph i odstátá 7.6 takže sem koupil od Ah Ph down v květu...prosím o rady jedná se o model white widow od fair seeds... asi 27 den květu přiložené fotky jsou asi hodinu starý...
no díky tý kouhoutkový odstátý vodě kterou zalejvám,budu muset každou zálivku snižovat asi PH...z těch 7.6 asi na těch 6.. včera sem zalil vodou s Ph 5.6 a atazymem od atami tak uvidíme...kdyby jste někdo věděl jak pomoci každou radu uvítám.
Smokáček díky za odkaz,jj to si taky myslim ale furt se to zhoršuje,bojim se abych nezačal dávát víc fosforu a ono to pak nedopadlo zle.... tohle jsou fotky dvou větších listů který jsem utrhl včera..