Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Problém.-
Mám v 10l kýblu na smrku rostlinku ,která má asi 35 cm, ale je tu problém.
Smrk, na kterém to mám, usýchá- opadavá mu jehličí a je to čím dál tím horší. - Vypadá to, že za chvíli opadne úplně.
Asi ho žere nějaká mrcha - možná kůrovec
Mám strach, že ho lesníci pokácejí. - označený zatím není.
Uvažuji, že rostlinku přemístím na jiný, dokud to půjde.
Co myslíte pokácejí ho, pokud ho objeví??
Předem díky za rady.....
2 Hanos: kdyz ho najdou tak jo ale az tam bude cervena znacka tak neco vem a sloupni ji a oni to pak udelaji znova a takhle dokola pac to znackuje nekdo jinej a kaci taky nekdo jinaj a takhle to delej do sklizne
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Původní příspěvek od onrejblesk 2 Hanos: kdyz ho najdou tak jo ale az tam bude cervena znacka tak neco vem a sloupni ji a oni to pak udelaji znova a takhle dokola pac to znackuje nekdo jinej a kaci taky nekdo jinaj a takhle to delej do sklizne
tak to teda neni moc pekne riesenie. co ak sa nakazi cely les a nezostane im tam nakonec ziadneho stromu?
2hanos: radsej to pekne preloz na daky iny, nechces predsa aby koli jednej kvetine zahynul cely les nie?
prosim potrebujem pomoct!
staci najst len vecsie pekne stromceky vedla seba
a spojit ich neakou lavkou na slnecnom mieste!
alebo treba pozerat aj na ine ukazovatele
2ceasar: Bes obav chlape Nakej ten nakazenej stromek se vzdycky najde ... neni v lidskych silach tomu zabranit a pokud nebude kalamitni pocasi (tzn. sucho treba dva mesice) tak ty ostatni (zdrave) to daji ...
S většinou forem přemísťování je ta potížže ani jedna obvykle nestojí za všechnu tu námahu. Na Zemi - když ještě existovala - jsme měli problémy s auty. Hlavní nevýhody spočívaly v tom, že bylo nutno dolovat spousty černé mazlavé patlaniny z podzemí, kde byla do té doby dobře schována, aby se nemohlo nic stát. Ta se pak proměnila v asfalt, který pokryl zemi, kouř, který naplnil ovzduší a zbytek se nalil do moře. To všechno zjevně převažovalo výhody, spočívající v možnosti přesunout se rychle z jednoho místa na druhé, zvlášť když místo, kam jste se dostali, se následkem toho všeho značně připodobnilo místu, odkud jste přijeli - stejně zamořené asfaltem, kouřem a postižené nedostatkem ryb.
Původní příspěvek od CAESAR
tak to teda neni moc pekne riesenie. co ak sa nakazi cely les a nezostane im tam nakonec ziadneho stromu?
2hanos: radsej to pekne preloz na daky iny, nechces predsa aby koli jednej kvetine zahynul cely les nie?
Byl jsem tam včera a co jsem neobjevil.
Strom byl označený červeným flekem - pokácení.
Trochu mám ale obavy, že ten co to značil, objevil to co tam bylo
(Kybel s kytkou), ale zůstala tam, tak nevím. Doufám, že si toho nevšiml.
Dal jsem to na jiný. Byl to sice problém , ale šlo to.
2 Hanos : i to je moznost
2 CAESAR: no za 3 mesice by se to nestacilo nakazit a ja sem mylslel jen aby to sloupaval do ty doby dokavad to neprenda nebo tak
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
2 CAESAR: jo sorry ja sem vbyl tak trosku mimo ja psal do sklizne a myslel jsem do prendani
PEACE
-------------
Cestik pánové myslim si že pěstování na stromě je výborná věc nejen že nehrozej slimáci srnky a další mrchy ale rychlejc to roste.Já to vyřešil tak, že sem si vyrobil dřevěnou bednu 70x 40 cm a upevnil sem ji na strom(dostat to tam byla pěkná fuška ale sme na to dva takže pohoda)Dělali sme na tom asi 7 hodin něž sme tam natahali hlínu.Pak sem to obmotal fólií asi 1,5metru vysokou a mikroklima výborný,ale Mám ale menší problém semínka z holandska mi přišli pozdě takže sem je zasadil až začátkem června takže teď maj 6 pater ale obávám se že to nestihnou.Nemáte zkušenosti s tim superbudem a nedá se objednat přes net páč do prahy to mám pěknou štreku.Mimochodem mám tam model Early pearl(údajně pro východní Evropu a měl by vyrůst za 3 měsíce).myslíte si že to stihnou?
Po dlouhé době opět zde,situace se má tak,že stále jsem bez netu,ale doma už mám foto seriálek ze stromů od kámoše a ode mě,takže jen co si nato najdu čas,tak to sem vložim.S.mějte se!
Jednou se tam stejně sejdem.
Ať už tam znamená cokoli.
Přej a bude ti přáno.
Lidi tak jak tak chodim tejdne nebo 14ti denne kontrolovat stromy tak me pprestava bavit asi se na to pristi rok vykaslu vyzdicky vylezu nahoru sem ztehanej jak krava a co nevidim nedavno tam byly dve vozrany kytky nevim jak je zto mozny?? a ty kytky tam nejak uchvatne stejne nerostou asi zustanu jenom u toho skleniku a nebo normalne na zemi stropmy sou asi fakt jenom pro ty co to na zem dat nemuzou ale ja bych rekl ze vzdicky se najde jediny misto vo kterym nikdo nevy !!!! tak PEACE
-------------
-------------