Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 33 34 35 36 37 »
Autor
Téma 
Unregistered
Host

Obecné Příspěvek č. 545

Můj nejbrutálnější zážitek po hulení bylo ještě v začátcích, kdy si to člověk pořádně užívá. Ten první byla jízda autobusem, kdy si připadáte, že jedete tak 300 km/h bez helmy na motorce a nemůžete dýchat:/ Ten druhej, opakovanej a příjemnější zážitek bylo že jsem se viděl z pohledu druhé osoby Fakt mazeC

Old Post 19-04-2003 v 16:43 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Unregistered
Host

Příspěvek č. 546

docela zajimavy je, kdyz poznavas, jak "vidi" slepci - uz nekolikrat mi po dobrym koureni vypadl zrak (vetsinou na 3-5 min)... docela mazec.

Priblizim vam okolnosti me v poradi druhe ztraty zraku:

Potkal jsem kamarada, ktery mne ihned pozval na brko. Nebyl vybaven, ale ja mel nastesti svuj Magic Box (balicuv kufrik). Kamarad vytahl vzorkac, ve kterem mel 2 pekne palicky. Cekal jsem, ze da na brko alespon pul palice, ale on ulomil 3 miniaturni ulomky - asi takto velike (OO) (OO) (OO). Udelal jsem z toho hezke brcko a dali jsme se do kurby. Po dokoureni jsem pocitoval lehounky high, ale nic svetoborneho. Vydali jsme se na cca 100 m vzdalenou zastavku (tr. CSA - Hradec Kralove), kde jsme si v trafice koupili Sprite. Po upiti se mi vzbourily bublinky a zacaly mi ve velkem cpat do hlavy THC. Citil jsem, jak blednu (???), orosilo se mi celo a byl jsem jako z olova. Me nohy jiz nemohly snest tu tihu a tak jsem se usadil. Na lavicce jsem se trochu trhal a klepal, ale vedle sedici duchodce (take se klepajici) a parek technaru mi nastesti nevenovali pozornost. Kdyz prijel autobus, s hruzou jsem zjistil, ze vsechna mista k sezeni jsou obsazena. Nic nezbyvalo, nez si stoupnout do stredu (do tocny - takove to misto, ktere spojuje predek se zadkem). Ridic neujel ani 10 metru, a jiz jsem pozoroval jiste zmeny ve funkci mych oci. Razem se mi barvy protocily a zvyraznily, takze jsem videl jako negativ. Po chvili to preslo, ale ne k lepsimu - barvy a svetlo se zacalo vytracet, obraz se mi tvoril pouze z cerneho podkladu a bilych obrysovych bodu. Tam, kde bylo vice svetla, bylo i vice bilych bodu... Nakonec vypadly i bile bodiky a rozhostila se tma. Vytrestil jsem oci, ale nepomohlo to. Presvedcil jsem se rukama, kdyz jsem si hmatal na vicka, zda-li je mam opravdu otevrena. Mel. Snazil jsem se tedy nepoutat zbytecne pozornost a byt nenapadny. Upozornuji, ze touto dobou byl autobus pouhych 300 m od zastavky... Na tomto miste je prudsi zatacka okolo Zimniho stadionu. Kdyz ridic zapocal zatacet, zacalo na mne pusobit neuveritelne pretizeni, ktere jsem jinak pri prujezdech temito misty ve strizlivych stavech nepozoroval. To mne natolik uzemnilo, ze jsem se svezl po stene tocny a usadil se mezi sporadane spoluobcany na zem. Zavrel jsem oci a vse se najednou vzdalilo - jako bych byl v nejake skorapce... jen jsem slysel vzdalene hlasy nekolika pubertalnich divcin, jak se posmesnym tonem bavi: "hele, on tam sedi... hi hi hi hi..." V teto polze jsem vydrzel jeste dobrych 5 minut. Kdyz jsem zkusmo otevrel oci, malem mne prudke svetlo opet oslepilo. Opet jsem videl. Nakonec vse dobre dopadlo - kdyz jsem dosel domu, davali v TV primy prenos z jednani posl. snemovny o odvolani Rady pro rozhlasove a televizni vysilani... mazec - vydrzel jsem na to se zaujetim koukat neuveritelne 4 hodiny...

Old Post 20-04-2003 v 21:29 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SJ | Ivanhoe
Stálý Člen

Karma uživatele SJ | Ivanhoe - 55% Pěstitelská

Palec dolů !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Příspěvek č. 547

SAKRBLE - zapomnej jsem se prihlasit ....

Old Post 20-04-2003 v 21:33 PM
SJ | Ivanhoe je offline   Profil uživatele SJ | Ivanhoe   Find more posts by SJ | Ivanhoe   Foto galerie člena SJ | Ivanhoe   Click here to Send SJ | Ivanhoe a Private Message   Add SJ | Ivanhoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SJ | Ivanhoe
Stálý Člen

Příspěvek č. 548

vyse uvedene je tedy muj prispevek ....

Old Post 20-04-2003 v 21:34 PM
SJ | Ivanhoe je offline   Profil uživatele SJ | Ivanhoe   Find more posts by SJ | Ivanhoe   Foto galerie člena SJ | Ivanhoe   Click here to Send SJ | Ivanhoe a Private Message   Add SJ | Ivanhoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blockhead
Stálý Člen

Karma uživatele blockhead - 82% PěstitelskáKarma uživatele blockhead - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 549

něco podobnýho se mi taky stalo, nebylo to ale po Spritu ale po 3 pivech a brku skanku. Seděli sme potom v hospodě, já už jenom colu páč sem věděl že pivko by mi moc dobřea si neudělalo...ale bylo to jedno, najednou sem se začal dost brutálně potit, fakt to ze mě kapalo, začalo se ztmívat a najednou byla skoro uplná tma. Kámoši mě viděli tak mě vyvedli ven, já sem vůbec nevěděl kudy ven, fakt sem nic neviděl. No a paxem skončil venku před hospodou na studni a nemoh se asi 2 hodiny hejbat. Dál už si to nepamatuju

Old Post 21-04-2003 v 09:06 AM
blockhead je offline   Profil uživatele blockhead   Find more posts by blockhead   Foto galerie člena blockhead   Click here to Send blockhead a Private Message   Add blockhead to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wes37
Stálý Člen

Karma uživatele Wes37 - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 550

No jeden ze zažitku byl taky o vypadku zraku (naštěstí jen jednou =) stalo se to jak u nas byli kolotoče a my jsme se pekne spukaly a nahodil jsem, že pujdeme na centrifugu! No, ale ti 2 kamosi nechtely - že maji strach a že to je f¨pyčovina. No po chvilce přemlouvani jsme nasedly a byla strašná sranda - než se to začlo točit - mam rad adrenalin a tak když to bylo puštěne a rozjížedělo se to - tak to byla pohoda - ale jakmile to natočilo plný výkon - tak jsem pomalinku začal nevidět - bylo to neco otřesného - protíral jsem si oči a malem jsem zešilel - viděl jsem všude tmu - akorat, když jsme byli zrovna nahoře tak jsem videl slunko jako malinkatou červenou tečku. Neco jako když se díváte na západ slunce -- přes to tmavé sklo co se cpe do kükly pro swařeče - no hnus!! už na centrifugu spukany nevlezu. Pak jsme si zajely na autičkach a už to bylo v poho.

Wes

So it goes - a nezrobish nic

Old Post 21-04-2003 v 12:46 PM
Wes37 je offline   Profil uživatele Wes37   Find more posts by Wes37   Foto galerie člena Wes37   Click here to Send Wes37 a Private Message   Add Wes37 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Wes37! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chuanito Esteva
Nový Člen

Karma uživatele Chuanito Esteva - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 551

Jednou jsem se zčadil na střeše 13-patráku a potom jsem jel sám dolů vejtahem ( takovým tím pro 13 lidí ), ta cesta normálně trvá asi dvě minuty, ale tentokrát to trvalo tak 10 minut. Asi v 10 patře se začal vejtah zmenšovat, v 8 patře byl už omotán kolem mě. Nehybně jsem stál a nemohl se hýbat, když v tom se zastavil, nejdřív jsem myslel, že už jsem dole, ale omyl, byl jsem asi ve čtvrtém. Otevřou se dveře a někdo chce dovnitř vjet s kočárkem a já jsem na začal řvát, že se dovnitř už nevejde. Divně se na mě podívala a pomalu začala vjíždět s kočárem dovnitř a já jsem se začal v rohu vejtahu uhýbat. Do je-li jsme dolů a já jsem si šel ven sednout a 2 hodiny jsem seděl na lavičce a nevěřil jsem, že jsme se do toho vejtahu vešli.

Old Post 22-04-2003 v 07:47 AM
Chuanito Esteva je offline   Profil uživatele Chuanito Esteva   Find more posts by Chuanito Esteva   Foto galerie člena Chuanito Esteva   Click here to Send Chuanito Esteva a Private Message   Add Chuanito Esteva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hovnajs
Stálý Člen

Karma uživatele hovnajs - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 552

Jo to mě se stala tak podivna věc. Asi znáte, ten pocit, kdy člověk nad něčim přemýšlí a probíhá to formou dialogu v tvojí hlavě. Ne že by člověk važil argumenty pro a proti, ale třeba přad spanim se mi občas stane, že aniž bych si to uvědomoval, tak si v moji hlavě povidaj dva lidi. To bych snes jako normální. Sice se mi to nestává často, ale je to poměrně speficickej pocit. Ale jednou jsem usínal vypálenej a těsně před usnutím si takle něco urovnávám v hlavvě tou formou dilogu a najednou cejtim, že tam přichází někdo třetí a ptá se těch dvou o čem se baví. To mě tak šokovalo, že ti dva nebyli schopný říct o čem se přeli.
Asi si to težko představit, ale je to opravdu pocit, ne jen myšlenkový postup.

Old Post 23-04-2003 v 10:03 AM
hovnajs je offline   Profil uživatele hovnajs   Find more posts by hovnajs   Foto galerie člena hovnajs   Click here to Send hovnajs a Private Message   Add hovnajs to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdow
Stálý Člen

Karma uživatele prdow - 13% PěstitelskáKarma uživatele prdow - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 553

hovnajs: skoro to vypada ze ses konecne dal do konverzace sam ze sebou, tech dvou si nefsimej, mame jich tam daleko vic!

keep
balkon 2002

Old Post 23-04-2003 v 10:08 AM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SJ | Ivanhoe
Stálý Člen

Příspěvek č. 554

Zajimalo by me, kdyz uz tady mame par lidi, co vedi vse a objasnuji priciny jevu souvisejici s nasi oblibenou zakazanou substanci, zda-li by dovedli nejak vysvetlit ztraty zraku po foukani...

Old Post 24-04-2003 v 15:22 PM
johnykrnda
Stálý Člen

Karma uživatele johnykrnda - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 555

k tomu výtahu:
Jednou sem se brutálně zkouřil s kámoškama. Byly sme zrovna u jedný z nich doma a ona bydlí v pátym patře. Večer sem se odebral domů a kamoška (ta která tam nebydlí:-)) se mnou. Vyfasoval sem pytel s odpadkama ať ho hodím do popelnice. Nastoupil sem do výtahu a jak sme valili dolů, začal sem mít pocit, že sem si zapoměl mozek nahoře, padla na mě hrozna tíha a já myslel jen na vyhození odpadků - to sem prostě musel. V přízemí sem to vzal sprintem ven, ale pred barakem to přišlo. Prásknul sem sebou na chodník, ve sněhu, a vůbec nic neviděl a jenom zdálky sem slyšel opakující se hlasy: "zvedej se Honzo" a taky "zvedej se nebo volam sanitku" Tak sem se zved a došel skoro k popelnicím, kde sem sebou prásknul znovu. Co se dělo potom to už nevím. Pamatuju si jen jak sme potom seděli s tou kámoškou (fakt se o mě pěkně starala) před jejím barákem a pak sem šel na autobus. Hodinovou cestu dom sem přežil čuměním na billboardy.

Old Post 27-04-2003 v 22:03 PM
johnykrnda je offline   Profil uživatele johnykrnda   Find more posts by johnykrnda   Foto galerie člena johnykrnda   Click here to Send johnykrnda a Private Message   Add johnykrnda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

.......... Příspěvek č. 556

to sme si to tak sli (s houbama v brise) v jedenact vecer kolem nejakyho autobazaru a vedle nas najednou zacal stekat pes. my sme mu zacli okamzite odpovidat a najednou kamos z prdele rika ze ten pes je pred plotem. tak sme se vsichni zacli smat. jenze on byl fakt pred plotem. a byly to dva vlcaci. delil nas od nich asi pulmetrovej prikop u cesty. vsichni najednou uplne posrani. a to sme kolem nich museli jit asi 500metru. fakt hruza. uz nemam rad psi.

Old Post 29-04-2003 v 06:48 AM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Juan Mari
Nový Člen

Karma uživatele Juan Mari - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 557

No my sme tak raz hulili ako vzdy za nasim intrakom a po nejakom 5bongu co uz bola cela parta na sracky zrazu kamos trepol:
"Idem sa vychcat za budu"
Potom dobehol a krical "Padame rychlo prec idu sem fizly"
V tom momente sa cela parta rozbehla do vsetkych svetovych stran a on jediny tam stal a smial sa nam ze sme blbci.
Tak sme sa vratili mali sme z toho psycho este dalsich 5minut a potom zase pohoda...
Ale co sa nestalo zrazu spoza budy vybehla zasahovka, kuklaci na nas revali aby sme padli na zem ruky za chrbat atd.
Tak v pici som v zivote nebol bolo to fakt brutalne.
Ten parchant to na nas privolal alebo co, fakt sa mu to podarilo, no az neskor sme zistili ze skolnik na nas zavolal benga...
Paradny den nakoniec sme sedeli 2hod. v putach pred intrakom takze fakt parada...po tom nasledovalo niekolko brutalnych zazitku doma

Old Post 29-04-2003 v 12:33 PM
Juan Mari je offline   Profil uživatele Juan Mari   Find more posts by Juan Mari   Foto galerie člena Juan Mari   Click here to Send Juan Mari a Private Message   Add Juan Mari to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 558

tak to je maso

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 29-04-2003 v 13:41 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Juan Mari
Nový Člen

Příspěvek č. 559

Jo alebo moj kamos raz prisiel domov dost brutalne na durmane pustil si kazetak,dal tam kazetu, ale zabudol ju pretocit na zaciatok a celu dobu pocuval strasne nahlas take to "chrsssssssssssssssst"....
Za chvilu k nemu prisla matka a pyta sa ho: "proboha co to robis?"
A on na nu "Pockaj len skonci tento song a budem sa ti venovat"...
Na to mu odpovdala neco v zmysle "na cem ficis tento-krat?" :-)
Potom este v ten isty den k nej prisiel, drzal v ruke slipy a hovori "Mami mozes mi oprat tuto koselu?" Ona na neho ze to su slipy ale on bol neustupny hodil slipy na gaudzzz, povedal aby mu tu koselu oprala a odisiel pocuvat sumenie radia :-)
No nevim durman sem asi nepatri ale je to brutalny zazitok...aspon pre mna bol ked mi to hovoril :-)

"Usmej sa na zivot a zivot sa usmeje na teba"

Old Post 29-04-2003 v 21:23 PM
Juan Mari je offline   Profil uživatele Juan Mari   Find more posts by Juan Mari   Foto galerie člena Juan Mari   Click here to Send Juan Mari a Private Message   Add Juan Mari to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Juan Mari
Nový Člen

Příspěvek č. 560

trochu experimentuju, sorry

Old Post 29-04-2003 v 21:30 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:37 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 33 34 35 36 37 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás