Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak z toho soudím,že správně by se mělo vsadit do hlíny na začátku a je vhodnější spíš na out...prý je to velice povedený řešení na lahodnou chut (jak které variety)...
jinak hnojivo s guanem je širokej pojem žeano .)znamená v praxi přidaný prvky, hlavně fosfor, v době kdy ta původní zemina už nestačí
nazdar..
Nasiel som fosforecne hnojivo "superfosfat" vyraba ho argo...zaujalo ma obsahom fosoru:
fOSFORECNAN ROZPUSTNY V NEUTRALNOM CITRANE AMONNOM AKO P2O5 - 18%
FOSFORECNAN ROZPUSTNY VO VODE AKO P2O5 - 16%
Ja sa do toho velmi neviznam...podla vas by sa dalo pouzit na out".. ked ano tak v ktorej faze rastu by sa najviac hodilo ?
dik za radu...:
Původní příspěvek od Ono Ahojte. Plagron je fajn, ale k bloomu by som pridával aj PK 13-14. Myslím, že je to prospešnejšie.
Hele ja se ptal asi tak pred tejdnem typka v Growshopu a ten mi rikal ze k plagronu-bloom pridavat PK 13-14 je blbost. Ze to do nich budu akurat tak prat dalsi fosfor a draslik, kterej uz v sobe bloom nese. Coz mi prijde docela jako pravda.
Môže byť. Ja vychádzam zo skúseností growerov, ktorí vyslovene odporúčajú pridávať PK-čko, pretože samotný bloom má menší pomer fosforu a draslíka. Jasné, aj bez PK som dosahoval a groweri dosahujú výborné výsledky, ale nebránil by som sa tomu. A pri pridávani P/K sa dávajú nižšie dávky bloomu, takže zasolenie substrátu sa eliminuje.
Inak tiež som dostal rovnakú odpoveď v growshope ako ty.
Já sem nikdy PK nepoužíval, občas sem dával Tabzzz ale moc ne....
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Původní příspěvek od Ono Môže byť. Ja vychádzam zo skúseností growerov, ktorí vyslovene odporúčajú pridávať PK-čko, pretože samotný bloom má menší pomer fosforu a draslíka. Jasné, aj bez PK som dosahoval a groweri dosahujú výborné výsledky, ale nebránil by som sa tomu. A pri pridávani P/K sa dávajú nižšie dávky bloomu, takže zasolenie substrátu sa eliminuje.
Inak tiež som dostal rovnakú odpoveď v growshope ako ty.
Když se mrknete na náš thread 12xBelladonna (ve finále OB ), tak tam je vidět jak konkrétně tadle genetika hladoví pouze při bloomu, v našem případě jsme zanedbali dohnojení PKčkem a taky to bylo znát na výsledky a hlavně holky si o to očividně říkaly, takže asi tak.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
zdravim chtěl bych se zeptat hnojím plagronem crompax a phyt-amyn postřikem a nevíte jesi se má postříkat list z obou stran nebo jen z vrchní části jesi stačí???
Původní příspěvek od Wikin zdravim chtěl bych se zeptat hnojím plagronem crompax a phyt-amyn postřikem a nevíte jesi se má postříkat list z obou stran nebo jen z vrchní části jesi stačí???
Hele doporucujou z obou stran, tak aby to znich jen teklo. Jinak cropmax a phytamin nejsou hnojiva ale obohacovace. Grow a bloom jsou hnojiva.
citace:
Původní příspěvek od Zedy
Když se mrknete na náš thread 12xBelladonna (ve finále OB ), tak tam je vidět jak konkrétně tadle genetika hladoví pouze při bloomu, v našem případě jsme zanedbali dohnojení PKčkem a taky to bylo znát na výsledky a hlavně holky si o to očividně říkaly, takže asi tak.
No jasny, ja se prave bojim abych je nepredymenzoval ve finale. Jelikoz nemam moznost kontrolovat EC a vzhledem k tomu ze se jedna o out tak by to bylo i dost neprakticky,podle mne.
Ale pod tihou vasich argumentu jsem se rozhodl pro kombinaci: Bloom + PK + B´Cuzz Bloom Stimulator, kterej by se nemel nijak hadat s bloomem a PKckem, jelikoz nema obsah NPK. A docela uvazuju jeste nad B´Cuzz Booster Bio. Kterej by se staral o holky celou dobu rustu.
Jinak jak je to s "prepinanim" kytek na kvet, pomoci PKcka ?
s přepínáním je to tak různě - pkáčko taky. ale na některejch doporučujou až potom, některý hned od začátku květu ... jinak celkově mi připadá rozumný jim dát větší množství fosforu (1x) ale zároven jen trochu ubrat dosavadních růstových hnojek a ty květový postupně nabírat. v období přepínání jsou dost vytížený co se týče výživy ale fosfor opravdu potřebují až potom, ne hned
No jasny, ja se prave bojim abych je nepredymenzoval ve finale. Jelikoz nemam moznost kontrolovat EC a vzhledem k tomu ze se jedna o out tak by to bylo i dost neprakticky,podle mne.
Ale pod tihou vasich argumentu jsem se rozhodl pro kombinaci: Bloom + PK + B´Cuzz Bloom Stimulator, kterej by se nemel nijak hadat s bloomem a PKckem, jelikoz nema obsah NPK. A docela uvazuju jeste nad B´Cuzz Booster Bio. Kterej by se staral o holky celou dobu rustu.
Jinak jak je to s "prepinanim" kytek na kvet, pomoci PKcka ?
Pic, M.
Ahoj. Pokiaľ dáš Bloom + PK-čko, tak B´Cuzz Bloom Stimulator už stačí v malej miere, čisto ako stimulátor.
už mám docela pěkný kitky achtel bych to nak urichlit naky hnojivem aby mi to udělalo palice tak do konce prazdnin jaky si mam koupit?napiste a uvidim jaky koupim