Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od zelenakonev kdyz kouknes do fora, tak spoustu lidem jeste nekvetou kytky, myslim že neni co hrotit
Dobře , ale neříkej mi, že tam není ani náznak květu ( pistils apod ) . jenom váčky ..
a že ta kytka začne solit květy jako o život aby v 65-70 dni kvetu mela paldy jak prase ...
a navíc semi to nějak nezdá protože třeba Satorky mají taky dobu zrání 65-78 dní nebo tak nějak a to v našich podmínkách nemá šanci dozrát .
Dobře , ale neříkej mi, že tam není ani náznak květu ( pistils apod ) . jenom váčky ..
a že ta kytka začne solit květy jako o život aby v 65-70 dni kvetu mela paldy jak prase ...
a navíc semi to nějak nezdá protože třeba Satorky mají taky dobu zrání 65-78 dní nebo tak nějak a to v našich podmínkách nemá šanci dozrát .
nejsem teda zadnej velkej grower, ale pistils jsou i u preflowers ne? a ty sou na kytkach rozhodne mnohem driv nez kytka zacne kvest. Ani mi nepřijde divný, že kytka začne solit květy jako o život aby za určitou dobu měla paldy jak prase. A ani mi nepřijde divný, že nějaký kytky, co kvetou dlouhou dobu nemaj šanci ve zdejších podmínkých dozrát. Mozna sem nepochopil co si tim chtel rict
Moje nebulka taky ještě ani ránu, ale byl bych uplně v klidu - Před 3ma rokama jsem měl řízek powerplantu, který jsem přesazoval snad v půlce prázdnin, a začala kvést až v říjnu. na to že byla cc 1m velká a nijak zvlášť košatá, tak z ní bylo 200 g dost silného tvrdého kuřiva. Podotýkám že jsem sklízel na konci listopadu
být tebou byl bych v klidu díval jsem se do galerie a některým začal GWS taky kvést koncem srpna. Jinak mám mazary ve skleníku a taky zatím jenom preflowers
Zdravím
Mám od fair seeds black dominu a taky ještě nekvete,oproti tomu takovýho passiona od dutch passion mám v květu už 14 dní.Já vím jiná odrůda atd.Ale když si vemu jaká je teď délka dne skoro půl na půl bez nějakých cirka třech hodin tak už by to aspoň ty náznaky mít mělo ne.Aspoň sem to tak vždycky měl.No věřím že to vykvete, ale je to divný prostě.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Původní příspěvek od bruno.kudrna Zdravím
Mám od fair seeds black dominu a taky ještě nekvete,oproti tomu takovýho passiona od dutch passion mám v květu už 14 dní.Já vím jiná odrůda atd.Ale když si vemu jaká je teď délka dne skoro půl na půl bez nějakých cirka třech hodin tak už by to aspoň ty náznaky mít mělo ne.Aspoň sem to tak vždycky měl.No věřím že to vykvete, ale je to divný prostě.
Zdárek
Neplaš,čoveče..Perioda 15/9 ,jaká je cca teď, má do půl na půl fakt hoodně daleko..Passion je známej tim,že konec září - začátek října bejvá dokvetlej..
Je fakt spousta odrůd,který ještě lidem nenakvejtaj..a je to normální..
Cus,ja tu black dominu mam taky a jeste nekvete.Preflowers ukazala snad v pulce cervence,ale kvet zatim nic.Na strankach growshopu psali,ze by mela bejt v zari hotova,ale to je asi utopie.
Původní příspěvek od AVICII Zdravím všechny, chci se zeptat, je tu ještě někdo, komu nezačly kvést ještě nějaké druhy kytiček nebo jsem tu sám?
Great White Shark se mi ani nesnaží. Nahodil preflowers a měsíc už jenom stojí a čumí
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Letos jsem od Fair seeds koupil na test 5x GWS, 5x WW, 5x Cheese. Kromě jednoho Cheese vyklíčily všechny.Ven jsem je dal tak v půlce července v cca 40cm a koncem srpna to mělo bez mála 2m,krásné košaté keře ale bez náznaku květu. Začátkem září to začalo pomalu vše nakvétat (Cheese trochu pomaleji) dnes už mají všechny kytky krásné paličky a když počasí vydrží ještě tak 4 - 5 týdnů,což by letos vyjít mohlo,tak všechny kytky budou zralé a připraveny na sklizeň. Jsem s Fair seeds zatím spokojen.