Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teaman: čaj-muž->čajový-muž>muž=man>čajový-man>čaj-man>[čajmen]=ten co pracuje/oval v čajovně>a tak to prostě bylo, je a bude... LÁSKA K PŘÍRODNÍM PRODUKTŮM> čaj a marie-juana...
Mno a čaj s Marií je nejvíc... A proto teaman...
jelikož miluji reggae a poslouchám Boba tak sem čet pár knížek týkajících se reggae nebo Boba konkrétně a dozvěděl jsem se : ........Tuff Gong byla Bobova přezdívka a později i název jeho hudebního vydavatelství ............. Prostě Tuff Gong I am reggaeman
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
víte, že ani nevím? vlastně by mě to samotného celkem zajímalo. ale kamosi a ostatni me znaji jako Pajku od jakživa, jenže skoro všude kam se přihlásim, tak je Pajka obsazen, a muj mozek by bylo namahave vymyslet neco noveho, takže prostě Pajkapajka
Za dávných dob na střední jsme o literatuře probíraly renesančně satiricko humoristický román od Françoisa Rabelais Gargantua a Pantagruel. Tak blbej název díla, že si ho pamatuju do dnes. No a prcek taky zrovna nejsem
Překlad z řečtiny je neomezeno, neurčito, nekonečno. Nekonečné, všeobsahující, nerozlišené božské Jedno, zdroj Všeho, odkud všichni a vše pochází a kam všichni a vše dospěje. U Anaximandra počátek, princip všeho jsoucna, kvalitativně nediferencovaná, prostorově neomezená pralátka ve věčném pohybu, zdroj veškeré mnohotvárnosti světa. Později prostorové, časové a matematické nekonečno.
Tento můj nick vznikl náhodně,když jsem tak jednou v zápalu dobré nálady brouzdal po netu a narazil na jeden link,kde je nějaký pes nebo co toje a létá v letadýlku http://www.kambu.tv/ a jmenuje se kambu tak od té doby totok no..jinak tento nick používám výhradně jen na G..
Původní příspěvek od Kambu Tento můj nick vznikl náhodně,když jsem tak jednou v zápalu dobré nálady brouzdal po netu a narazil na jeden link,kde je nějaký pes nebo co toje a létá v letadýlku http://www.kambu.tv/ a jmenuje se kambu tak od té doby totok no..jinak tento nick používám výhradně jen na G..
Kdysi dávno jsem za časů starého Score pročítal tuto ještě blahodušnou literaturu a v jednom čísle(už si nepamatuju v kterém (38??)), sem pročítal recenzi na Space Hulk a tak nějak mě to zaujalo...hehe a můj bláznivý mozek si to oblíbil...
mno kdysi když jsem hrával counter-strike 1.6 semtam si ještě i ted zahraji tak jsem si chtěl dát nick razer ale při psaní jsem se přepsla na eazer a to se již uchytilo mám jej asi od 8 třídy a stále se mi líbí atp stalo se mi jenom jednou že by ten nick byl obsazený a kdyžtak mám v záloze různé úpravy jako eazerx, eazer21 atp )
Jako malej jsem hledal nějakej dobrej originální nick a začal jsem latinskými názvy zvířat a taky vymřelých zvířat. Od tý doby jsem na netu Dinornis po takovým vymřelým velkým pštrosovi.
Violence creates violence
So the media likes to say,
Stuffed with their non-gratitude,
They lock themselves away.
Sit at home and watch TV,
Safe in their private place.
And all the time they're wondering,
What's happened to the human race.
Try and hide all of their fears
Try and hide all of their tears
Devastation's on the way,
Small price for them to pay