Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dnes by som sa rad podelil o nieco dalsie z mojho archivu... a este na svoju obhajobu dodal ze v tej prvej co som sem upol sa niekde stala chyba a postave na fotke chybaju nohy, v skutocnosti tomu tak ale nieje...
dnes pridavam cosi veselsie, tej prvej fotke hovorim "milenci" a na tej druhej som Ja ked som sa samospustou snazil zdokumentovat svoj solo bike trip... fotim takmer vsetko no najradsej sport a beznu realitu,...
fotkam a huleniu zdar grower-s
"Člověk jedná, jen když žije, a žije, jen když jedná."Ján Šmok "Volím, teda som"
nahadzujem dalsie foto z archivu, som proste zavisli od groweru najprv som si tu nechcel robit osobnu galerku a posielat hromadu fotiek naraz vo viacerich prispevkoch "sam pod seba" ale co uz, snad aspon tu sa to nebude brat ako spam
prva foto: klasika, sportove foto je moja srdcovka...
druha foto: nesie dva nazvy "na konci sveta je plot" (bola to prvotna myslienka ku ktorej ma inspiroval Pacho Hybsky zbojnik neskor ma napdlo nieco poetickejsie "six steps to heaven"
tretie foto: dokumentuje Glencar The Highlands Of Kerry (Ireland)
"Člověk jedná, jen když žije, a žije, jen když jedná."Ján Šmok "Volím, teda som"