Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to gladius: Promiň, já to blbě, teda spíš nepozorně přečetl.
Můžes zkusit někde sehnat rašelinu, nebo obyč. substrát někde v zahradnictví a smíchat to s těmi věcmi, cos nakoupil.(Můžeš přidat i koňský nebo kravský koblížek )
Anebo kup ten Royality mix, přidej do něj ten substrát pro kaktusy a perlit, respektive keramzit. Mylim, že by to mělo být ok.
Ale měl sis to tady napřed celé pročíst. Napřed zjistit info, a pak nakupovat.
Hodně štěstí s outem, frek.
Sem to tu prave cital...ten plagron nemam moznost kupit u nas v zahradnictve a platit kurierovi 15€ sa mi fakt nechce...mozem to zmiesat s tymto kompostom? bude to v pohode?
Původní příspěvek od gladius Sem to tu prave cital...ten plagron nemam moznost kupit u nas v zahradnictve a platit kurierovi 15€ sa mi fakt nechce...mozem to zmiesat s tymto kompostom? bude to v pohode?
Když to smícháš s perlitem, budeš hnojit dobrym hnovivem a dávat si pozor na pH, tak to bude OK. Já sem zatim pěstoval téměř jenom v substrátu z OBI bez perlitu atd. a nikdy sem si nestěžoval. Až letos ten pěst beru vážně
Pokud budu pouzivat pri michani hliny na ven Agrovern (Obsahuje 70% Vermikompostu a 30% zfermentované přírodní suroviny - drůbeží hluboké podestýlky a kejdy s podílem enzymů pro odstranění zápachu.) muzu jeste k tomu pridat guano, a nebo to bude dostatecne zahnojeno ??
Zdravím vás groweři,
měl bych na vás prozbu......koupil jsem si substrát Worm-humus a tam píšou, že je dávkování 1L na 3-4m čtvereční a potřeboval bych vědět poměr do 30kg květináče ? (outdoor)
Samozřejmě mám víc subsrátu, které promíchám ale u toho worm-humusu se bojím, abych kytky nespálil.
Děkuji za odpověď
Původní příspěvek od L3xu5 Zdravím vás groweři,
měl bych na vás prozbu......koupil jsem si substrát Worm-humus a tam píšou, že je dávkování 1L na 3-4m čtvereční a potřeboval bych vědět poměr do 30kg květináče ? (outdoor)
Samozřejmě mám víc subsrátu, které promíchám ale u toho worm-humusu se bojím, abych kytky nespálil.
Děkuji za odpověď
1l na 3-4m2 ? nemají na mysli spíš plošnou aplikaci pro semínka?
jinak obecně wormhumus se dávkuje 10-20% smíchat se substrátem. třeba do kokosu bych se nebál dát až třetinu .
Hele jak je to s kvalitou těch substrátů? Spíš nějakejch těch levnějších jako třeba substrát pro pelargonie. Na tom místě kde chci sázet se ukázala hlína po vykopání jam jako celkem kvalitní, aspoň od pohledu, je to taková ta klasická džungle u potoka, takže ta půda je složená s rozloženejch větví a listů, tmavá barva, krásně sypká a nadejchaná. Mám obavy, abych nekoupil hlínu za několik set, která bude horší, než hlína, která je na místě.
čau hoši a děvčata zajímalo by mně když chci dát do kbelíku a ven kytku kolik litrů by měl mít přibližně objem kbelík?a taky jaký substrát např. z týhle stránky?:[url]http://www.diskont-zahradkar.cz/?substraty,8, díky za odpověď
Původní příspěvek od chuta ahoj nemate nekdo zkusenosti s plagronem cocos pri outdor pestovani?jestli se musi s necim nemychat nebo se necha samotny? diky za odpoved
kokos na ven urcite ne. Na ven, pokud chces nakupovat v growshopech, tak normalni hlinu a nejlepe namichat jeste s hlinou z pole (nebo krtince ) , aby lepe zadrzela vodu. Cisty kokos bys musel chodit zalevat nekolikrat denne
Původní příspěvek od Jadr.m čau hoši a děvčata zajímalo by mně když chci dát do kbelíku a ven kytku kolik litrů by měl mít přibližně objem kbelík?a taky jaký substrát např. z týhle stránky?:[url]http://www.diskont-zahradkar.cz/?substraty,8, díky za odpověď
tak cim viac tym lepsie:-) trebars aj 20l podla mna ideal. ja som mal prvy out len v 5l kofliku a kytka bola 1,2m vysoka a dala 70g. ale keby bola vo vacsom mohol som mat s nej aj 3x tolko.
Původní příspěvek od Jadr.m čau hoši a děvčata zajímalo by mně když chci dát do kbelíku a ven kytku kolik litrů by měl mít přibližně objem kbelík?a taky jaký substrát např. z týhle stránky?:[url]http://www.diskont-zahradkar.cz/?substraty,8, díky za odpověď
kup nejakou hlinu s pH kolem 6 - 6,5.
velikost viz FAQ -> Jak velké květináče mám použít při pěstování v hlíně?
Obecné pravidlo je 4 litry objemu na každých 30cm výšky.
tzn chtelo by to vice hledat a alespon si ten FAQ precist