Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vanio,tk jako brka jsou podobny ale z me vlastni zkusenosti se vsecko doctes ve sry.Ale vis jak vse co je potrebne se doctes prave na G-cku. Taky sem zacinal na nic moc a letos uz celkem v klidu. Tkze dej tomu cas, chod tu alespon nekdy a dozvis se kotel veci, o kterych treba musis zjistovat ruzne na netu, ale vyslednej produkt a to myslim jako ze aspon trochu dobre vypadajici a v celku dobre zhulujici brko urcite potesi.Zadnej grower z nebes urcite nespadl=zkusenosti atd...... musim do prace,jinak zdar
Chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s těmito hnojivy: Agro - Palmy a zelené rostliny Hnojivo podporuje zdravý a bujný růst zelených pokojových rostlin. Jednoduchá aplikace. Celkový dusík jako N 9%, dusičnanový dusík jako N 4,5%, amonný dusík jako N 4,5%, fosforečnan rozpustný ve vodě jako P2O5 4% a draslík jako vodorozpustný K2O 5%. Tímto hnojivem jsem hnojil svůj windoor než začal kvést, kytky krásně rostly, vypadaly, že jim nic nechybí. Biom - KH Muškát - Podporuje růst rostlin a jejich bohaté vykvétání. Celkový dusík jako N 0,21%, celkový fosfor jako P2O5 0,32%, draslík jako K2O 0,19%, hořčík jako MgO 0,15%, vápník jako CaO 0,17%. Dále obsahuje Fe, Zn, Mn, Cu, B, Mo ve formě komplexů, regulátory růstu a kvetení. Tímto hnojivem hnojím, co kytka začala kvést a krásně kvete.
ahoj tady makovice mam palice maly prevelic e hnijim hnojkou pro okrasne rostliny na kvet a rust.Kvete mi kyticka asi tak mesic a palice maj tak 20 cm je to malo poradte prosim cim to mam hnojit jsem tady novej tak se na mne nezlopte jestli jse to tu uz nekde pise cest a slava
2makovice. Jestli máš venku a na začátku září 20cm palice, tak jsi na tom moc dobře. Doporučuju cca měsíc před sklizní hnojení vysadit a snížit i zálivku.
cus mam dotaz hnojim kiti už 3 tydny plagron star - up a tet sem začal hnojit alga grow chci se zeptat zada mym furt pokračovat v hnojeni star upem i když zalejvam jednou tydne alga grow? dik logic
Ahoj. Keď používaš Alga Grow, Start-Up nemusíš používať. Pripájam tabuľku, v ktorej nájdeš schému hnojenia. Hlavne si všimni poznámku pri hviezdičke, kde sa píše, kedy používať Start-Up.
cuzz chtěl bych se zeptat jesi se vyplatí mít základní hnojivo na kořeny,rust, a květ od značky METROP a doplnovat hnojivem značky PLAGRON nebo jesi mám používat na všechno hnojivo PLAGRON???
Cau
Chcem sa spytat ak namiesate hnojiva na zalievku za ako dlho ich spotrbujete, lebo ja ich miesam tak na 3-4 tyzdne ale kamos my povedal ze by sa to malo miesat len jednorazovo teda namiesat a zaliat a neodkladat.
dik za odpovede
cuz