Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím všechny, letos jsem poprvé zkusil AF AutoAK47xLow RyderxRed Dwarf švihnul jsem rostlinky na balkon, nasazený jsou v LightMixu. Většina z nich pěkně roste a už se začíná klubat pohlaví, ale pár z nich ma listy zcvrklý, zkrabatělý a jsou na nich lesklý stopy, tak si říkám jestli to není parazit....poradíte ? předem díky http://imageshack.us/photo/my-images/98/imag0109cq.jpg/
Ahoj, mám problám s kytkama. Hlína - Plantela . Je to apollo a chronic. Objevuje se to na vetšině listech a postupuje to. Hnojím Plagronem 4ml/l + Topmax 2ml/l + Algamic 2ml/l 3x týdně. 4 koule. Je tady špatný ph. Snažím se ho usměrnit -ph.
Ahoj, mám problám s kytkama. Hlína. Je to apollo a chronic. Objevuje se to na vetšině listech a postupuje to. Hnojím Plagronem 4ml/l + Topmax 2ml/l + Algamic 2ml/l 3x týdně. 4 koule. Je tady špatný ph. Snažím se ho usměrnit -ph.
Původní příspěvek od Kokesh Ahoj, mám problám s kytkama. Hlína - Plantela . Je to apollo a chronic. Objevuje se to na vetšině listech a postupuje to. Hnojím Plagronem 4ml/l + Topmax 2ml/l + Algamic 2ml/l 3x týdně. 4 koule. Je tady špatný ph. Snažím se ho usměrnit -ph.
tak to je važnee,Moribundus....Radši to vyhoď
-jaka otazka,takova odpved,přidej fotku přistě
Hm, tak je to jasny Obrovska novackovska chyba! Ja ty kytky sice skoro vubec nehnojil, protoze mi rekli, ze ten mix, co jsem kupoval je uplne optimalni pro prvni 2 mesice a je narvanej zivinama. Lehce jsem to prihnojil az poslednich 14 dni a to 2x. Jenze problem byl definitivne v zalevani. Mam je ve velkych 20 l kvetinacich a ja je proste zaleval moc malo Takze za celou dobu jsem je v podstate ani jednou neprolil uplne. Te vody to chce opravdu hodne na to, aby pri zalivce protekla. Vodovodni pouzit nemuzu, protoze ta ma PPM kolem 5000 (to je po prevodu EC asi 7.2), takze musim vsechnu vodu kupovat (destove bych se dockal mozna tak nekdy v listopadu). No a vcera jsem to zkusil poprve poradne prolit a s hruzou jsem zjistil, ze ta voda na vytoku ma EC asi 6! Takze se tam celou tu dobu vsechno pekne koncentrovalo, dodaval jsem tam pravidelne Rhizotonic a pak jsem tezce bojoval se snizenim pH aspon na 7 Ted jsem je uz zacal poradne propirat a snad to EC a s tim i pH dostanu na prijatelnejsi miru. Ale at vzpominam jak vzpominam, nikde jsem necetl nic o tom, ze se musi pri tom zalevani nalit tolik, aby ta zalivka protekla vzdy uplne az do podsalku. To bych urcite nekupoval takove obrovske kakace! Nemusel bych tam rvat tolik toho substratu a nepotreboval bych se denne tahat s barelama vody No pristi grow to poopravim.
Zdravím nevím jestli to píšu tady sprvně doufám že nedostanu negativní karmu Kytka v 39 dni květu hnojím pouze Biobizz Bio Bloom ten mi došel 2 dny zpět takže už to asi nechám na vodě, hlína klasická z květinářství , Teplota ve dni cca 25 stupňů mám to na 2 kytkách ostatní 3 jsou krásně zdravé nevíte čím to může být? děkuji
Původní příspěvek od Funhouse Zdravím nevím jestli to píšu tady sprvně doufám že nedostanu negativní karmu Kytka v 39 dni květu hnojím pouze Biobizz Bio Bloom ten mi došel 2 dny zpět takže už to asi nechám na vodě, hlína klasická z květinářství , Teplota ve dni cca 25 stupňů mám to na 2 kytkách ostatní 3 jsou krásně zdravé nevíte čím to může být? děkuji
Sedivím že zbytek je v pohodě, když hnojíš jen květovým, příště něco na rust a kombinovat .. bez hnojek to bude asi bida ..
Původní příspěvek od Funhouse Zdravím nevím jestli to píšu tady sprvně doufám že nedostanu negativní karmu Kytka v 39 dni květu hnojím pouze Biobizz Bio Bloom ten mi došel 2 dny zpět takže už to asi nechám na vodě, hlína klasická z květinářství , Teplota ve dni cca 25 stupňů mám to na 2 kytkách ostatní 3 jsou krásně zdravé nevíte čím to může být? děkuji
Jj,total bez dusíku..hnojil si to před tím blomem nečim na růst..?A ty ostatní sou fakt v pohodě..? Určo sou aspoň světlejš zelený,než by měly bejt,foto..?
Původní příspěvek od headcoach Hm, tak je to jasny Obrovska novackovska chyba! Ja ty kytky sice skoro vubec nehnojil, protoze mi rekli, ze ten mix, co jsem kupoval je uplne optimalni pro prvni 2 mesice a je narvanej zivinama. Lehce jsem to prihnojil az poslednich 14 dni a to 2x. Jenze problem byl definitivne v zalevani. Mam je ve velkych 20 l kvetinacich a ja je proste zaleval moc malo Takze za celou dobu jsem je v podstate ani jednou neprolil uplne. Te vody to chce opravdu hodne na to, aby pri zalivce protekla. Vodovodni pouzit nemuzu, protoze ta ma PPM kolem 5000 (to je po prevodu EC asi 7.2), takze musim vsechnu vodu kupovat (destove bych se dockal mozna tak nekdy v listopadu). No a vcera jsem to zkusil poprve poradne prolit a s hruzou jsem zjistil, ze ta voda na vytoku ma EC asi 6! Takze se tam celou tu dobu vsechno pekne koncentrovalo, dodaval jsem tam pravidelne Rhizotonic a pak jsem tezce bojoval se snizenim pH aspon na 7 Ted jsem je uz zacal poradne propirat a snad to EC a s tim i pH dostanu na prijatelnejsi miru. Ale at vzpominam jak vzpominam, nikde jsem necetl nic o tom, ze se musi pri tom zalevani nalit tolik, aby ta zalivka protekla vzdy uplne az do podsalku. To bych urcite nekupoval takove obrovske kakace! Nemusel bych tam rvat tolik toho substratu a nepotreboval bych se denne tahat s barelama vody No pristi grow to poopravim.
No,až dolu se to prolévá proto,aby se ti kořeny rozrostli a dál žili v co největším oběmu substrátu a co nejlíp tak živili kytku..Do sucha ti nepojedou.EC na výtoku 6..? To snad ne..? A ph zálivky by mělo bejt tak 6,3-6,5..
Tak dávám tady foto na obrázku na kterém sou jen 3 kytky tak ty jsou ty zdravé aspoň mi tak připadají oproti těm dvou. Ty dvě jsou v katastrofickém stavu . Na růst sem použil nějaký Alga Bloom nebo tak něco ale toho sem měl jen trochu pak sem nedával nic. Takže je to v podstatě celé o hnojivu ? i to že ani pod 400w sem se nedostal přez 200 géček ? Ale jestli ještě nějaký kolo pojedu tak mi bylo řečeno že si mám koupit Biobizz- biogrow,bloom,topmax a nějaké PK 13/14 tak to stím kdyžtak zkusím