Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od tekknou RespectFlowers
pic kámo tak plantella balkonia už byla bezkonkurenčně vyprodaná ,tak jsem nakonec koupil substrát FORESTINA univerzální zahradní ,možná ještě mixnu s lisovanym kokosem a bude.byl jsem se podívat u starkla ,tej to tam je radost pohledět otvíračka až do 18:00 Po-So a né že bych dělal reklamu ale všem nadšeným zahrádkářům můžu jen doporučit
Plantellu maj furt u lobkowice , ale maj jen pytle po 20 litrech ....ty velký použily na svý vlastní kytky ...jakože u nich v zahradnictví . Ale je možný že objednaj nový .stačí zavolat , obsluha je vstřícná
Mě se osvědčil Zahradnický substrát B (pro dopěstování) s perlitem. Perlitu odhadem tak 1l na 8l substrátu. Když se dá víc perlitu, musí se častějc zalejvat. Další příměsy jsou zbytečný. Vápencem si ph substrátu víc rozházíš než vylepšíš. Hnůj se může hodit na dohnojování vyrostlejch kytek, ale podle mě je lepší klasický hnojivo (Bcuzz, Plagron, Biobizz, ale to už je OT)
Chci s ezeptat od jake firmy nebo kde koupit ty substraty? kdyz tady hodne lidi varuje at to nekupujem od agro ze tam sou ruzny potvurky? ale byl sem se podivat do OBi a abaumaxu a jinou znacku tam nemaj
Původní příspěvek od ZkourenejPes Chci s ezeptat od jake firmy nebo kde koupit ty substraty? kdyz tady hodne lidi varuje at to nekupujem od agro ze tam sou ruzny potvurky? ale byl sem se podivat do OBi a abaumaxu a jinou znacku tam nemaj
Existuje něco, jako Growshop. Buď hledej tady , a nebo se mrkni na google Tam seženeš vše potřebné jak pro outdoor tak indoor...
zdravim chtěl bych se zeptat zkušenějších... mám substrát b a rašelinu. substrát má PH 5-7 a ta rašelina 3-5 PH. chci se zeptat jestli je to dobrý nápad to smíchat dohromady když rašelina má tak malé PH ? nebo bude stačit když tý rašeliny dám mín? mám od každýho po 100L... nebo máte někdo zkušenosti s něčim takovym? díky za rady
ahojte...tuto sezonu idem vysadzat prvy krat (outdoor) do kochlikov, chcem vyskusat toto zlozenie pody co som nasiel na FAQ:
30% kompostu
30% keramzitu
30% substrátu pro kaktusy a sukulenty
10% perlitu
okrem kompostu som si pokupil vsetko neviem kde to zohnat...poradte cim to mozem nahradit prosim.
Alebo oplati sa kupit tento substrat?
Ale na druhej strane nechcem aby mi tie kupene veci vysli nazmar.
Dik za odpovede
Původní příspěvek od gladius ahojte...tuto sezonu idem vysadzat prvy krat (outdoor) do kochlikov, chcem vyskusat toto zlozenie pody co som nasiel na FAQ:
30% kompostu
30% keramzitu
30% substrátu pro kaktusy a sukulenty
10% perlitu
okrem kompostu som si pokupil vsetko neviem kde to zohnat...poradte cim to mozem nahradit prosim.
Alebo oplati sa kupit tento substrat?
Ale na druhej strane nechcem aby mi tie kupene veci vysli nazmar.
Dik za odpovede
Dej tam místo toho keramzitu jenom perlit tak kolem 15-30%. A Plagron royality mix...to je kvalikta největší. Ten určitě kup.
jak je ale vyssi pisane, ze mam kupene vsetko okrem kompostu...takto by sem kupil ten Plagron royality mix a co spravim s tam tym? Skor by ma zaujimalo cim ten kompost nahradit. Dik