Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Řekni mi co čteš....
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 31 32 33 34 35 »
Autor
Téma 
Hnědojed
Stálý Člen

Karma uživatele Hnědojed - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 513

kery knihy? Ja zkousel jiskru zivota a rychle sem toho nechal.

Old Post 09-05-2005 v 09:28 AM
Hnědojed je offline   Profil uživatele Hnědojed   Find more posts by Hnědojed   Foto galerie člena Hnědojed   Click here to Send Hnědojed a Private Message   Add Hnědojed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

.......... Příspěvek č. 514

noc v lisabonu. vitezny oblouk-!!!!!!!!!!. na zapadni fronte klid. andele pustiny(-????)
jiskru sem necet. newim.

Old Post 09-05-2005 v 10:59 AM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hnědojed
Stálý Člen

Příspěvek č. 515

tedko nacnu cerny obleisk- slysel sem o nemjen bud ze je naprosto uzasnej a nebo jen tu nejhorsi hanu (podle preson) tak sem zvedav nicmene moc sranda to asi urcite nebude co. Jinak dik zkusim to.

Old Post 09-05-2005 v 11:39 AM
Hnědojed je offline   Profil uživatele Hnědojed   Find more posts by Hnědojed   Foto galerie člena Hnědojed   Click here to Send Hnědojed a Private Message   Add Hnědojed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 516

tady někdo doporučoval knížku od Aldouse Huxleyho - Brány Vnímání. To by mě zajímalo, kde k ní přišel, protože sem se ptal kámošky, která má matku v třebíči knihovnici a tam to nemaj a prej zjistila že o tom neví ani nic v New Yorský knihovně (!!!). trochu drsná nekomerce, ne? Tak bych poprosil toho borca co četl tu knížku, jestli by mi mohl říct, odkad ji má nebo jestli by mi ji mohl poslat, že bych si ji přečetl...
dík

Old Post 10-05-2005 v 13:30 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 517

miris - mno az tak drsna undergroundovka to nejni - vysla pred nejakejma (tu co mam ja) 8-9 lety (?) malej formatek - urco by ji mohli mit v Celetnej v knihkupectvi (v 1. patre) , ve stejnej edici vyslo i Nebe a Peklo...
btw - zkus treba here - http://www.kosmas.cz/knihy/61291/Brany-vnimani/
pak si precti Mokšu, Brave New World a Ostrov a mash ho namaklyho
btw - co bych shanel ja - pred lety jsem cetl v Statech Brave New World Revisited - byly to takovy eseje inspirovany prave BNW (v CJ - Konec civilzace) - vim, ze me to hrozne fascinovalo, ale uz prilis nepamatuju

postedit - tak koukam, ze uz skoro nikde nemaji - tim padem tady ji mash v onlinu - http://www.doors.wz.cz/brany_vniman...fperception.rar

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 10-05-2005 v 13:53 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lister
Stálý Člen

Karma uživatele lister - 32% PěstitelskáKarma uživatele lister - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 518

ad Brani vnimani: ja ji koupil v Brne na Svobodaku v tom velkym knihkupectvi (nevim jak se jmenuje), ale uz ji tam zrejme nemaji... meli ji tam zastrcenou, ze ani nesla videt..;]

kdyztak to muzes zkusit tady: http://www.alman.cz

"Pises-li v opojeni, cti po sobe strizliv. Pises-li strizliv, cti po sobe opojen."
A nikdy ne sam.
Muj prvni sklenik | Red Dwarf

Old Post 10-05-2005 v 17:17 PM
lister je offline   Profil uživatele lister   Find more posts by lister   Foto galerie člena lister   Click here to Send lister a Private Message   Add lister to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fnuk
Stálý Člen

Karma uživatele fnuk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 519

citace:
Původní příspěvek od MIRIS
tady někdo doporučoval knížku od Aldouse Huxleyho - Brány Vnímání. To by mě zajímalo, kde k ní přišel, protože sem se ptal kámošky, která má matku v třebíči knihovnici a tam to nemaj a prej zjistila že o tom neví ani nic v New Yorský knihovně (!!!). trochu drsná nekomerce, ne? Tak bych poprosil toho borca co četl tu knížku, jestli by mi mohl říct, odkad ji má nebo jestli by mi ji mohl poslat, že bych si ji přečetl...
dík
alebo- http://www.dharmagaia.cz/index.php?pg=knihy&kt=huxley1

Old Post 10-05-2005 v 20:33 PM
fnuk je offline   Profil uživatele fnuk   Find more posts by fnuk   Foto galerie člena fnuk   Click here to Send fnuk a Private Message   Add fnuk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 520

Já momentálně pořád čtu Viktora Huga a jeho román Bídníci. Ten autor je hodně dobrej, zpočátku mě teda silně zaskočilo to, jak všechno důkladně popisuje, ale teď už su ve fázi, kdy sem se do knížky úplně začetl a užívám si to

Old Post 18-05-2005 v 21:09 PM
Hnědojed
Stálý Člen

Příspěvek č. 521

2Ja.miCHi: Hmm skromnost ti nechybi .......

Kazdopadne podle me je sophiina volba naprosto uzasny knizka a ckloi se mi uz nic dalsiho od nej cist nechtelo(ma vsecko tlusty a o nicem sem uz neslysel ze by to bylo tak dobry) musim rict ze ten chlap umi psat vyborne. Rozhodne mi to dlouhy neprislo. Paradni pribeh, psychologie postaf a leccos k zamysleni... no ale vesely to neni no.

A ten king ty jo ... je to legenda el i ty se casto vypisou....Cetlas treba interview? to uz je podle me fak slabota ale co chces kdyz vydyvash dve-tri knizky rocne...

Old Post 19-05-2005 v 10:52 AM
Hnědojed
Stálý Člen

Příspěvek č. 522

Futew: Vsak i Kundera(pomerne slusny znalec fr. lit. ) prirovnaval balzaca k taliri hutne polivky ktera je vsak plna nestravitelnych zmolku ktery je nutny vybrat (to se tyka tech nekolikastrankovych popisu) no a to je od hugo jen skok. A dalsi skok (taky tak 30let) potom je tu uz pan Proust a z toho by ses uz uplne ...( co se tyce popisu-ale tentokrat nejen veci ale i vjemu a pocitu...) ....nesmrtelni GENIOVE !!!! (ale cist bych to uz znova moc nechtel krome Balz. trilogie a 1.dilu ztraceneho casu

Preji vsem VESELE VELIKNOCE a nezapomente si rucniky u snidane sampionu . Sbohem a diky za ryby !

Old Post 19-05-2005 v 11:04 AM
Host
Host

Příspěvek č. 523

Hnědojed: Od Balzaca jsem jednu knížku četl a nepřipadlo mně to tak hrozný, takže se v tomto s panem Kunderou, jehož knížky mám hodně rád, neshodnu. Prostě se mně zdá, že se Hugo někdy zaplétá do věcí, který mu moc nesedí.
ja.michi: sophiinu volbu jsem taky četl, ale neřekl bych, že to je napsaný nějak zdlouhavě.

Old Post 19-05-2005 v 17:20 PM
Hnědojed
Stálý Člen

Příspěvek č. 524

Ja.michi: Ne v poho ja myslel ze je to spish o postrezich z knizek ne kupe vseho co sme kdo cet. To by bylo trochu zdlouhavy. Ale nic ve zlym.

P.S. Prave proto ji mam jistou tak se ji bojim. Docela me deprimuje ze kterukoliv chvili co tu pisu ci kdykliv jindy se muze neco stat kolem me ci ve me a ..... skrt. Ju jinak kdyby nekomu z vas prislo ze by to bylo fajn kdyby to na me prislo tak reknete ja tech kecu necham

futeW: No samo ze je to vyborny. Ti rikam dyz budesh mit chut si precit fotra Goriota les a bidu a ztraecny iluze. Ma to dokopy tak 1200 stran ale jeto fakt paradni pocteni jen na to musish mit rozpolezeni (jko na vsecko

A dyz te to bavi tak urco bez i do prousta ale tipl bych ze vic jak prvni dva dily Hledni nedash je to fakt mazec )) A co teprve Celine )))

No nic du si docist monografii alfonse muchy ......

P.S. Maly qiz vite nekdo kdo byl strycek Tanguy ? paáááček

Old Post 20-05-2005 v 07:13 AM
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 525

u sophiiny volby me vylozene zklamal ten film, jinak knizka byla prima

Angrešty a rybízy 2007

Šťovíkůf zelený koutek (250W)

Moje outdoory

Old Post 20-05-2005 v 08:37 AM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 526

Četli ste něgdo od Dicka Kaňte, mé slzy, řekl policista?
Já sem to těďky dočet a vrtá mi hlavou ten epilogovej konec. Fakt nechápu...

Old Post 20-05-2005 v 12:11 PM
hal9000
Stálý Člen

Karma uživatele hal9000 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 527

W.Buroughs -Nahy obed, Hubitel, Rudá města...
Jack Kerouac.....fšechno co sem sehnal
Hemingway...Zbohem armádo, Fiesta, ajeste to s tim mostem a stema partyzanama. Zelené pahorky Africké
E.L.Doctorow -Ragtime, Vodárna, Výtejte ve zlých časech, Bathgate
Herbert-Duna
R.Bradbury,Iisaac Asimov, A.C. Clark viz Hall9000.......
E.M.Remarque-Na západní frontě klid, výtězný oblouk,stíny v ráji, černý obelisk,cesta zpátky.......

Nejlepsi knihu jakou jsem kdy cet je maly princ--bacha je to fakt narez, pro decka spatna pohadka ale pro trochu sectelejsi a zkusenejsi fakt narezzzzzz

Nevim cetl jsem toho starsne moc ale pamnet nejak selhava

syntax error

Jedna osmina mého outdooru

Old Post 23-05-2005 v 19:58 PM
hal9000 je offline   Profil uživatele hal9000   Find more posts by hal9000   Foto galerie člena hal9000   Click here to Send hal9000 a Private Message   Add hal9000 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hal9000! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hnědojed
Stálý Člen

Příspěvek č. 528

hej miris sesh si jistej zes napsal spravne nazev. Nikde v zadne knihovne sem takovou knizku nenasel .... (nebo je tonaka priserna prasarna ?

Cet ste nekdo Vopěnku? (napr. hotel uprostred zivota?)

Old Post 24-05-2005 v 08:22 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:45 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 31 32 33 34 35 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás