Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo sem byl lakyrnikem do prosince lonskeho roku.kourilsem dost casto.strikal sem velky kabiny coz znamenalo stravit vzdy 2-3hodky ve strikarne s maskou na hlawe a pistoli v ruce(idealni cas nemyslis?)takze prda pred akci a pak uz to jen litalo (jen se nesmis zastavit)no a po akci zase fit a schopnej se bavit se sefem.
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
no ja programuju v c# ... naky DB a tak... proste takova technicka podpora marketingu .... v jedne takove malinko veci firme
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
student VS a organizator kina na teze skole (i kdyz ted se par mesicu kvuli financim nepromitalo), takze neni nad to vybrat dobrej filmek co pustim v kine a pak se k tomu pekne zcadit...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
ja sem programator CNC a je to prdel kdyz si dam pred hoknou prda.jednou sem si dal nejakou lampu z ktere sem byl uplne na sracku.mistr na mne cumněl jestli mně neni blbě.No a pochvili kecani sem šel dělat no asi po půl hodine se ozvala kurevska rana,malem sem zlikvidoval mašinu 5milionu,celkem prdel.V praci čadim dal ale ne už tolik s mistrem to bylo v pohodě a makam tam dal
student fakulty sociálních studií MU v Brně - toť moje hlavní životní povolání. jinak příležitostně pracuju na BVV jako informační pracovník und v jednom podniku jako obsluha za pultem
06-11-2001 v 11:20 AM jsem zde napsal toto: Tak ja to mam zatim pekne na pohodu. Rano chodim na 4 h makat do Globusu tam si dam vecinou brcko no a potom se rozhoduji jestli pujdu do skoly ... zalezi na tom jestli kamarad odpoledne ma cas nebo ne vecinou ma takze diky jemu a slizni jsem uz 14 dnu nebyl ve skole sakra Do skoly chodim pouze kdyz jsem vecer s mladou to zasadne nehulim !!! Kdyby si nekdo rikal jak tu skolu muzu zvladat takhle tak mam vysvetleni: Skola je to soukroma a ja tam chodim na nastavbu a to jeste k tomu odpoledne. Chozeni za skolu jsem se naucil na stredni prumyslovce kde me taky potom ty svine vyhodily ... tak jsem si dodelal ucnak ... sem se nejak rozkecal plno veci tady ani nepatri no aspon vite jak zije jeden JIM tady v Opave. Cusek!
===============================
Mno, musím se tomu smát .. 5 let uteklo jako nic .. hodně se toho změnilo, tak třeba teď žiju v praze a pracuji v reklamce na internetu .. od té doby napsání prvního příspěvku, jsem vyhulil tuny brk a světe div se .. teď už nehulím tak často, ale naopak málo a spíš si to vychutnávám .. jo a taky jsem bez ženské , kurňa, to byly časy .. všechno mi bylo tak nějak u zadnice a teď co vydělávám na chleba a nájem, je veškerá sranda pouze o víkendech, ale co .. má to zas jiné výhody!! Tak se mějte a teším se na další příspěvky, pokud se najde někdo, kdo napíše s odstupem času, jako Já! Bude to fajn.
Já sem šel jednou na noční zbombenej....do těch 2 ráno mi ten čas neutíkal..prstě jako by se zastavil...pracovat zbombenej mi nevadí..jinak jelikož studuju a to neni tak náročný na fyzické výlevy,tak se dá říct, že do školy chodim rád a s úsměvem ..spíš hlavně s úsměvem
takze ja hulim travu v skole dost casto a behne to rychlo aj tak by som sa na tom nasom gymnasiu hovno naucil aspon to mam o cosi lepsie a aj matika sa da chapat .)
No já jsem Soustružník
Je to pohodová práce,a za ty prachy to stojí,hlavně za co je dostávám,celkem nic nedělám jen když jsou zakázky což je tak 2x do měsíce,a makám v takový malý firmě se samejma huličema-a šéf je taky hulič,takže o obědový přestávce s nim dáme brko,napapkáme se,a jdem zas něco kutit
Mám od 7 ráno,a konim ve 3 odpoledne,takže pohodička
Práce mě docela baví,ale jsem debil že jsem si nevybral lepší obor-třeba s rostlinama když jsem šel na střední,ale ted s tim nic nedělám aspon mám maturitu(tu jsem šel taky dělat zmaštěnej),to mi stačí a práci si zpříjemnuji hulením,zatim se mi nic nestalo,musim to zatukat,aby se mi něco nestalo hned zejtra,to by byl poděl,práce mi de zhulenýmu hned líp od ruky
Ted mě napadá,že jsem v práci vyhulil víc brk než udělal zakázek
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...