Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Trest za pěstování konopí
3 roky nepodmíněně vyměřil Okresní soud v Prostějově Dušanovi Dvořákovi, pěstiteli léčebného konopí.
Ten byl už v minulosti za jeho velké množství a následné zpracovávání trestán. Obviněný s rozsudkem nesouhlasí a hodlá podat odvolání. K soudu jej přišli podpořit jeho stoupenci.
Konopné kluby v Česku by byly fajn, soudí bývalý protidrogový koordinátor
Zřízení konopných společenských klubů, kde by bylo možné regulované užívání a pěstování konopí pro léčebné účely, by pomohlo závislým a přispělo k omezení černého trhu. Myslí si to bývalý protidrogový koordinátor Jindřich Vobořil. Národní strategie proti závislostem do roku 2027 však s ničím takovým nepočítá.
Zdrojzdroj
Pomsta
Letos jsem přišel o jedno pole, věděl jsem že tam chodí i přesně kudy. Neudělal jsem vůbec nic. Nemůžu vědět kdo to je, co má za motivaci a ve finále bych ublížil taky sobě. Kvůli tomu nepěstuju. Get high- povznes se...
Na jinak polomrtve konopne scene v Evrope se nam zacina aspon trochu hybat se zakony v Italii, hned po aktivnim Svycarsku tedy.
V Italii nam schvalili prodej konopnych produktu s THC pod 0.6% v roce 2016 a nyni proslo schvalenim pestovani maleho mnozstvi pro vlastni potrebu bez postihu.