Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 Melon: Mrkni na Growelectric.cz ja tam nakupuju BioBizz to jsou opravdu 100% Bio hnojiva, ne jen organicka, na BioBizz.nl se dozvíš jak máš hnojit a na soil je to asi nej varianta jestli jsi začátečník, jakože asi jsi... na květ si ještě přiobjednej PK 13-14 od Bcuzz a já osobně používám i topmax a enzymy od AH (ty jsou přírodní vždycky )
2 ALL: Chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s hnojivy Industrial systems 4 Power, přišli mi jako reklamní kousek právě z Growelectric a přestože po zkušenostech s AH a GH bych se ani do dripu bez ec a ph metru nepustil, co jsem si o nich přečetl mě nějak přimělo zkusit co to udělá, a jsem fakt příjemně překvapenej, perfektně drží PH, mám v pestírně vodu s ph 6,2 ec ani netuším, ale je hodně železitá, spíš než vápnitá, a stěmahle hnojkama má odhadem s doporučenou koncentrací ph tak 5,8 a fakt se drží při teplotě 22° jak dlouho chcete, jen přilejvám další roztok a velikost palic je proti hlíně celkem kolosální, jen se musím přiznat že od druhýho tejdne kvetu jsem to zacal přikrášlovat topmaxem, enzymi od AH a PKckem od Bcuzz pac kytky byly vitální takže si to dávaj, jestli seženu foťák tak to i ukážu, ale můj je namaděru
May the Great Spirit give you the strenght of eagles' wings, the faith and courage to soar to new heights and the wisdom of the universe to take you there.
to growman: ten Harmavit je docela dobréj, je tu pár zmínek, zkus pohledat, já ho používal sice jen na vzpamatovávání kyten z různejch šoků a nedostatků a kytičky se vždy rychle uzdravily.
používám hnojiva od Bicazu,konkr.(A+B, Booster,AtaXL,Blom stimul a PKcko,občas i postřik 1+2 kterej je sqelej jak proti plísním, tak proti sviluškám i ostatním sviním) a nemůžu si je vynachválit stejně jako ostatní zahradníci. Je fakt že některá šťáva je dražší, ale stojej za to!!
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
dake litrove balenie vydrzi my to na 60 rastlin????
To je teda otázka. Kľudne ti môže vydržať, keď budeš používať koncentráciu napr. 0,1 alebo 0,2 ml/1 l vody.
V čom pestuješ? Kde pestuješ (outdoor, skleník, indoor)? Aké hnojivo? Na rast? Na kvet? Máš už nejaké vybraté? Treba sa viac rozpísať. A hlavne hľadať a čítať.
Gut, ale v tech odkazech je jen že někdo použil hnojiva HESI, v jednom případě jen kvůli tomu, že mu zbyly.
Z tohodle si skutečně moc neudělám obrázek o jejich kvalitách. Vidím pěkný rostliny, ale ty vidím i s jinými hnojivy.
Jde mi o doporučení pěstitelů.
Lze je kombinovat s Plagron Phyt-Aminem?
Jak jsou na tom s kolísáním pH a EC?(jak ovlivňují hodnotu pH?)
Vyplatí se používat HESI Supervit?
Složka HESI Enzymes? Lze použít pro růstovo i květovou fázi? Máte s tím někdo zkušenosti?
Zdarec mám substrát plagron light-mix(nejmene predhnojeni od plagronu) a hnojivo alga grow a chtěl bych se zeptat kolik dni od zasazeni muzu zacit hnojit díky
Ahoj. V hlinenom substráte by sa mali hnojiť rastliny staršie ako 2 týždne. Záleží, samozrejme, od veľkosti, vitality a pod., každopádne napr. Phytaminom sa dá hnojiť už aj prvý týždeň (slabší koncentrát).