Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ganjas farmer: Krystalon START je hnojivo pro růst... Je to základní hnojivo, takže nic moc efekt, ale když nemáš nic jinýho, tak ti postačí. Jinak sem s nim taky začínal, teďko jedu Plagrony...
Mno, já to v letošním roce vidím tak, že zaseju všechny ty domácí šlechtěné a různě křížené no name modýlky od kámošů a ode mě z minulýho roku a uvidim co mi z toho vyjde... Teda vlastně už jsem zasel dávno, až z toho mám krásný rostliny (sel jsem na konci března), bohužel mi nevzešla ani jedna fialka cože je dost škoda protože ty loňský fialy byly fakt luxusní. Ale dost dobrejch modelů mi taky zbylo takže už valej keříčky moje hehe
Jinak z indoorovejch modelů mám nařízkovaný kupy Bílý Vdovy a ICE, takže je šoupnu ven uvidim co to udělá, mám taky řízky Blueberry a Peacemakera tak je možná taky zkusim. Spoustu řízků rozdám, nikdo ze známejch nepěstuje indoor, takže myslim že letos bude v Hořicích hodně dobrej rok na outdoory muhaha.
Taky jsem dostal na dopěstování ze skříně na balkon kytku Hash Plant ze semínka, už má asi 15 pater a valí, dám ji do pořádnýho květináče a budu doufat že se bude pořádně větvit!!
tak jsem zkousel podle vasich rad (rozsadit kyticky ktery rostou v patflasce - třeba šest kousků) do jednotlivejch květináčů, ale úspěch bohužel nevidím příliš valně, kořeny uz i po čtrnácti dnech jsou hodně prorostlé a zkusil jsem takto rozsázet jen jednu petku, dalších asi sedm podobnejch ještě mám a v jednom truhlíku (takovym tom asi tak metru dlouhym ale ne moc hlubokym) jich mám asi 17 dokonce co sem to dnes počítal ....
asi mi teď řeknete že to byla velká chyba takhle to sázet, pravda je že sem ani nečekat že těch kytek tolik chytne.
Zajímá mě váš názor nato, jestli kdyz tyhle kytky příští týden hodím na tvrdo do přírody, jestli maj nějakou šanci na přežití a jestli radši nemám nějaké rovnou vytrhat aby měli víc prostoru ....
Kdyz o tom přemýšlím tak ty kytky by si podle mě s tím mohli dokázat poradit, asi nebudou tak vysoký ani tak osypaný, stim počítám, ale nějaký nižší krovíčko vy z toho snad vzniknout mohlo, nebo ne ?
prosím poraďte ... nebo vzdělte svůj názor ... jedná se o kytky ganji,
skunky mám jednotlivě, těch si vážim víc, tohle seno bych taky sklidil rád ale jak říkám, myslím že na rozsazení je už pozdě, pochybuju že se ty kytky co sem dneska rozsadil chytnou ... ikdyz clovek nikdy nevi
No nejlepší, kdyby jsi poslal fotku, ale řeknu ti, že to dělá velkou neplechu, protože se ty kořeny postupně proplétají a berou si navzájem živiny a je pak velmi těžké je při přesazení nepoškodit. Minulý rok sem jel v jedné díře 3 kytky a šlo vidět, jak rostou pomalu, takové zabržděné. Nejlepší bude, když pošleš fotku a víc lidí ti tedy může poradit. Teď můžu jen spekulovat
Zdarec, mam otozku. proc se tu furt mazou ty ucty??? skoro v kazdym threadu je nekdo smazlej.. jinak ja jsem sazel ven uz v unoru a kytka zije i kdyz na ní napadl snih cca na 3 dny. A pozoroval jsem velkou haluz ta kytka mela jen ty duznyty prvni listky a lezli z ni asi 2 cm dlouhy strapaty a ak na ni padl ten snih tak se cela zabalila dohromady aby se schovala a jakmile snih roztal tak si valila dal a ted je z ni pekna 30 cm vysoka kyticka a mam jistotu ze je to samicka protoze zacala kvest.
Nevím, proč se tu mažou účty. Možná proto, že lidi dostávají hodně TB, tak pak se jim smaže účet hned. Jak to mohla přežít? To se divím. A ty jsi na ni nedal
petku?
hele jak bych mohl docilit aby se mi vic ta kytka jeste rozkosatela mam ji uz po zastipu ale asi se mi moc nepovedl povedl se mi asi u 4 ze 15 kytek...
mate nejaky idea?
Zaštípl jsem kytku už nad druhým patrem -to je nad zubatými lístky..
týden jsem čekal a ono nic..tedkom to vypadá že začaly růst dva stonky nebo dva listy...je to možné ?
dartvader: Teda chudák kytička... Je fakt slabá, jak na sílu stonku tak i zdravím. Proč už neni venku?? Proč si stříhal listy? Ty se stříhájí většinou indoor (ale i out), kvůli lepší propustnosti světla na spodní palice a ne v když je kytička takhle malá a potřebuje listy k růstu(!).
Kbelík: Jestli si ji zastříhnul, tak co si od toho očekával? Jasně že se ti rozdvojí, nebo když si provedl dobře FIM, tak i rozčtveří (i víc)..
Akorát bych zastřihoval až nad 4. patrem...