Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Co budete sázet příští rok , od roku 2004 až do 2010.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 29 30 31 32 33 »
Autor
Téma 
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 481

Ganjas farmer: Krystalon START je hnojivo pro růst... Je to základní hnojivo, takže nic moc efekt, ale když nemáš nic jinýho, tak ti postačí. Jinak sem s nim taky začínal, teďko jedu Plagrony...

Old Post 01-05-2007 v 18:02 PM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
littl_grouwr
Host

Příspěvek č. 482

Mno, já to v letošním roce vidím tak, že zaseju všechny ty domácí šlechtěné a různě křížené no name modýlky od kámošů a ode mě z minulýho roku a uvidim co mi z toho vyjde... Teda vlastně už jsem zasel dávno, až z toho mám krásný rostliny (sel jsem na konci března), bohužel mi nevzešla ani jedna fialka cože je dost škoda protože ty loňský fialy byly fakt luxusní. Ale dost dobrejch modelů mi taky zbylo takže už valej keříčky moje hehe

Jinak z indoorovejch modelů mám nařízkovaný kupy Bílý Vdovy a ICE, takže je šoupnu ven uvidim co to udělá, mám taky řízky Blueberry a Peacemakera tak je možná taky zkusim. Spoustu řízků rozdám, nikdo ze známejch nepěstuje indoor, takže myslim že letos bude v Hořicích hodně dobrej rok na outdoory muhaha.

Taky jsem dostal na dopěstování ze skříně na balkon kytku Hash Plant ze semínka, už má asi 15 pater a valí, dám ji do pořádnýho květináče a budu doufat že se bude pořádně větvit!!

Old Post 02-05-2007 v 13:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zoder
Stálý Člen

Karma uživatele Zoder - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 483

tak jsem zkousel podle vasich rad (rozsadit kyticky ktery rostou v patflasce - třeba šest kousků) do jednotlivejch květináčů, ale úspěch bohužel nevidím příliš valně, kořeny uz i po čtrnácti dnech jsou hodně prorostlé a zkusil jsem takto rozsázet jen jednu petku, dalších asi sedm podobnejch ještě mám a v jednom truhlíku (takovym tom asi tak metru dlouhym ale ne moc hlubokym) jich mám asi 17 dokonce co sem to dnes počítal ....

asi mi teď řeknete že to byla velká chyba takhle to sázet, pravda je že sem ani nečekat že těch kytek tolik chytne.

Zajímá mě váš názor nato, jestli kdyz tyhle kytky příští týden hodím na tvrdo do přírody, jestli maj nějakou šanci na přežití a jestli radši nemám nějaké rovnou vytrhat aby měli víc prostoru ....

Kdyz o tom přemýšlím tak ty kytky by si podle mě s tím mohli dokázat poradit, asi nebudou tak vysoký ani tak osypaný, stim počítám, ale nějaký nižší krovíčko vy z toho snad vzniknout mohlo, nebo ne ?

prosím poraďte ... nebo vzdělte svůj názor ... jedná se o kytky ganji,
skunky mám jednotlivě, těch si vážim víc, tohle seno bych taky sklidil rád ale jak říkám, myslím že na rozsazení je už pozdě, pochybuju že se ty kytky co sem dneska rozsadil chytnou ... ikdyz clovek nikdy nevi

Old Post 02-05-2007 v 14:02 PM
Zoder je offline   Profil uživatele Zoder   Find more posts by Zoder   Foto galerie člena Zoder   Click here to Send Zoder a Private Message   Add Zoder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steve
Stálý Člen

Karma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 484

Čau Zodere

No nejlepší, kdyby jsi poslal fotku, ale řeknu ti, že to dělá velkou neplechu, protože se ty kořeny postupně proplétají a berou si navzájem živiny a je pak velmi těžké je při přesazení nepoškodit. Minulý rok sem jel v jedné díře 3 kytky a šlo vidět, jak rostou pomalu, takové zabržděné. Nejlepší bude, když pošleš fotku a víc lidí ti tedy může poradit. Teď můžu jen spekulovat

G00d luck

Naposledy upravil steve 02-05-2007 v 18:21 PM

Old Post 02-05-2007 v 18:14 PM
steve je offline   Profil uživatele steve   Find more posts by steve   Foto galerie člena steve   Click here to Send steve a Private Message   Add steve to your buddy list     Navštiv homepage uživatele steve! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer_Queen
Killer

Karma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 485

Letos Mexican sativa a Sensi Star. Na tu hvezdu jsem moc zvedavej

"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."

Old Post 02-05-2007 v 20:01 PM
Killer_Queen je offline   Profil uživatele Killer_Queen   Find more posts by Killer_Queen   Foto galerie člena Killer_Queen   Click here to Send Killer_Queen a Private Message   Add Killer_Queen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Irakman
Nový Člen

Karma uživatele Irakman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 486

Já už jsem svou úrodu zasadil na zahrádce normalne venku a myslím že poroste ikdyž je nekdy venku zima

Old Post 03-05-2007 v 05:06 AM
Irakman je offline   Profil uživatele Irakman   Find more posts by Irakman   Foto galerie člena Irakman   Click here to Send Irakman a Private Message   Add Irakman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Irakman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 487

Kua jak mam vědět co napsal Irakman když mu smázli účet

Old Post 03-05-2007 v 16:46 PM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 488

citace:
Původní příspěvek od Rhino
Kua jak mam vědět co napsal Irakman když mu smázli účet

2Rhino:

Klikni na ikonku "quote" v Irakmanovom príspevku.

Marihuana je dar.

Old Post 03-05-2007 v 19:44 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ThunderFuck!
Stálý Člen

Karma uživatele ThunderFuck! - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 489

Zdarec, mam otozku. proc se tu furt mazou ty ucty??? skoro v kazdym threadu je nekdo smazlej.. jinak ja jsem sazel ven uz v unoru a kytka zije i kdyz na ní napadl snih cca na 3 dny. A pozoroval jsem velkou haluz ta kytka mela jen ty duznyty prvni listky a lezli z ni asi 2 cm dlouhy strapaty a ak na ni padl ten snih tak se cela zabalila dohromady aby se schovala a jakmile snih roztal tak si valila dal a ted je z ni pekna 30 cm vysoka kyticka a mam jistotu ze je to samicka protoze zacala kvest.

BIO 60x Short Stuff#1 Automatic 2012 BIO

BIO Vravorak 2010

BIO G13xBW, ICE, Northern Lihgt, Interpol BIO

2 koreny

BIO 17x Lowryder#2xAutomatic AK 47 BIO

BIO Čibu 2011 BIO

Autoflower Sklizen kazdych 10 dni
Love is the only force
capable of transforming
an enemy into friend.

Old Post 03-05-2007 v 19:59 PM
ThunderFuck! je offline   Profil uživatele ThunderFuck!   Find more posts by ThunderFuck!   Foto galerie člena ThunderFuck!   Click here to Send ThunderFuck! a Private Message   Add ThunderFuck! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Karma uživatele Papek - 87% PěstitelskáKarma uživatele Papek - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 490

Nevím, proč se tu mažou účty. Možná proto, že lidi dostávají hodně TB, tak pak se jim smaže účet hned. Jak to mohla přežít? To se divím. A ty jsi na ni nedal
petku?

Papkův tabáček
PapTab - Výroba cigaret + SMOKE REPORTs

Největšími nepřáteli tabáku mezi živočichy jsou, kromě člověka, slimáci.

Před potokem pět kopek konopí, za potokem .... čórka .

Old Post 03-05-2007 v 20:07 PM
Papek je offline   Profil uživatele Papek   Find more posts by Papek   Foto galerie člena Papek   Click here to Send Papek a Private Message   Add Papek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 491

Vzhledem k tomu, že ještě nemá ani nárok na občanský průkaz, tak je zcela pochopitelné, že mu byl smazán účet...

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 03-05-2007 v 20:34 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Příspěvek č. 492

Pan Ker: No to bude tim... - Daj za registraci 80 Kč a pak jim to smáznou Takový menší sponzoři..

Ono: Dík za vychytávku Ta citace se hodí..

Old Post 03-05-2007 v 21:57 PM
dartvader
Stálý Člen

Karma uživatele dartvader - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 493

zdar lidi tak co ak ste si uzili legalizaci????

hele jak bych mohl docilit aby se mi vic ta kytka jeste rozkosatela mam ji uz po zastipu ale asi se mi moc nepovedl povedl se mi asi u 4 ze 15 kytek...
mate nejaky idea?

Old Post 06-05-2007 v 11:39 AM
dartvader je offline   Profil uživatele dartvader   Find more posts by dartvader   Foto galerie člena dartvader   Click here to Send dartvader a Private Message   Add dartvader to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kbelík
Nový Člen

Karma uživatele Kbelík - 37% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 494

2dartvader: mám otázku z jakého důvodu se zastřihávají ty lístky?

Old Post 06-05-2007 v 13:08 PM
Kbelík je offline   Profil uživatele Kbelík   Find more posts by Kbelík   Foto galerie člena Kbelík   Click here to Send Kbelík a Private Message   Add Kbelík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kbelík
Nový Člen

Karma uživatele Kbelík - 37% Pěstitelská

Upozornění Střih Příspěvek č. 495

Zaštípl jsem kytku už nad druhým patrem -to je nad zubatými lístky..
týden jsem čekal a ono nic..tedkom to vypadá že začaly růst dva stonky nebo dva listy...je to možné ?

Old Post 06-05-2007 v 13:13 PM
Kbelík je offline   Profil uživatele Kbelík   Find more posts by Kbelík   Foto galerie člena Kbelík   Click here to Send Kbelík a Private Message   Add Kbelík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Příspěvek č. 496

dartvader: Teda chudák kytička... Je fakt slabá, jak na sílu stonku tak i zdravím. Proč už neni venku?? Proč si stříhal listy? Ty se stříhájí většinou indoor (ale i out), kvůli lepší propustnosti světla na spodní palice a ne v když je kytička takhle malá a potřebuje listy k růstu(!).

Kbelík: Jestli si ji zastříhnul, tak co si od toho očekával? Jasně že se ti rozdvojí, nebo když si provedl dobře FIM, tak i rozčtveří (i víc)..
Akorát bych zastřihoval až nad 4. patrem...

Old Post 06-05-2007 v 14:01 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:51 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 29 30 31 32 33 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-02-2021 - Co budete sázet příští rok , od sezóny 2009 až po současnost . II. - 673 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás