Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 29 30 31 32 33 »
Autor
Téma 
tezzy
Stálý Člen

Karma uživatele tezzy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 481

no po hulení mám vždycky nejvíc žravou tak naposled to nepříklad byla paella, zajíst něčim sladkym..... sladký zajíst slanym... slaný zajíst sladkym.... sladký zajíst slanym.... apod

omnia mea mecum porto

Old Post 11-01-2006 v 15:09 PM
tezzy je offline   Profil uživatele tezzy   Find more posts by tezzy   Foto galerie člena tezzy   Click here to Send tezzy a Private Message   Add tezzy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tezzy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 482

prořízlý rohlík z máslem a májkou:-)samozrejme ze tam nesmí chybet nejaký precizní oplatek (vanilkový)..jo je to dobrá pochutina:-D

Old Post 11-01-2006 v 15:11 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 483

No sníst se dá všechno, ono většinou všechno chutná stejně ... Ale já jím většinou sladké čokoládové tyčinky a nebo hodně kořeněné věci. Prostě něco co má intenzivní chuť. Kámoš jednou chřoupal nějaký křupky a chytnul schízu že jí brouky... Ale hladovku tak často nechytám, dokonce mi příjde, že jíst po hulení jsem začal jen proto, že jsem se bál, že to ze mě ucítí rodina. Usuzuji tak proto že když jsem doma bez rodiny tak sï třeba dám jointíka sednu k televizi, koukám na nějaký film a jíst mě třeba ani nenapadne...

Old Post 11-01-2006 v 15:14 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
impozant
Stálý Člen

Karma uživatele impozant - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 484

no my s kamosmi sme nedavno zjedli 12 balikov chipsov na posedenie a boli sme piati ludia heh a v lete sme boli na chate a strasne prsalo tak sme cely cas len boli zavrety dnu a hulili, a to bola asi 3 hodinova zravka, plny stol jedla a piati ludia to spucovali za 3 hodky heh strasna haluz

Old Post 11-01-2006 v 18:26 PM
impozant je offline   Profil uživatele impozant   Find more posts by impozant   Foto galerie člena impozant   Click here to Send impozant a Private Message   Add impozant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
impozant
Stálý Člen

Karma uživatele impozant - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 485

inaac je pravda ze jedlom sa zabijaju stavy z travy??

Old Post 11-01-2006 v 18:35 PM
impozant je offline   Profil uživatele impozant   Find more posts by impozant   Foto galerie člena impozant   Click here to Send impozant a Private Message   Add impozant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Varuker
Stálý Člen

Karma uživatele Varuker - 74% PěstitelskáKarma uživatele Varuker - 74% Pěstitelská

Žravka je potvora... Příspěvek č. 486

Jó to já, když sem s hulenim začínal, tak sme s kámošema na chatě neměli nikdo žádnej mls, no a mě nenapadlo nic lepšího, než si pokapat patku chleba (kterej tam sušili pro králíky) lampovým olejem! Zlákala mě ta barva a vůně-byl totiž citrónovej, chleba po něm krásně změknul, ale jak se mi při zakousnutí zkřivila huba, na to hned tak rychle nezapomenu

Old Post 11-01-2006 v 18:37 PM
Varuker je offline   Profil uživatele Varuker   Find more posts by Varuker   Foto galerie člena Varuker   Click here to Send Varuker a Private Message   Add Varuker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Varuker
Stálý Člen

Karma uživatele Varuker - 74% PěstitelskáKarma uživatele Varuker - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 487

to impozant: nevim teda, jestli tím zabiješ šťávy z trávy, ale určitě si žrádlem ten stav potlačíš=zažereš.Není mi ale známo, z jakého je to důvodu...

Old Post 11-01-2006 v 18:41 PM
Varuker je offline   Profil uživatele Varuker   Find more posts by Varuker   Foto galerie člena Varuker   Click here to Send Varuker a Private Message   Add Varuker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kapslik
Nový Člen

Karma uživatele kapslik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 488

Ja som niekedy robil tzv.žranice na chate,každý doniesol čo mal doma a žralo a žralo,no teraz keď si zahulím tak vôbec už nemám chuť na jedlo,žeby som sa už prežral?

Old Post 11-01-2006 v 21:00 PM
kapslik je offline   Profil uživatele kapslik   Find more posts by kapslik   Foto galerie člena kapslik   Click here to Send kapslik a Private Message   Add kapslik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dannn
Stálý Člen

Karma uživatele Dannn - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 489

Ked som doma tak ma vacsinou zrazu osvieti, ze by bola haluz sa najest. Vtedy toho zvladnem, ale nechalujem nejak vela. Takych decetnych 5 rozkov a 3 majky, alebo suche rozky, slebo s maslom...proste rozky.Tiez su dobre s nejakym kexom vnu3, ale to aj ked nie som nafajceny...Este chalujem cokoladu a CROISANTY!!!! Tie su raketove!!!

Old Post 12-01-2006 v 20:35 PM
Dannn je offline   Profil uživatele Dannn   Find more posts by Dannn   Foto galerie člena Dannn   Click here to Send Dannn a Private Message   Add Dannn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
waterpiper
Stálý Člen

Karma uživatele waterpiper - 14% PěstitelskáKarma uživatele waterpiper - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 490

Muj vcerejsi pobrckovy obed: Bramborovy gulas s rohlikem, pul litru kakaa, dva rohliky s hermelinem, tri male jogurty s kakaem a piskotama a na zaver trochu hranolek s tatarkou

Life is just a ride.

Old Post 24-01-2006 v 08:55 AM
waterpiper je offline   Profil uživatele waterpiper   Find more posts by waterpiper   Foto galerie člena waterpiper   Click here to Send waterpiper a Private Message   Add waterpiper to your buddy list     Navštiv homepage uživatele waterpiper! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
liborq
Stálý Člen

Karma uživatele liborq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 491

ja sem jednou po huleni sezral sunkove bramburky s jahodovym jogurtem fakt dost dobre nebo babovku se spenatem.

Old Post 24-01-2006 v 09:41 AM
liborq je offline   Profil uživatele liborq   Find more posts by liborq   Foto galerie člena liborq   Click here to Send liborq a Private Message   Add liborq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 492

kdyz se mi nepovedl rozdelat ohen,po celoodpolednim posilovani praveho bicepsu v hospudce do toho trochu coudu,no proste jsme s kamosem sezrali syrove kure a obema nam chutnalo.Na druhy den bylo dost hnusne v hube a nebylo co pit.Kdyz se otevrela hospudka hned jme byli spraveni:-).......miluju leto a hospudky pod sirym nebem

Old Post 24-01-2006 v 21:09 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 493

sezral jsem loni na becce s kamoskou krajic chleba s gelem na vlasy.. a dalsi kamos zdatne sekundoval konzumaci jeleniho loje. Jestli znate lesk na rty zumbeispiel od oriflame, tak na to rychle zapomente, protoze tohle byl nefalsovany cesky jeleni luj na rty, takovy ten valec v plastu 8x2cm. Jestli nam chutnalo... no ... zijem

p s y c h o 8 4

Old Post 25-01-2006 v 14:09 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Distillers
Stálý Člen

Karma uživatele Distillers - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 494

Já se taky podělim o jeden pikantní zážitek.Byl sem teda dost nalitej.A u kámoše sem pil Vanish a řval sem u toho "skvrn a špíny se zbavíš".Pak sme šli ven a já měl sebou horáka na kterym sem ale nejel.Ale furt sem ho rostlačoval a nechal ho jet bez jezdce.

Old Post 25-01-2006 v 14:45 PM
Distillers je offline   Profil uživatele Distillers   Find more posts by Distillers   Foto galerie člena Distillers   Click here to Send Distillers a Private Message   Add Distillers to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dannn
Stálý Člen

Karma uživatele Dannn - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 495

A to este zijes po tom Vanishi??

Old Post 26-01-2006 v 19:22 PM
Dannn je offline   Profil uživatele Dannn   Find more posts by Dannn   Foto galerie člena Dannn   Click here to Send Dannn a Private Message   Add Dannn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majdasag
Stálý Člen

Karma uživatele majdasag - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 496

Sním vsechno co je doma a mícham to dohromady.To si bachor prebere..

Old Post 17-02-2006 v 19:42 PM
majdasag je offline   Profil uživatele majdasag   Find more posts by majdasag   Foto galerie člena majdasag   Click here to Send majdasag a Private Message   Add majdasag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:35 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 29 30 31 32 33 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás