Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No sníst se dá všechno, ono většinou všechno chutná stejně ... Ale já jím většinou sladké čokoládové tyčinky a nebo hodně kořeněné věci. Prostě něco co má intenzivní chuť. Kámoš jednou chřoupal nějaký křupky a chytnul schízu že jí brouky... Ale hladovku tak často nechytám, dokonce mi příjde, že jíst po hulení jsem začal jen proto, že jsem se bál, že to ze mě ucítí rodina. Usuzuji tak proto že když jsem doma bez rodiny tak sï třeba dám jointíka sednu k televizi, koukám na nějaký film a jíst mě třeba ani nenapadne...
no my s kamosmi sme nedavno zjedli 12 balikov chipsov na posedenie a boli sme piati ludia heh a v lete sme boli na chate a strasne prsalo tak sme cely cas len boli zavrety dnu a hulili, a to bola asi 3 hodinova zravka, plny stol jedla a piati ludia to spucovali za 3 hodky heh strasna haluz
Jó to já, když sem s hulenim začínal, tak sme s kámošema na chatě neměli nikdo žádnej mls, no a mě nenapadlo nic lepšího, než si pokapat patku chleba (kterej tam sušili pro králíky) lampovým olejem! Zlákala mě ta barva a vůně-byl totiž citrónovej, chleba po něm krásně změknul, ale jak se mi při zakousnutí zkřivila huba, na to hned tak rychle nezapomenu
Ja som niekedy robil tzv.žranice na chate,každý doniesol čo mal doma a žralo a žralo,no teraz keď si zahulím tak vôbec už nemám chuť na jedlo,žeby som sa už prežral?
Ked som doma tak ma vacsinou zrazu osvieti, ze by bola haluz sa najest. Vtedy toho zvladnem, ale nechalujem nejak vela. Takych decetnych 5 rozkov a 3 majky, alebo suche rozky, slebo s maslom...proste rozky.Tiez su dobre s nejakym kexom vnu3, ale to aj ked nie som nafajceny...Este chalujem cokoladu a CROISANTY!!!! Tie su raketove!!!
Muj vcerejsi pobrckovy obed: Bramborovy gulas s rohlikem, pul litru kakaa, dva rohliky s hermelinem, tri male jogurty s kakaem a piskotama a na zaver trochu hranolek s tatarkou
kdyz se mi nepovedl rozdelat ohen,po celoodpolednim posilovani praveho bicepsu v hospudce do toho trochu coudu,no proste jsme s kamosem sezrali syrove kure a obema nam chutnalo.Na druhy den bylo dost hnusne v hube a nebylo co pit.Kdyz se otevrela hospudka hned jme byli spraveni:-).......miluju leto a hospudky pod sirym nebem
sezral jsem loni na becce s kamoskou krajic chleba s gelem na vlasy.. a dalsi kamos zdatne sekundoval konzumaci jeleniho loje. Jestli znate lesk na rty zumbeispiel od oriflame, tak na to rychle zapomente, protoze tohle byl nefalsovany cesky jeleni luj na rty, takovy ten valec v plastu 8x2cm. Jestli nam chutnalo... no ... zijem
Já se taky podělim o jeden pikantní zážitek.Byl sem teda dost nalitej.A u kámoše sem pil Vanish a řval sem u toho "skvrn a špíny se zbavíš".Pak sme šli ven a já měl sebou horáka na kterym sem ale nejel.Ale furt sem ho rostlačoval a nechal ho jet bez jezdce.