Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od kokodc souhlasim s timerem s necim, ty podpultove houby uz nejsou ani podpultove sezenes akurat ty sajko lanyze a to je vo nicem, houby proste primo od pestitelu jinak nic, jinak to ze tohle je fake taky neni pravda, na hranicich s nemeckem to uz tak je zavedene ze se turistum neprodava zadna trava, max tak lizatko bo konopnej cajik a to je vse, ale vsichni beztak jezdej do a'damu a tu se vse prodava uplne normalne, vloni to uz taky rikali ze vsem cizyncum se to zakaze, uz tu bydlim 2 roky a zrusili akurat houby kvuli fetakum co lezli do metra a rikali ze na ten ''kabel sahnou a spachaji sebevrazdu'' to se ani nedivim po tom kolik studentu proskocilo oknama atd ... kdyz to milujes pestuj si to sam, stejne jako kytky :]
A kde zrusili houby??Ja sem byl ted v sobotu v Nijmegenu na nakupech a ve smartshopu maj houby normalne v nabidce.To same ve smartshopu v Eindhovenu, kde sem byl naposledy asi pred 14 dny..
Původní příspěvek od StigHelmer
A kde zrusili houby??Ja sem byl ted v sobotu v Nijmegenu na nakupech a ve smartshopu maj houby normalne v nabidce.To same ve smartshopu v Eindhovenu, kde sem byl naposledy asi pred 14 dny..
my jsme byly predloni a uz houby ani kaktusi neprodavali ..jenom pouliční typci mi nabyzeli...
Vcera sem si kupoval ve smartshpou 15 gramu psylocibe mexicana.12,E za to tusim chteli.Takze v Holandsku s houbama neni problem.Vidim je v kazdym smartshopu:-)
zijem v Amsterdame.... huby sa predavaju nadalej...a trava tiez ....chystaju sa vydavat akesi pasy ci co na vstup do kofiku..:rolleys:....zatial podrobnosti nepoznam....ale opytam sa kamosa ktory vlastni kofik...isto bude vediet....
caf...zijem v holandsku...cofiky su stale na kazdom rohu... a asi si pocul nieco o obmedzeni pre turistov....myslim ze sa to neujme...mam zopar znamich co pracuju v kofikoch a ani oni zatial nevedia...ak sa chces nieco popytat alebo nieco poradit ohladom Holandska ozvy sa.....
tak zítra letím do Nizozemí a to by bylo abych vynechal Amsterdam a zážitky s ním spojené
akorát sem slyšel, že kvalitních coffeeshopů je tam pomálu (nevím, co je na tom pravdy), tak se obracím sem - doporučte mi nějaký stylový obchůdek (a nemusí to být jen tráva, takové hříbky by taky bodly )
zkus coffeshop siberia hned kousek u central station a nebo speak easy,to je přímo v centru ,ten je nejlevnější co jsem našel,všechny modely tam stojí 5 eur
Čau, kvalita coffíků a zboží v nich se velice rychle mění, proto bych ti doporučil přečíst si ještě před odletem/odjezdem tohle fórum: Amsterdam Coffeeshop Directory
Co jsem tak sledoval, tak lidi poslední dobou hodně vychvalují coffík Voyagers... Každopádně pokud chceš ušetřit, tak se vyplatí poohlédnout se po coffíku mimo centrum města. Pokud se chceš orientačně (všechno na stránkách neni aktuální) podivat na ceny a nabídku strainů tak se podivej na stránku: http://coffeeshopmenus.org/
Doufám, že ti můj příspěvek pomohl, přeju příjemnej výlet se spoustou zážitků.....
jo já sedneš a čekáš kdo ti co hodí a nebo chodíš a čumíš po zemi sem tam najdeš něaké to euro ,nebo nedohuleného jointa jako prst a v něm vonavý model ,nebo v koši u benzinky tašku s hainekenama ,mnam .pracovíní dobu si určuješ sámj
Serte na Amsterdam, nejlepší štatl v Nizozemí je Groningen. A coffeeshop Oaza, mají snad jako jediný kofík ve městě klasickou kavárnickou zahrádku a můžete pokuřovat přímo na židličce na ulici.
Ale hlavně je to studentské město, takže uzpůsobené na čilý ruch, ale pro dlouhodobější rezidenty a ne nárazové turisty. Nikdo vás tam neodrbe a tepe to ve dne v noci bez ústání, tedy pokud nejsou prázdniny a všici študáci a študentky v čudu
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Zdravim groweri 8-9.srpna odjizdim autem z Prahy do amstru a odpadl mi jeden cestujici, tak jsem ochoten za prispevek na benzin nabrat nekoho s sebou. Pokud mate nekdo zajem, napiste PM
ahoj , ja som sa vrátil 5.8. ...dá sa to , ale pre mna nič moc..tráva je dobrá , ja som fajčil black widow, herrer, amnesia a super silver haze..cena je 12 euro za 1,1 g , reštaurácie sú otvorené len poobede , nič tam nevidíš ...jaj a kurvy sú 20 minut za 50 euro ....coffee shopy prestanú pre turistov od budúceho roku , ale na ulici máš od dílerov tie isté ceny , len treba zjednávať ...každý sa tam chce vrátiť ..lebo neboli inde ..ja nie ...dobre ..stačilo raz
Ja jsem tam byl v červenci na tyden a supr zážitek.Chci se tma letos podivat ještě jednou.Jak to mysliš jinde? Kde to je lepši kde si podpališ legalně?