Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
moje zahrada je za těch pár let pěstování profláklá, několikrát sklizená jinýma ručičkami. Tudíž jsem se nedávno rozhodl vyrazit na tůru, prozkoumat okolí a najít fleka na příští sezónu... Myslím si, že lepší místo jsem v okolí nemohl najít ale to budu tvrdit až tam sklidím...už bych mohl jít k věci.
Durban Poison, Shaman, Orange Bud - vše bych vzal od Dutch Passion(?)
Rád bych znal Vaše názory na můj výběr od outdoor pěstitelů. Doporučení na jiné seedbanky a odrůdy vřele vítám.
Záleží mi hlavně odolnosti vůči nemocem, plísním a na dobrém větvení..prostě aby se do určitých mezí dokázala o sebe postarat, jelikož nebudu mít čas k ním lítat každej den jako když je mám doma za barákem.
všechny jdou poměrně rychle na květ a co jsem měl naposled P1, tak jsem sklidil skoro 900g krásného voňavého kouření - takže určitě doporučuju :-)
Já jedu tenhle mix letos, a ze začátku to bylo docela zklamání když z šesti semen vylezly jen čtyři... za ty prachy jsem čekal lepší kvalitu. Třeba loni jsem měl semena od Royal queen seeds a vylezly všechny. Přitom cena poloviční.
Ale z těch čtyř co vylezly jsou teď maximálně krásné "stromy" tak kolem 3 m výšky... tak doufám že to dobře dopadne a bude to dobře zkuřovat... jestli jo, tak do toho půjdu asi i příští rok.
Jo a ten Passion 1 je z nich asi nejbrutálnější co se týče velikosti a krásy
Zdarek, Dutch passion ty mixi každoročně nějak obměňuje? Nebo to je furt nastejno? Přemýšlím jestli koupit teda už teď, nebo to bude lepší až na jaře....
Původní příspěvek od HujerII Zdarek, Dutch passion ty mixi každoročně nějak obměňuje? Nebo to je furt nastejno? Přemýšlím jestli koupit teda už teď, nebo to bude lepší až na jaře....
Jestli chceš semínka, kup si je na Cannafestu přímo od seed banky. Je to nejspolehlivější, kupovat přímo od zdroje.
A jinak nechápu, co myslíš tím obmněnovánim. Jako jestli dávaj do oběhu čas od času čerstvá semínka, nebo jestli dělají úplně jiné mixy každy rok...?
Jojo, myslel jsem, jestli nedávají do prodeje jine nové mixy semínek .... třeba po zimě jestli nevychází nějaká nová kolekce mixů nebo tak :-) , nemám s tím zkušenosti....
Hodně se mi líbí ten mix FD, Passion, Shaman....ale asi s tím bude lepší počkat do jara :-)
Původní příspěvek od HujerII Jojo, myslel jsem, jestli nedávají do prodeje jine nové mixy semínek .... třeba po zimě jestli nevychází nějaká nová kolekce mixů nebo tak :-) , nemám s tím zkušenosti....
Hodně se mi líbí ten mix FD, Passion, Shaman....ale asi s tím bude lepší počkat do jara :-)
Za poslední 2 roky ty mixy určitě nemněnily. Akorát přibyl ten mix s těmi samonakvétačkami.
Zdravim, chtel jsem se zeptat jestli by bylo mozny koupit uz ted seminka pro out, treba dinafem maji dosti bytelny obaly, maji to i v tech kapslich, tak jestli to v tech balenich vydrzi do sezony.. Jasny ze muzu i na jare
Na pristi out?.. urcite pojedu něco znovu z letosniho pestu,kytky letos vypadaji presne podle meho gusta..chtel bych..něco od seedbanky Eva Seeds ..uvidim,je este daleko za tu dobu se toho tooolik zmeni
Původní příspěvek od thuglife a nieco z growshop vrutky by som chcel objednavat kedze je zo slovenska.. alebo este nejake SVK stranky zo semienkami ,?
no kua ako tak patram po tej stranke, tie ceny su nenormalne...to sa skor oplati objednat si z holandska, aj s postovnym to nie je zdaleka tak drahe ako v growshope vrutky...
ak mas zaujem, davam super stranku...viem, sice trocha neskora reakcia, ale ak to tu najdes, mozno ti to pomoze do buducnosti...