Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tak. 40% bunicina 40% konopi, 20% len, udajne 12g/m2.
Prvni serie Party in ... byly tragicky, co si pamatuju, nevim, jestli jsem se naucil balit z cehokoliv, nebo uz maj technologickej postup zvladlej, ale nezaznamenal jsem problem...
Co je ovsem fakt, tak oproti spanelskejm Smokingum, nebo zabozroutskejm OCB, podporite firmu pusobici na nasem uzemi, zamestnavajici vase spoluobcany a v neposledni rade - se k Vam nemusej vozit pres pulku Evropy, takze krom toho, ze jejich pouziti je socialne uvedomelejsi, tak i FAKTICKY ekologictejsi, pro Vas, hipiky, ktery na podobny kecy verej.
Ale, zejo, ja je dostal, takze tohle moralizovani jde mimo mne, co jsem tim chtel rict je, ze v roce 2011 jsou Party in Da ... plne pouzitelny.
já právě jednou dostal - už je to nějakej ten pátek - papírky k objednávce ze skateshopu.cz, taky Party.. no a byly to zdaleka nejhorší papírky, který jsem měl, dokud sem je neoblízal důkladněji než pipinu, tak nelepily, jenže jak byly takový "savý" a k tomu se dost trhaly, tak se v nich udělala při následné tvarové modifikaci dírka jedna dvě..a odtrhávání nebylo taky žádnej hit..nicméně když sme do obdobnejch balil nedávno, tak byly uplně v pohodě
Taky černý OCB jedno v jakým provedení. Ale když hulím osobáčky tak asi nejčastěji balím do 60 pure hempu, zvykl sem si na ně a dobře se mi s něma balí. Používá je vůbec ještě někdo?
To ste všetci zaťažení na tie OCB?...ja uprednostňujem značku Smoking, hlavne zlaté, ale ani ostatné nie sú zlé...a teraz som si kupil nové RAW a teda to je uplna krása , tenučké hnedé papieriky s ktorými sa dobre robí a dobre horia...určite sa k nim vrátim.
No neviem ako vy ale ja preferujem hlavne ROLKY, btw asi by ste mali vediet ze balim len BACKROLL-y.
na smoking strieborku rolku si nedam dopustit ... velmi dobre papieriky, ked nieje smoking rolka ... dobra je vzdy OCB cierne rolka, resp OCB papieriky. Nedavno som mal PURE HEMP zelene ... akoze nic moc celkom hruby papier, siroke (no mne to je jedno), ale hlavne slabsie lepia ... treba oliznut lep minimalne 2x.
Uplne najviac neznasam celulozkove papieriky, to je proste hroza a des.
No a maximalne najlepsie papieriky som mal z ameriky a boli to ELEMENTS ... super papierik uzky, tenky + s performovanim pre pomalsie horenie ... no proste najlepsie papier aky poznam ... a to ze smoking strieborna rolka RULES !!!
This is our world now. The world of the electron and the switch, the beauty of the baud.
We exist without nationality, skin colour or religious bias.
You wage wars, murder, cheat, lie to us, and try to make us believe it's for our own good, yet we're the criminals.
Yes, I am a criminal.
My crime is that of curiosity.
I am a hacker and this is my manifesto.
You may stop me, but you can't stop us all.
Kukuxumusu ..nová série od Smokingů .. lepí na píču, klasicky .. ale jsou na nich *high* zvířátka
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..