Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fotky ze soubezneho pestu pod FRYNK LED 300W CREE3570 na 3500k, tento pest byl urcen na selekci, puvodne bylo 14 kytek Shark Shocku a Euforie, bohuzel shock i jedno pheno Euforie se ukazali jako hermy, tak v boxu zustaly jen dve phena Euforie, celkem 6 kytek. Tyhle dve zastupkyne rychlejsiho jsou foceny v 59 dni, pred kosou.
Docela kladne, tedy krome porizovaci ceny, ale ta je diskutabilni. Dozrava to o cosi rychleji, ted me mozna nekdo bude kamenovat ale mi se zdalo ze kytky byly vice osypane pod HPS. Libi se mi oboje. AH bylo 1260, nerozlisoval jsem strany. Jako kombo se mi to libi a pojedu to znovu. Jen me sere, ze mam strop jen 195 a vzhledem ze mi to na 400W palilo kytky +-50 cm vysoko, tak to s 70-80 cm kytkama asi na 600W neprepnu, bo je spalim natuty. Ale laka me to fest)
Moc pekne,gratulace,
ta euforka je od DP nebo od RQS???
Ja mam dp
DP uvadi,ze je dobre sklizet 7-8 tyden,ale prijde mi,ze se mi ten kvet rozjizdi tak nejak pozvolna,jsem 25 den a za dalsich 25 dni to urcite nenakyne dle mych predstav a dle tvych obrazku :-D :-D
Uz jsi to kouril??? Je to fakt takovy nakopavac,jak pisou???
na netu jsou nejake recenze v anglictine a tady od jasseho,ale jinak moc ohlasu jsem nedohledal,na to,ze ten strain ma cca 20 let,diky
Mej se a at to roste
Nejedu ji poprve, bobikovi zdechly matky tak se delala jakoze nova selekce, nevim z kolika semen, urcite DP, ale ke me se dostaly 3 phena, jedno se ukazalo jako herma, dalsi 2 ok. Jedno je rychlejsi +-55dnu druhe chce vice +-65. Obe maji jinou stavbu coz jde videt i z fotek. To pomalejsi je rozhodne lepsi, jak v chuti, tak i vice dava. Ptat se me jestli je to odpal asi moc smyslu nema, hulim neco okolo 5g denne, takze to mam jinak postavene, ale za me zkuruje )
Proste za me dobry strain, ale zalezi na co se natrefi. Z minulosti vim ze chutnala jinak, ale ja mel vzdy rychle phena okolo 50-55 dnu. Proto jsem ji taky jel, bo tam toho bylo dost, bylo to rychle, davalo to, ale chut nic moc. Ted nove se mi libi chut, tak co si vic prat.
Původní příspěvek od Anarchom Moc pekne,gratulace,
ta euforka je od DP nebo od RQS???
Ja mam dp
DP uvadi,ze je dobre sklizet 7-8 tyden,ale prijde mi,ze se mi ten kvet rozjizdi tak nejak pozvolna,jsem 25 den a za dalsich 25 dni to urcite nenakyne dle mych predstav a dle tvych obrazku :-D :-D
Uz jsi to kouril??? Je to fakt takovy nakopavac,jak pisou???
na netu jsou nejake recenze v anglictine a tady od jasseho,ale jinak moc ohlasu jsem nedohledal,na to,ze ten strain ma cca 20 let,diky
Mej se a at to roste
Jel jsem od DP Euforku už vícekrát (femky).Tento strain mi vážně chutná , akorát jednou sem tam měl trochu náznaku hermení, možná sem jim nedal 100%, ale tady na foru se zmiňuje často,že se jim to stává.
Mám tam i fotku https://www.dutch-passion.com/showi...5_nicebloom.jpg
Vyhodnoceni pestu ? Na to ze jsem jel kokos poprve, tak jsem spokojen)
LEDky jedou tak jak maji,nejaky extra rozdil mezi 400W LED a 600W HPS jsem nezaznamenal, mozna by to bylo pod HPS vice vytahane, kdyby nebyly na rustu pod LED. Takhle to udelalo rozdil max 20 cm a to se da snest.
Amnesia je dost silny, vynosny model s pekne osypanyma a HODNE tvrdyma palicema, ktery se docela jednoduse pestuje, podotykam ze tohle pheno bylo za +-65 dnu opravdu hotove, coz je usetrenych cca 10 dnu oproti standartu. Urcite doporucuju.
Euforie je muj oblibeny model, at si rika o DP kdo chce co chce, tohle se jim vazne povedlo. Je to opravdu fajny stavik s dobrou chuti a vybornym vynosem. Sice je tohle pheno o cca 10-15 dnu pomalejsi, nez to na co jsem byl vzdy zvykly, ale je urcite lepsi nez v minulosti, jak chuti tak stavem. Cert vi jestli soudruzi u DP neco zmenili, nebo jenom musi byt stesti pri selekci.
Tohle bude asi na delsi dobu posledni report, ukazal jsem docela slusne pesty v aeru, kokosu, hline, jak pod HPS, tak pod LED a nejak uz nemam motivaci tady cokoliv nahazovat.