Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jestli myslíš chuti nebo účinku, tak ne ale voda bez úpravy je samozřejmě jiná liga, proto jsem právě objednal reversní osmózu abych se zbavil kyseliny.
Hej hola borci ! Potřebuju radu. Díval jsem se na svůj první pěst v mým životě (první pod čarou příspěvku 8x Super skunk) a čumím jak ten čas letí, je to už tři toky !
Jde mi o to že tenhle model mi chybí, byla to naprosto úžasná jízda a já jsem se rozhodl pro selekci a potřeboval bych poradit (spíš od pardálů co s tímto modelem a jeho selekcí mají nějakou zkušenost) kterou seedbanku s tímto modelem zvolit.
Jde mi samozřejmě o regular semena. Dík za rady.
kamo ta osmoza tě sundá... mám 75 tku a i tak čekám na 40 litrů asi pul dne... měl sis koupit tu 125 tku... Jinak sem hrozně spokojenej jen ten čas je prostě neskutečnej...
Zdarte, tak nakonec mám úplně haluzově taky GPD-75. Volal mi prodejce že se omlouvá ale tu 50-tku už nemá i když u košíku bylo skladem, tak se omluvil a za stejnou cenu mi nabídl GPD-75, takže dobrej kšeft :-)
Teď jsem ji přimontoval, napustil a musím nějakou dobu počkat až se aktivují filtry, takže výsledek měření dám až zítra, protože mám v práci odpolední.
Tady je nějaká fotečka z dneška SSH kokos 600W, od zítřka už jen proplach novou vodou :-)