Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
“Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten.”
Chronik no taky hulim furt... asi mám moc volnýho času, myslim že až si najdu práci tak to omezim... až budu mít cashe na jiný hračky a zábavu už hulim hlavně pro tu chuť, a asi taky se mi zdá že se stávam žávislej na tom tabáku v tom, protože cíga nekouřim a brka hulim furt, že už mi to ani tolik nedává..první brko ale zboří vždy no chce to pauzu a ještě k tý chuti, kdo řiká že hulení nemá chuť, tak asi má špatný vnímání a špatný receptory kvůli hnusný chuti kupovanýho modelu jsem si začal pěstovat vlastní a věř tomu že když se hnojí bio a pořádně se to propláchne a v klídku usuší tak je chuť úplně o něčem jinym...
2 loner_x : tak to je solidní píčovina Asi hulíš nějaký chemický hulení, nebo nevím :-D Vždyť každej model má svoji charakteristickou chuť :-D Nebo to bude možná tím, že hulíš "skla" .. ZE SKLENĚNKY SE TRÁVA NEKOUŘÍ !!!
Původní příspěvek od Laidback 2 loner_x : tak to je solidní píčovina Asi hulíš nějaký chemický hulení, nebo nevím :-D Vždyť každej model má svoji charakteristickou chuť :-D Nebo to bude možná tím, že hulíš "skla" .. ZE SKLENĚNKY SE TRÁVA NEKOUŘÍ !!!
k topicu: driv chronik, ted neco mezi zbylejma kategoriema
a mimo: sice nejsem velikej priznivec skel, ale kdyz je ciste, tak mi z nej ta chut pripada uplne nejlepsi ... zadnej papirek, proste pure hemp. Myslim ze chut modelu se nejlip pozna z cistyho skla
Původní příspěvek od loner_x Jinak k tématu, osobně si myslím, že až na vyjímky si skoro každý prošel všemi třemi těmito typy kouření konopí a že to v podstatě ani nejde takto zásadně škatulkovat, protože skoro každý se i v tomto nějak vyvíjí..viz. komenty jako: dřív jsem byl idividual teď už chronik, nebo dřív rekreant teď idividual či naopak..
Fór je v tom, že zatímco první dvě kategorie (individuální a rekreační) mají výskyt psychické závislosti někde kolem 1 až 2%, u třetí kategorie - chronických kuřáků (musí splňovat podmínku, že kouří již od nedospělého věku) se závislost objevuje až u 28% uživatelů.
Další zajímavostí je, že u výzkumu, který v dokumentu provedli něměčtí psychologové na vzorku 1.500 respondentů vychází z pravidelných kuřáků vzorek následovně:
35% Individuální
39% Rekreační
26% Chronický
Takže bych z toho vyvozoval, že proti normální populaci je na Groweru o něco více chronických kuřáků (aktuální stav ankety je 57:44:68).
Jednoduchou matematikou docházíme k číslu 11% psychicky závislých členů (19 závislých z celkových 169 hlasujících), což je o poznání více než u "normálních" uživatelů marihuany.
Přidal jsem ještě 4. volbu "Nejsem pravidelný kuřák", ať výsledky ještě trošku zpřesníme na celou členskou základnu .
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Je půl deváté ráno, hulím brčko a jdu za půl hoďky na houby. Na ty houby mám připraveno asi 3 g. A to teprve přijde odpoledne, tak já bych dnes asi byl úplně všechny kategorie, krom tý poslední.
Je víkend- rekreační bo v práci nehulím ale dělám na směny, takže mám víkend jednou za 4 dny.
Původní příspěvek od Laidback 2 loner_x : tak to je solidní píčovina Asi hulíš nějaký chemický hulení, nebo nevím :-D Vždyť každej model má svoji charakteristickou chuť :-D Nebo to bude možná tím, že hulíš "skla" .. ZE SKLENĚNKY SE TRÁVA NEKOUŘÍ !!!
Tak ty jsi mne teď fakt rozsekal Laidbacku , nejdřív napíšeš to, že HOLÝ FAKT, že kouř nemá chuť je píčovina tzn. že nevíš nic, protože naposledy opakuji, že chuť může člověk vnímat JEN jazykem ničím jiným a to čemu se říká u brka i tabáku chuť je vlastně jen VŮNĚ i když se vždy mluví jako že o chuti..
Toto nelze nějak popřít, popřel by jsi tím základní fakta o anatomii člověka..
Ovšem korunu jsi tomu nasadil tím, že napíšeš, že ze skla se tráva nekouří?! HEHE a kde jsi na tom byl?!? Ze skla je kouř právě nejčistší, protože tam nemáš navíc žádné další splodiny z papírku(joint), žádný tabák navíc(joint), ani třeba kouř z hořícího dřeva navíc (z dř. dýmky) atp. takže lepší může být snad jen bonk, nebo vapo, ale NEJLÉPE si pravou vůni(záměrně nepíšu chuť) a účinek modelu užiješ právě ze skla, ostatně přesně tak, jak ti už za mne odopvěděl i člen KaB.
A hulení které jsem si vypěstoval já, většinou nehnojím vůbec, natož pak chemkou..
Nechci prudit, ale asi bys to tolik neměl přehánět..s tím brčkem..aspoň když se rozhodneš něco psát na Grower peace
2 carlos:
Hodně zajímavé info..myslím, že jsem někde na netu dokonce tuto studii o tomto i viděl a četl (v orig. je angl.), nepamatuji si už ale ty čísla bylo to ale zajímavé (zkusím to někde pohledat, kdyžtak bych sem na to hodil link..)
A pokud si pamatuji dobře, tak tam bylo u toho chronica a začátku užívání nějaké lehké drogy už v nedospělém věku vysvětlení, že to vyšší procento závislosti souvisí s tím, že v adolescenci je mozek stále ještě ve vývinu a tudíž víc "zranitelný" a jde také i o vývin neurovegetativního nervstva, mozek i nervy nejsou prostě ještě tak odolné a proto může dojít k rychlejší a silnější psychické závislosti a to nejen na brku, ale i tabáku, či alkoholu, kde hrozí navíc ještě i fyzická závislost..
Pamatuješ si to dobře, mluví tam o jistých psychologických predispozicích (třeba horší schopnosti adaptovat se ve společnosti), které MJ nejsou vyvolány, nicméně je zesilují...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Ahooj,asi jsem individuální chronik?Hulím od dost hodně už od 12.....no a poslední dva roky(je mi 22 ) už jen navečer s taťkou když nám usne synček někdy dáme i dvě brčka za večer...obzvlášť k nějakému luxus vínu