Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
Příručka http://www.indoor.aktualne.cz nejak nejede. Napsal jsem nějaký dodatky do kapitoly o světle, poslal na adresu koordinátora a nic. Na tý adrese je pořád stará verze.
Zdravím,
majklovec, uměl bys naprogramovat kalkulátor spotřeby elektriky jako mají na http://www.overgrow.com/tools/powercost.php ? Zadáš tam jaký máš lampy (výkon ve WATTECH), kolik hodin denně svítíš a kolik chce MONOPOL za jednu kW a ono ti to hned vyplivne kolik tě to bude stát za měsíc. Energetický závody chystají šachy s cenama a tabulka by se musela pořád měnit.
To bych umel taky, at se mi to koordinator nebo kdokoli pripomene v sobotu nebo v nedeli do PM (sorry, pamet v prcicich), domluvime se co a yak Byl by to jednoduchoucky javascript.
Majklovec: Sakra chlape, stihls to driv, ja to mam doma hotovy, ale jaxi jsme nemel kam to postnout. Ale to mas fuck, hlavne ze to je. Mel bys k tomu sepsat nejaky helpik, na prvni pohled neni pochopitelna logika, jak to pocita...
Už jsem o tom uvažoval dlouho, občas sem se mrknul na Grower, dva dny hledal, jak nejlíp začít, ale Příručka rozhodla. Jen co se mi zas sejdou penízky, jdu do toho ;o).
Moc díky všem, kdo jste si na tom mákli, pro nás začátečníky je to poklad z nebe.
A samozřejmě Karmu...
majklovec,
posilam karmu za kalkulacku Dobrej napad ale este bych tam udelal kolonky pro pocet dni.. A nanky vysvetlivky..
V cem se podobny veci programujou?
DIK
OK. S těma dněma to je dobrej nápad, původně jsem vzorec pro výpočet obšlehnul z OG, ale takhle je to mnohem lepčí. Takže Kalkulačka v1.01 už je tam, navíc jsem přidal cenu za 1den pěstění (ta vypadá vždy optimističtěji .
Programoval jsem to v JavaScriptu. Podívej se na zdrojový kód - nic složitýho to nejni.
hele lidi měl bych dotaz, mam pár kytek na balkóně, protože o ty venku sem byl okradenej, a docela hustě je hnojim každej den nebo obden, jak sem se tady na groweru dočet, přestat s hnojením by se mělo asi 14dní před sklizní, ale jak poznám že už chybí právě jen těch 14dní do sklizně????
kdy sklízet to vïm, až bude většina býlejch pestíků hnědá, ale jak to vodhadnout 14dní předem to teda nevim
bojim se abych zbytečně nepřestal brzy hnojit a zase abych nepřestal pozdě a nemusel hulit kytky s hnojivem
jestli máte někdo nějakej fígl, tak budu rád za radu
Oton: No uplne presne to bez znalosti konkretni odrudy nejde, jestli pestujes to samy, tak vis. jestli nevis, tak hnoj prvnich 5 tejdnu kveteni a pak prestan. Kdyz prestanes hnojit driv, taky se prd stane, horsi je kdyz hnojis az do konce.