Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já sám to hledám vždycky půl hodiny. Je to taková zastrčená ulice, jako kdybys šel ze Staromáku do Sudu.
Je to někde na začátku po levý straně. Takovej průchod
s točitejma schodama...
Jeste jedno misto, kde nekonecny papirky zarucene maji (nebo aspon meli, kdyz jsem tam chodival do skoly). Kdyz vystoupis zmetra na stanici Staromestska. Nevim, kam smeruje ten vylez, ale kdyz vyjedes nahoru eskalatorama, projdes "turniketem" udelas v podstate otocku o 180 stupnu do leva, tak tam jsou taky schody. vyjdes a hned vedle toho vylezu z metra je taky trafika. Maji tam takove fajn vecicky pro kuraky, jako drahy doutniky a tak... a kroe jineho tam prodavali i ty papirky. Pokud budes mit cestu kolem, urcite to zkus.
Rolovací papírky kupuju v trafice na Křižíkově (cca. 10 metrů od východu z metra). Jmenujou se RS Rolls a maj je ve třech šířkách, z těch nejširších jdou ubalit opravdu mostrózní záležitosti :-))) Stojej 29 Kč.
Kromě toho tam maj soustu jinejch huličskejch vychytávek....
Jupitere asi Ti moc nerozumim moc Te plosim, jestli bys mi to mohl jeste jednou podrobne vysvetlit...moc diky. Nebo jestli vis adresu, taq si to najdu na netu :o)))
Diky....
Ja osobne preferuju zpusob backroll. Dospel jsem k nemu dlouhou cestou ruznych baleni a musim rict, ze je nejlepsi. Delam temer ziletky (nahore se do kornoutku akorat vejde cigareta) s dlouhym filtrem (ty klasicky filtry ve trech radach stavim na vejsku). Filtr drzim v levy ruce (jak zjistuju, uplne obracene, nez ostatni a to jsem pravak :)) ) a z 50% vysunutej. Prebytecnej papirek za vlhka odtrhnu (pro frajerinky jednou za cas opalim ;)) ) zaroluju vrsek a filtr dorazim asi na 80% do ionta. Ke konci huleni filtr opatrne vytahuju zpet - nechutna mi, vznika tam jakasi mezera a jak zacne horet pouze papirek, tipam.
Zkuste si ten filtr na vejsku, je to luxusni vzhled a luxusni pokoureni.
No samo, že je to na back nejlepší, ale na to musim bejt střizlivej, v klidu, sám... . Takže radši balim klasickou mrkev, nebo to necham tomu, kdo umi zdravotní.
ROTAČÁk - Zkoušel jste to už někdo? To se takhle udělaj čtyři filtry (i více - balil jsem i sedm slabších) , potom se dosebe opatrně zamotají,nebo je stačí dát jen vedle sebe,vytvořit z nich kruh a celý to oblepit papírkem.Pak se vezme celej papírek, nezužuje se,nejlepší jsou opravdu široký papírky(např. Green smoking) vloží se tam připravenej maxi filtr a sype se tam strašně moc hulení......balí se to jak normál špeg.To co z toho vznikne vypadá jak větší doutník,můžu jen doporučit,tahat přes ctyři filtry je opravdu smrt,sice se zpotřebuje opravdu kupa hůla (nejlepší kombinace je skung+hašík+normál ganja a někdy i trochu cigárka - jeden takovejhle dokáže zneutralizovat tak sedm a více lidí), ale výsledek je neuvěřitelnej.Tímhle způsobem jsem zlikvidoval už hodně ze svejch dobrejch kámošů, nejlepší na tom je, že to moc lidí nezná, takže když balíte v hospůdce kde se normál kouří, tak i ty největší huliči na vás čučej a nevěděj co s tou kupou před sebou budete dělat........
PS: o šotech z rotačáku ani nemluvim, to se skoro nedá přežít
trochu jsem tu brousil okolo a tak jsem přišel i na backroll. hodně jsem o něm slyšel, ale ještě jsem nikdy neviděl vlastní proces. :-(
proto bych se rád dozvěděl podrobný návod
hledal jsem to tu, ale nikde to néjni víc rozepsaný
mějte prosím trpělivost se zelenáčem :-)
je fakt, že mám dost problému s "obyčejným" mrkváčem. nejednou jsem s tím už prásknul a šel jsem si rači nacpat šluknu
díky
Hale, z toho že nesmotneš backrolla si nic nedělej. Já hulim už pár let a back délám asi jenom od prázdnin. Nejlíp se to asi od někoho odkouká. A taky mám dojem, že nějakej návod tady někde je.
Je to easy...
Takze potreby jsou stejny jako v threadu immolatora, pri normalnim baleni:
Viz obrazek:
Papirek si al pri baleni polozis na stul obrazcene nez normalne tj. lepicim prouzkem dolu, nasypes na nej matros
Smotnes viz obrazek1:
Utahnes viz obrazek2:
A jak je na obrazku napsano, proliznes tu stranu papirku kde neni lepidlo, ktera prekryva prouzek s lepidlem, dulezity je pred tim brko poradne utahnout. Pockas az to zaschne upalis nebo odtrhnes zbyvajici papir (v tom je vyhoda backrollu tj.nehulis zadnej papir navic!), a potom uz jen .... a
Doufam ze je to dost jasny?
HEHE
Jo jo toto je asi fuckt nejlepsi zpusob, jen to chce trochu cviku a obratnosti v prstech a vyroba mi pripadne trosku zdlouhavejsi. Posledni dobou si tak balim aji cigarka :-) ale precejenom gdyz specham nebo tak tak balim normalne.
BTW>taky se da trochu zbavit papirku, gdyz pred balenim odtrhnes prebytecnou delku papirku, ale chce to dobrej odhad (da se to dopilovat na uroven backrollu :-)))