Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak si nekde ve zverimexu kup techniku, at neplytvas kvalitnimi.Stoji to par supu a je jich dost.Sice s mizernou klicivosti, ale muzes je hazet po hrstech.
sharkman:
konopná semnka se dají koupit v půlkylovém balení kdekoliv v obchodě se semeny ( jako kukuřice,obilí,hrách a podobně) a v ceně do 50 czk.sem si jedno balení kupoval jako krmivo na rybaření...
Tak, já mám přesný údaje z minulýho roku. Zapisoval sem si to.
Afgan sem loni nechal vyklíčit 23.3.2003.
White Skunk sem nechal vyklíčit 13.4.2003
Loni se mně zdála lepší doba na sazení spíš toho 13.4. Takže letos počkám taky do té doby. Celkem se některým z vás divím, že už si teď za okno dáváte semena na vyklíčení. Podle mě je moc brzo. Kámoš to loni taky tak udělal a pár mu jich vykvetlo. Sice je dobrý, že poznáte co je to zač, ale na druhou stranu to trochu zbrzdí růst. Nutno říct, že všechny Afghani, až an jednoho, byli samci. Nevím, jestli na to mělo vliv to brzký zasazení. Z WS byli samci 2 ze 4.
to sufan....
heh,hned fsechno neber jak to čteš,já už sem trošku zblblej ze čtení článků ve fórech a tak mia asi přeskočilo,páč sem kdesi četlo příspěvek od týpka,kterej chce po městě rozházet semínka jen tak pro radost... a tak mi to přeletělo přes hlavu a tak sem taady uvedl technické konopí...jinak se omlouvám za mou chybu...
Tak dneska jsem dal naklicit seminka, tak uvidime kolik jich vyleze...Jinak u nas na Jizni Morave zacina byt pekne teploucko, tak asi zacatkem dubna hodim neco do skleniku a zbytek az tak v pulce nekam ven... no zalezi hlavne na pocasi
Jen tak by me zajimalo co je pro kyticky lepsi ? jestli je nechat naklicit doma a pak hodit ven nebo hodit seminka rovnou ven ?
Minulej rok zasenicky co jsem mel doma a pak dal ven tak kyticky byly mensi ale hustejsi a seminka co jsem hodil rovnou ven tak kytky byly potom vetsi ale trochu chudsi... ale stejne to vyslo na stejno...
hosi asi vas vsechny sklamu ja uz to mam 3 tydny venku a zatim to ty minusovy stupne mim laskam neublizilo. Kytka musi byt zvikla na prostredi.
a + BEATE
sufan: dík za rady. plánuji dát řízky ven někdy v květnu (hlavně bude záležet na půdě, jestli už se vysuší a nebude tak mokrá jako teď). to aby z nich byly pořádný keře právě chci (kdo nechce mít pořádně velkou rozvětvenou kytí?). to že to bude pořádný keř přece neznamená, že to bude slabý shit, řekl že právě naopak. kytí má větší kořeny, více listů, prostě může vstřebat více živin a dát tak na podzim více kvalitního materiálku.
Toš já sem dal nakličit před tydnem a neak sem to newichytal(skoda).Nakonec neni ani proc neak to vysemenilo minulej a předminulej a ...... rok . Tagže tendle rok jen to co vyrostlo samo od sebe a je toho jako obvykle mozna trocha min.Jinak uz sou docela pěkny tag 4 cáky výška a 2 cáky listy (dohromady).Jen sem je trochu presazel este s cesty a tak kolem(je to skoro horší než plevel si negdy řikám =)))) )
katalyzator: ta kytka mohla zvadnout (a je to velmi pravděpodobné), právě kvůli tomu přesazení ven. já doma přesazoval z menšího do většího květináče a pár kytí to nedalo (a to jsem byl extra pečlivý a přesazoval kytí i s hlínou a kořeny nepoškodil). prostě jakmile začneš s kytí hýbat, tak zvlášť u malých rostlinek to může vést k jejímu úhynu