Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ludia poucte sa uz! KARone, mam tvoje civilne meno a vek a nebolo by problem zistit viac! mas odo mna PM a pre ostatnych, fakt bacha co o sebe zverejnujete - to neni paranoia, len opatrnost, nikdy neviete ktory policajt bude potrebovat povysenie!
hihi, suchy drink me naucili ve Spanelich kamosi zOstravy, fakt to pro mne byla po 6letech huleni docela novinka , takze predavam dal:
Priprava A:
Vezmes kus hashiku, rozvalis ho co nejvice na placku, pak sezenes spendlik/jehlu, sklenici a treba pohlednici z Jamajky - aby byla tak velka, ze zakryje cely otvor sklenice.
Priprava B:
Spendlikem propichnes pohlednici tak, ze v ni ten spendlik zustane zapichlej, a to uprostred, na spendlik pak napichnes tu rozvalenou placicku hashiku, takze ted mas pohled, ten protina spendlik, na jehoz konci je napichla placicka hashiku... No a ted jenom ten hashik zapalis, nechces chvilicku rozhoret a pak pohledem prikryjes sklenici, samozrejme stranou se spendlikem a hashikem dovnitr... hmota tak bude horet ve sklenici a ta se zacne zvolna krasne plnit dymem....
az je hashik shorely, poodklopis pohlednici a pijes... ten dym, pochopitelne
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
hady radsi hulim s plastove pullitrove lahve. do uzaveru napichnes spendlik, na nej had. do lahve udelas 2 male otvory po stranach, zapalis had, uzavres lahev a driz obe diry prsty. pote pustis oba otvory a jednim nasajes.
Suchy DrinkNa to mam fuckt dobrou vzpominku.V tu dobu mi bylo tak dvanact a skamoshema sme sli do jedne takove hospody kde sme potkali nejaky vyhulence kteri si zrovna naposteli sklenici tim "Suchym Drinkem" a tak nas pozvali at se taky napijem(Ja sem nemnel vubec potuchy,co to jako je?V te dobje sem si jeste hral sklukama na piseckuNo a kdybyste videli jak sem se potom krasne poblil...No bylato proste moje prvni zkushenost
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
2 PiosOne: No yo,ale od te doby sem to uz nepil(asi se mi to nejak vykórilo zhlavy),takze o weekendu zajedu za kamoshema do Czech rep. a udelame si pohodu u drinku PEACE
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
jestli můžu poradit, tak je taky docela v poho sklenice na zavařování s víčkem.....nešroubovat, trochu vzduchu tam jít musí. taky jsou ideální takový ty připínáčky na nástěnky......no vysát najednou půl litrovou sklenici je docela mazec...
Mlč nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení.
------------------------------------------------
Pythágoras
no tak som sa konecne dopracoval k suchemu drinku a musim povedat ze je to sleha 1 prd a uz som bol v ri ale musim povedat ze nam to nevyslo lebo nam hadik spadol na dno ale horel dalej takze sme sa fajne naspiiiiiidovali CUSS