Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ve tři hodiny ráno se sama od sebe spustila televize a nešla vypnout jinak než vytažením šňůry ze zásuvky.Už nefunguje a je mi to celkem jedno,co mi ale jedno neni je to,že druhej den vyhořel zdroj u compu a umřelo auto půl kilometru od domu,když jsem se vracel ze šichty kde jsem byl svejma nadřízenejma donucenej vybrat dva lidi co se propustěj a jen tak na okraj.. v průběhu těchto 48 žumpoidních hodin se mi udělal na bradě hnusnej ... pupínek?
jestli teda jo...tak ať jde takovejhle hologram do hajzlu...
4 leveller
Hologram jeden blbej... Ale zase neni jistý zda by se v takovým hologramu děly věci tak nějak samovolně anebo by je muselo něco ovládat/vytvářet.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
mě samotné se nic takhle neobvyklýho nepřihodilo, ale před hodně rokama se stalo jedné slečně z mé blízkosti, že se v noci vzbudila a na balkóně uviděla postavu, jak se na ni dívá ... ta postava byla dobře rozeznatelná, v normálním oblečení apod., ale neznala ji ... za chvíli se ji podařily zavřít oči, když je znovu otevřela postava tam už nebyla ... ráno to řekla matce, které i vše popsala .. ta ji řekla, že se den před tím zabil v autě kamarád jejího přítele a že vypadal úplně stejně, jak popisovala tu postavu na balkóně. ...
Takovejhle příběhů je spousty, nevyjímaje návštěvama černejch postav v pokoji a na co velmi nerada vzpomínám, kdy se mamka jednu noc vzbudila asi o půl čtvrté a další den se dozvěděla, že umřel děda - o půl čtvrté ...
Nedokážu si tohle všechno nijak vysvětlit ...
Wow, za zivot. Mne sa takisto stavaju take fuckt divne, veci, az tomu nerozumiem. Raz som doma nakompe nainstaloval take trochu piratske pripojenie na net za 5 sk telefonnych poplatkof za hodinu, a po pol hodine mi nadobro odisiel modem. Skusal som cokolvek, rozmontovat komp, skusit kable... ale modem bol uplne odpraveny. vecer siel fotrik na net a ja som vedel. ze ak mu to nepojde, rozkrajama. Xcel sa pripojit, vyhlasilo mu to chybu. Ze preco to nejde. Tak som siel skontrolovat telefonne kable co idu do modema, ze su akoze zle zapojene, aj ked boli dobre, aj phone isiel a strasne som si prial ("Boze, keby to slo") , aby to slo. Dotkol som sa kablof a povedal ze su OK, nech to skusi znova, aj ked som na 300% vedel, ze to nepojde. Kurva, ono to SLO !!! Pri takyxto situation rozmyslam o existention Boha.
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama
Fu, ja sa trochu bojim len tak as hrat s realitof, lebo sice neni dokonala ani nic podobneho, ale boli casy, kedy som sa zaujimal o magiu, astralne cestovanie apod. a potom sa zacali diat za veci + divna schyza, tak som na to zabudol, vratil som as do reality a citim sa ovela lepsie, ak ked paranormalne javy sa deju stale a kazdemu.
Napr. este jeden:
Kupil som si novu DVD romku, zasunul ju do kompu, poriadne zastrcil kable, najumperoval, ale nesla. Otvoril som komp, este raz poriadne skontroloval a pritlacil kable, skontroloval jumper, ale nesla. Ok, zavolal som kamossovi, odbornikovi na hardware, ze mam najprf skontrolovat jumper. ja ze nebudem uz otvarat komp, to som 2x kontroloval. Hustil domna 15 min, a ja cely nasraty, xcel som mu dokazat, ze som to skontroloval som otvoril bednu a - kurva, na vlastne oci som videl 1 cm povitiahnuty kabel. Zastrcil som a islo.
Vie to niekto vysvetlit?
Nevie!
Dodnes som vdacni tomu kamosovi, ze ma prinutil otvorrit bednu, aj ked nechapem, ako sa to mohlo samo povytiahnut. Chyba v matrixe?
ze predtym robilo tu samu chybu, ale kabel vyzeral (aj na zrak, aj na hmat) ok???
Peace
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama
zajimave poctenicko.deja vu jsme probirali v psychologii ve skole.to zazivam pomerne casto.nekdy se mi stava,ze vim,co bude nasledovat a dokazu dopredu popsat situaci,jak se vyvine.mivam sny na pokracovani(nejvyssi pocet 3noci za sebou,presne kde minule skoncil,pokracuje).driv jsem mivala jeden sen(od malicka),ktery se mi casto opakoval.ale frekvence se snizovala az vymizel vlastne uplne.pamatuji si dobre,o cem to bylo, jen se to skoro neda popsat slovy,to se musi "prozit".ale kdyz si na nej vzpomenu,tak mi telem okamzite projede ten skaredeprijemnoneprijemny pocit,s kterym jsem se vzdy probudila-sen koncil vzdy tim,ze jsem vedela,ze ted musim umrit(bracha na me hodil polstar pri stlani,jenze ja se v ten moment hrozne zmensila a ten polstar na me pada jako nej.velikansky balvan...),ale vzdy jsem se v tom momente probudila,takze jsem nikdy nevidela sama sebe umirat,jen ten stin toho polstare.(v podstate stejny pocit,jako kdyz jednou na me bracha vytahl nuz a ja si byla jista,ze bodne.nebranila jsem se,neuhybala...jen jsem si chtela vychutnat ten pocit,ktery jeste neznam az do konce)driv jsme s jednim kamaradem mivali takove "filozoficke nocni vecirky".on mival temer stejny sen,ktery se mu taky takto stale opakoval.ted jsem si vzpomnela,ze mam doma schovany jeden dopis,ktery jsem psala kamaradovi do krimu.byla jsem tehdy dost bobobokem a snazila jsem se vlastne sama sobe objasnit,co je to realita.no,dospela jsem jen k tomu,ze jsem se v tom naprosto zamotala.no a nejnovejsi zazitek,ktery se sem hodi...hmmm.jo.mozna tento.mela jsem kamaradku.uz par let jsme nebyly v kontaktu(driv jsme spolu pracovaly na psychiatrii ).pred rokem zemrela(ve 27letech,ja jsem vzdycky rikavala,ze az mi bude 27let,tak chci a proste urcite zemru...asi se toho nejak chytla ).nebyla jsem ani na pohrbu,neb jsem tou dobou bydlela az u Makedonie.Tady v AUS jsme nejprve cestovali a ja jednou po ranu vylezu z auta a premyslim tak nad mym snem.-videla jsem tu kamaradku-Susi,jak projizdi kolem me v aute.zamavala mi a pousmala se.ja stojim dal mlcky na ulici a vubec nechapu,co dela u nas ve meste,spis dokonce v cz,neb byla od jinud.-poznacila jsem si datum.az jsme se zabydleli,tak jsem volala jedne kamaradce a ptala se,kdy Susi umrela.bylo to presne pred rokem,kdy se mi zdal ten sen.that's all.
tak dekuji,kolego Bambulion/e,za objasneni.takze to cteni taky doporucuji.ovsem musim dohnat ten zbytek...pamatuji se,ze to se mi moc good cetlo.byla jsem chvilemi u toho sice pri.... ,ale ja bych do toho sla hned.to muze byt velmi zajimave!